Giriş Kayıt
Yorumlar (507)
avatar
(97) -
Ben 3 bölümü zorlayarak izledim gerisini hiç merak etmedim de izlemedim de.Abartılan bir dizi bence.
5


default avatar
(46) -
1 sezon yeni başladım 10 böllüm hiç yeteneksiz gördüğüm kadın polisin yardımcısı iişi iyce deşiyor
9


default avatar
(80) -
Kötü bir yapım değil ancak abartıldığını ve bu puanı hak etmediğini düşünüyorum.Benim gözümde 7 - 7.5 puanlık bir yapım.

Öncelikle dizi bilindik bir konuya sahip olsa da farklı bir şekilde işlenmiş ve ilgi uyandırıyor. Ancak bazı mantık hataları(bana göre) var ve bunlar diziden soğumama sebep oldu.
Sürprizbozan: Göster


Dizide normalde olan Neden-Sonuç zamansal yapısı yerine Sonuç-Neden sıralamasında bir yol izleniyor.
Bu durum yaşanan bir kaç olaydan sonra;
"Aha şimdi ne yapacaklar?"
diye heyecanlanmam yerine ,
"Tamam işler sarpa sardı ama kesin profesör bunu da düşünmüştür ve dolaylı yoldan da olsa istediği gibi olmuştur." diye düşünmeme sebep oldu ve açıkçası sıktı. Bu yüzden ilk sezonu yarım bıraktım.

Ek: Profesör karakterini tasarlayan kişinin Death Note'daki L karakterinden esinlendiğini/etkilendiğini düşünüyorum.
7


default avatar
(46) -
harika dizi belli yerlerden parçalanıp bilgisayar oyunu bile yapılabilir suç para psyco durum ne ararsan var
9


default avatar
(41) -
Dizi bana göre prison breakden sonra izlediğim en iyi dizi. Elbette hatalar abartılar var. Hiç bir yoruma aldırış etmeyin ben rastgele izlemeye başladım ve 1 hafta içinde 2 sezonu birden izledim. çok sürükleyici sadece izleyin ben çok keyif alarak izledim.
10


default avatar
(275) -
iyi kurgu, zeka oyunları, dozunda aksiyon, nefis müzikler, taze yüzlerle nefis oyunculuklar...ispanyolca dinlemek ayrı tat verdi, kulağımız ingilizceye alışmış kulağıma vamos vs yerleşti:)
Sürprizbozan: Göster
9


default avatar
(5) -
gerçekten ama gerçekten abartılmış bir dizi kalite yerlerde seneryoda vasat bizim ülkemizde abartılmış,pof poflanmış bir dizi izleyecek arkadaşlara tavsiyem çok bir beklenti içinde olmamaları vasat bir dizi normalde dizi izlerken ince eleyip sık dokurum. heralde izlediğim en vasat dizilerdendi. kolay kolay izledeğim bir diziyi yarıda bırakmam fakat bir an önce bitse kurtulsam dediğim bir dizi havası vardı.açık söylemem gerekirse kesinlikle beklenilerim çok çok aşağısında kalan bir dizi ve beğenmedim.
4

Cevaplar (2)
avatar
(156) -
Herkesin kendi görüşü var ve görüşünüze saygım var fakat yerlerde süründürülmesi gereken bir dizi şeklinde olan görüşünüzün mantığını anlamıyorum. Çok daha rezalet diziler var bu diziye gelene kadar. Sakıza dönmüş diziler bile bu kadar yerin dibine sokulmuyordur.
10


3
| Bildir
avatar
(59) -
Kardesim yanlis diziyi izledin galiba.
9


0
| Bildir


avatar
(11) -
bir filmi veya diziyi kalbur üstü statüde göstermem için beni bölüm içinde heyecanlandırması ve bir sonraki bölümü merakla bekletmesi yeterlidir. Bu dizide bana bunu vermiştir. Dizide bir çok eleştirilen yerler oldu tabi ama benim söyleyebileceğim veya gördüğüm diyeyim en büyük sorun ; 128 saat süren ispanyanın başkentinde bir soygun olması ve müdahale edilememesi. Dizide çok kere polis ve hükümet yerin dibine sokuldu küçük düşürüldü. Acaba ispanyada bu konuda eleştiri yapıldı mı? merak ediyorum. Gerçek hayatta bu kadar saat sabredilir mi ? oda bir diğer soru. Neticesinde beni tatmin eden güzel bir dizi oldu

Cevaplar (1)
default avatar
(34) -
Hepsini izlediyseniz bir spoil vereceğim lakin gözden kaçırdığınız bi husus var.
Sürprizbozan: Göster
10


2
| Bildir


avatar
(280) -
İlk sezon için konuşuyorum, ilk sezonu izledim şu ana kadar, iyi ki buradaki olumsuz yorumları dikkate almamışım. Son derece başarılı bir dizi. Son yıllarda İspanyol filmleri seviyordum, dizisini de sevmiş oldum. Her şey yerli yerinde, aksiyonu, karakterlerin derinlemesine hikayeleri, çok iyi bir kurgu ile izleyiciye sunuluyor. Vakti doldurmak için araya diyalog eklemişler diyen arkadaşlar hayatlarında ilk defa mı dizi izliyor anlamadım. Hiçbir bölümde vakit doldurmaya yönelik bir şey yaptıklarını görmedim ben. Hiç konuşma olmasın sürekli aksiyon olsun istiyor bu arkadaşlar herhalde. İlk sezon itibariyle ben olmuş diyorum.
9


default avatar
(1) -
Neden bu diziyi izlediğimi önce Netflix den başlamalıyım...Reklam olayı,habire telefonuma kendi dizi reklamlarını göndererek 1 ay bedava diye söylemleri oldu.. Her neyse bu diziyle başladım..LACASA DE PAPEL.Bence seyredilmeye değer ben sıkılmadım..evet bazı yerlerinde saçmalıklar ve abartı var ama olsun,hangi amerikan filminde yokki
8


default avatar
(3) -
inside man filminden konuyu araklayıp bu kadar kötü yapabilirler, aptalca senaryolu Türk dizisi izleyen herkes bu diziyi zaten beğenir


avatar
(17) -
yani öve öve bitiremedikleri dizi bu Gülücük tabi zevkler ve renkler tartışılır, ben beğenmedim. saygılar...
3


default avatar
(34) -
Sürprizbozan: Göster
İzlemeyen çok şey kaçırır.Bu arada böyle bir yapıtı eleştirmek haddime değil.Daha iyisi yapılana kadar en iyisi budur.11 puan olsaydı onu verirdim.
10


default avatar
(40) -
ıdare eder abartıldıgı kadar bır dızı degıl senaryoda buyuk eksıklıkler mevcut bazı yerlerı ılerı sararak ızledım...
5


default avatar
(59) -
Tek sıkıntısı, 8 bölümlük hikayeyi 21 bölüme yaymaları olmuş. Bizim klasik Türk dizilerinin aşk konuları, son dakika kurtulmaları falan diziyi çok bayık hale getiriyor.


default avatar
(1) -
Diziyi bugün bitirdim ve şu sonucu çıkardım: Netflix diziyi iyi pazarlamış. Tamam konu iyi düşünülmüş ama dizide çokça mantık hatası yaşanıyor. Bunları sıralamanın burada bir anlamı yok. Türk dizilerinden biraz hallice bir dizidir. Ayrıca üçüncü sezon inşaallah 2.sezondaki finali mahvetmez de bu diziyi hep ikinci sezondaki finaliyle hatırlarız. Yapımcılar belki bir prequel yapsa daha iyi olacaktır.
7


avatar
(55) -
çok da abartılmaması gereken orta düzey bir dizi.Dizi bana sürükleyici gelmedi pek.Bir şeyler eksik gibi.Çok fazla hata ve abartı sahneler var.
6


avatar
(415) -
Diziye efsane statüsü veren kitle sanırım hiç 90'lar ve 2000'lerin başlarındaki aksiyon filmlerini izlememişler. Kendini izleten bir senaryosu var buna lafım yok. Oyunculukların bir kısmı da iyi gerçekten ama özgün bir senaryo değil maalesef bu film. Hollywood zaten soygun içerikleri senaryoların neredeyse hepsini denedi. Bu dizi de iyi sayılabilecek o tarz bir filmin uzun bölümlere yayılmış hali olmuş. Kötü değil ama çok iyi de asla değil. Ortanın üstünde, seyir zevki iyi bir dizi. Dizinin başarısının büyük kısmı pr çalışmaları sayesinde oldu zaten. Biraz daha gerçekçi ve objektif olmak gerek yorum yaparken.
7


default avatar
(76) -
Raquel ve Müfettiş ilişkisi=L ve Light. Geriye kalan her şey Inside Man filminden arak. Dizi görmesek efsane diyeceğiz.
6


default avatar
(1) -
Sürprizbozan: Göster


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film