Giriş Kayıt
Yorumlar (507)
avatar
(6201) -
3.sezonu şimdi bitiren kişi olarak mantık hataları ile dolu bir sezon olduğunu rahatlıkla yazabilirim.Ama izlememize kesinlikle engel değil.Yanız profesör'ün her şeyi önceden bilmesi ve elemanların son derece tehlikeli bir bir soygunda hiç bir şey yokmuş gibi çok rahat hareketleri ve birbirine düşmesi sanırım izleyicide olumsuzluk yarattığını düşünüyorum.Bu arada Denver'in pis gülüşlerine acayip ayar oluyorum bunu yazmadan geçemeyeceğim.Kısacası 3. sezon finali yarıda bittiği için 4. sezonu izlemek için sabırla beklemek zorundayız...''3.Sezon için''
7


default avatar
(501) -
2. Sezonu şimdi bitirdim. Evet güzel yerler vardı ama 8 lik bir dizi. Daha fazlası için daha mantıklı ilerlemesi gerekirdi.
8


default avatar
(28) -
Berlin'i diziye saçma bir şekilde sokmazlar inşallah demiştim ama güzel ve makul dahil etmişler 3. sezona
8


default avatar
(10) -
3. sezon için olumsuz yorumlar okuyunca beklentim düşmüştü ancak 3. sezonda sadece Berlin'in soygundaki yokluğunu aradım. Onun haricinde ilk 2 sezon kadar güzel ilerliyor. Tabi ki eksiklikler hatalar var ilk 2 sezonda ne kadar varsa o kadar var fazlası yok. Kafanız karışmasın dizi halen kendini izletiyor.
(03.sezon için)
8


avatar
(68) -
İlk 2 sezon için konuşmak gerekirse, ciddi anlamda efsane bir diziydi diyebilirim. Fakat, keşke 3. sezonu yapma hatasına düşmeselermiş. Hatta 4. sezona da uzattılar. Çok kötü bir karar olmuş ve dizinin tüm karizması yerler bir olmuş.


default avatar
(16) -
kötü ,çok kötü bir 3.sezon olmuş .Yazık ilk iki sezonun ardından bu kadar saçmalamak,sara sara zor bitirdim .Final beklerken 4 sezona kalınca sinir oldum.


default avatar
(1) -
Çekim hataları olay hataları çok fazla ama konu benim için bir o kadar güzel. Bu yüzden izlenir her türlü.


avatar
(52) -
BU Nasıl bir diziide arkadaş 1 haftada 2 sezonu bir solukta bitirdim.Aksiyon gizem komplo dram ne ararsanız bu dizide mevcut.Klasik banka soygnun diye izlememiştim bir arkadaşımın ısrarı üzerine başladım bağımlısı oldum resmen
10


avatar
(3699) -
Bir çırpıda izleyiverdim dizinin 3. sezonunu. Mantık hataları aramak ve olumsuz yönleri görmek istemiyorum bu dizide. Fıstık gibi vakit geçiriyorum, daha ne olsun. Senaristin beyin yapısını merak ediyorum, bu nasıl kafa. Bizde en lüks şatolarda ellerde şampanyalarla kimin eli kimin cebinde dizileri çevirmekten bir vazgeçebilsek de şöyle diziler yapsak olmaz mı? 4. sezonu merakla bekleyenlerdenim. İyi seyirler.
8


default avatar
(41) -
Ilk iki sezon gayet guzel. Bir iki abartili sahne disinda. 3. Sezon zorlama olmus benim icin vakit kaybı...
8


avatar
(898) -
3. sezon yine oldukça güzeldi. Diziyi ilk 2 sezona göre kıyaslamak gerekirse bence bir tık daha alt seviyede kalmış diyebilirim.Sezon finali yine oldukça başarılıydı.Dizinin son sezonunu yerlere vuranda var beğenende var haklı olarak ama genel anlamda oldukça başarılı bir dizi bence. İspanyollar bu işi biliyor... Saygılar
8


avatar
(463) -
ilk 2 sezonu izledim,3. sezon için baya vasat diyorlar. Niye bu kadar abartılmış bu dizi anlamadım, baştan sona mantık hatalarıyla baştan sona saçmalıklarla dolu vasat oyunculukların olduğu kalitesiz bir dizi, yani şu profesör ve berlin olmasa sakın diziyi izlemeyin diyecektim. Konu mükemmel ama malzeme kötü maalesef.
7


avatar
(263) -
Üçüncü sezonu bir nefeste izledim. Bu dizinin 30 sezonu olsa izlerim. Dördüncü sezonu bekliyorum.

Diziyle ilgili konuşmak abes. Her şeyi ile mükemmel. Tek geçerim. Şimdiye kadar vermediğim puanı bu diziye veriyorum (beni bilenler bilir, not konusunda) Wink

Notum 9/10
9


default avatar
(173) -
Dizi fena değil ilk 6 bölümü hiç sardırmadan izledim 6. bölümden sonra sardıra sardıra izledim .. Çünkü inanın çok gereksiz saçma sahneler var.
bilmem kasaya kadını saklamak biri diğerine öbürü bilmem kime aşk meşk işleri ..
Dedektif kadın ile Doktorun kedi fare oyunu güzel tek heycan verici yanı bu bana göre dizide...
Bankanın içindeki sahneleri sardırıp izledim öyle bitirdim ilk sezonu..
(01.sezon için)
5


avatar
(522) -
Her bölümde gereksiz uzun flahbackler diziyi boğmuş.
8


default avatar
(131) -
Güzelim diziyi resmen batırmışlar. 20 den fazla mantık hatası,hikayelerin çok hızlı gelişip sonuçlanması, ilk sezondan kopya sahneler"hele tokyo nun yine saçma sapan hareketleri". Bu sezon oldu bittiye gelmiş.
(03.sezon için)
7


avatar
(1418) -
İlk iki sezonu büyük bir beğeniyle izlemiştim. 3. sezonu iki günde keyifle izleyip bitirdim. Ben bu dizinin her özelliğine bayılıyorum, kurgusu, çekim kalitesi, müzikleri ve karakterleri çok etkileyici. 3. sezonu da çok beğendim. Önce 8 bölüm az geldi dedim ama sonra tadında bırakıldığı düşündüm. Dördüncü sezon çıksa da izlesek diyorum. Finalin verdiği heyecanla mı bunu yazıyorum bilmiyorum ama 20 sezon olsa aynı heyecanla izlerim diye düşünüyorum. Bu aşırı beğeninin aynısını Breaking Bad dizisinde de hissetmiştim.

Bu arada düşündüm de iyiki Ankara ve İstanbul karakterlerini koymamışlar. Netflix halkımızı biraz tanıdıysa o topa hiç girmez çünkü biz duygusal milletiz, erkeğimiz kahraman, kadınımız namuslu olmalıGülücük Ankara'nın, Helsinki tarzında bir erkek karakter olmasını hayal bile edemiyorum. Ekonomik sorunlardan daha fazla konuşulur.
9


avatar
(69) -
3. sezon tam bir çöp ve saçma sapan hikaye!
Sürprizbozan: Göster

Mantık hataları ile dolu bir sezon ve sezon bölümleri gereksiz sahneler ile dolu süreyi doldurabilmek için gereksiz ve uzatılmış sahneler var bunları çıkartırsak 3. sezon 3 bilemedin 4 bölüme düşecek.
Bana göre olmamış ilk 2 sezonu fazlasıyla aratıyor...
(03.sezon için)
2


avatar
(175) -
Herşey iyi hoşta bu nasıl sezon finali arkadaş.
7


default avatar
(29) -
Diziden anlayan ve önceki 2 sezonu izleyen bir insan 3.sezonun gayet başarılı ve sürükleyici olduğunu açık bir şekilde görecektir. Olumsuz yorum yapan arkadaşlara saygı duyuyorum ama diziden çok anlamadığınızı da belirtmeden duramıyorum Gülücük
9


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film