Giriş Kayıt
Yorumlar (507)
default avatar
(3) -
Çok farklı ve merak uyandıran bir dizi yapışlar ki bu özelliği de diziyi sürükleyici bir hale getirmiş.Her bölüm bittiğinde sonraki bölüme geçmemek için herhangi bir sebep yok.İspanyolları ve tabii ki Netflix'i tebrik ediyorum çok başarılı bir yapım olmuş
8


default avatar
(159) -
Açıkçası İspanya'dan bu kadar iyi bir mini dizi çıkmasını beklemezdim. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Gerçekten, oturun izleyin. (+18 sahneler var yalnız.)
8


avatar
(67) -
Dizi on numara canı sıkılanlar için birebir.Normalde Prison Break ve Lost haricinde 3-4 bölüm arka arkaya izlediğim dizi yok ama bu diziyi 4 bölümdür izliyorum uykum olmasa daha da izleyeceğim.
Bu İspanyollar harbiden bu işi biliyor.

Sürprizbozan: Göster

Şu cümle de tuvalet sahnesine baya bir oturmuş Gülücük

Sürprizbozan: Göster
10


default avatar
(13) -
Bu diziyi izleyin, izlettirin arkadaşlar.Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi.
(01.sezon için)
10


avatar
(806) -
Klişe bir soygun planı değil. Klişe bir hikaye değil. Klişe bir çekim tarzı ve kahramanlarda yok.İzleyicinin bolca şaşıracağı akıl oyunlarının oynandığı zevkle izlenebilir bir İspanyol dizisi.
Sürprizbozan: Göster
8

Cevaplar (1)
default avatar
(13) -
ikinci sezon nette var hocam.
10


0
| Bildir


default avatar
(52) -
Prison Break'ten sonra izlediğim en heyecanlı dizi.
8


default avatar
(6) -
Dizi efsaneler arasına girecektir büyük ihtimal,şu anda kimsenin haberi olmadığını düşünüyorum.13 bölümü 2 günde bitirdim ve bu kadar konusuyla insani içine çeken dizi sayısı çok azdır.İspanyollar yine zeki bir iş yapmışlar.Burası çok değerlenecek büyük ihtimalle izlemeyi düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.
10


default avatar
(13) -
Bence dizi tarzıyla özel bir ilgi hakediyor.Ancak anladığım kadarıyla kimsenin haberi yok.8. bölüme kadar izlemiş bir izleyici olarak (ufak tefeek mantık hataları dışında ) çok başarılı...Umarım finali de aynı şekilde olur
8


default avatar
(37) -
Kesinlikle pas geçilmemesi gereken prison break ve 24'ten sonra izlediğim en heyecanlı, sonunu asla kestiremeyeceginiz muhteşem bir dizi.
9


avatar
(93) -
İlk sezon 13 bölümden oluşuyor. 8 hırsız hiç bir kimseyi öldürmeden hiç kimsenin parasını çalmadan hırsızlık yapacakları bir plan hazırlarlar. Soluksuz izleyebileceğiniz bir yapım. Senaryoda eksiklikler olabilir ama o kadar hızlı ve heyecanlı ilerliyor ki ben dikkat edemedim pek.
Bir uyarıda bulunayım
Sürprizbozan: Göster
8

Cevaplar (4)
default avatar
(1) -
dizi 15 bolum
10


0
| Bildir
default avatar
(4) -
Dizinin orjinali 70-80 dakikalık bölümlerden oluşan 15 bölüm. Netflix bölüm sürelerini 45 dk ya indirip 13 bölümlük bir ilk sezon yayınladı. Herhalde 10 bölüm civarı bir de 2.sezon gelecek. Bekliyoruz...


0
| Bildir
avatar
(93) -
2. sezon geldi 6 bölüm olarak netflix de yok
8


0
| Bildir
default avatar
(1) -
Dizi orijinalinde ilk sezon 9 bölüm sürüyor ve her bir bölüm 80 dk civarında. Şu anda da yanlış bilmiyorsam, 2. sezonu ve 6 bölüm oynandı (toplam 15 bölüm)
Netflix'te ise ilk sezon 45'er dk'lık 13 bölümden oluşuyor ve 2. sezon henüz başlamadı.


1
| Bildir


‹ Önceki 1 ... 14 15 16 17 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film