Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(4) -
Dizideki soygun planı "Inside Man (2006)" filminde yapılan banka soygunu planı ile ufak bir benzerlik göstermeye başlayınca , ne yalan söyleyim ; ön yargıma yenik düşerek , tam hayal kırıklığına uğrayacak gibi oldum ama , daha sonra o kadar da sıkıntı yapmadım bu durumu kendime açıkçası .

Kesinlikle çok fazla detay var. Zekice kurgunlanmış sahneler fazlasıyla mevcut.Her şeyden önce farklı bir mekanı , farklı bir tarz ile soyma girişimi var. Ve tabi ki her soygun planında olduğu gibi , evdeki hesabın çarşıya uymaması durumu var. Flashbackler çok yerinde kullanılmış. Bir anda kendinizi geçmişte bularak , olaylara birde o gözle bakabiliyorsunuz. Doğrusunu söylemek gerekirse süreyi tamamlamak adına yapılan bazı dramatik sahneleri dahi hiç sıkmıyor insanı.

Bana göze dizilerdeki en önemli kıstaslardan birisi şudur : Bir bölümünü izlemeyi tamamladığın zaman , sana canı gönülden bir sonraki bölümünü açtırıyor mu ? Yani o sürükleyiciliğe sahip midir ? Yoksa bitirdiğin bölümden sonra , konudan tatmin olmayıp , geceyi tamamlamak adına hemen başka bir dizi ya da film arayışı içerisine mi giriyorsun ? İşte bu dizi kesinlikle size bir sonraki bölümünü size açtıran cinsten.

Ve son olarak : Adamların vermiş olduğu bunca emeğe karşılık , her şeyden önce yapmış oldukları sanata karşılık diyelim , sen evinde bilgisayar karşısında oturmuş 2-3 cümle ile bu diziyi yerden yere b-vurmaya çalışıyorsan , şunu bil ki sen sadece kendini tatmin etmek adına ; "ben diğerleri gibi değilim , ben farklı bakış açılarına sahip bir insanım , diğerleri benim gördüklerimi göremez, ben uç noktalarda gezerim , ben marjinal bir insanım , en iyi eleştirmen benim , ben aykırıyım..." gibi havalara kapılmışsın ve çoktan beyin ölümün de gerçekleşmiş demektir zaten...
8


avatar
(178) -
''Netflix'' uluslararası yayın haklarını satın almasaydı, zannediyorum pek çoğumuzun bu diziden haberi dahi olmayacaktı. Yüzeysel olarak ele aldığımızda aslında oldukça sığ bir konu olmasına rağmen, bir banka soygununu on üç bölüme yaymak, hatta bununla yetinmeyip ikince sezona uzatmak, bunu yaparken izleyiciyi sıkmamak ve kurgusuyla da fazlasıyla etkilemeyi başarmak hayli büyük bir başarı. Hiç düşünmeden derhal izleme listenize almalısınız..
9


avatar
(805) -
Klişe bir soygun planı değil. Klişe bir hikaye değil. Klişe bir çekim tarzı ve kahramanlarda yok.İzleyicinin bolca şaşıracağı akıl oyunlarının oynandığı zevkle izlenebilir bir İspanyol dizisi.
Sürprizbozan: Göster
8


Yorumlar (507)
avatar
(169) -
Para için senaryosu uzatılan dizimiz bence amacına fazlasıyla ulaşmış durumda. İlk sezon müthişti. İlk sezonun hatrına 8 verdim diziye.

İlk sezondan sonra çıtada düşüş var. Özellikle final sezonunun 2. kısmı çok bariz ilerledi.
Bir nokta hariç:
Sürprizbozan: Göster


Ben izlerken ara ara sıkılsam da genel olarak beğenerek izledim diziyi. Ama bir HIMYM, Big Bang Theory, The OC gibi tekrar tekrar izleyebileceğim bir dizi değil.
8


avatar
(898) -
Daha önce 5.sezon 1.kısım için tam bir fiyasko diye yorum yazmıştım,fakat 2.kısım yani 6. bölümden itibaren finale kadar dizi güzel bir toparlanma yaparak adına yakışır şekilde final yaptı.Profesör yine sahneye çıkarak ekibine okadar da ölmedik dedi.Favorilerim arasında yerini alan bir dizi oldu.Elveda La Casa De Papel ... Saygılar
8


avatar
(537) -
Heyecanlı ve aksiyonu bol bir final sezonu olmuş. Sonuç olarak yıllarca unutulmayacak bir soygun dizisi olarak tarihe geçecek. Daha iyisi gelir mi bilemem. Akıl oyunları kusursuz planlar muhteşem bir ekip.


default avatar
(323) -
bence tek kelime ile mükemmel. kesinlikle en sevdiğim diziler listeme girdi. ilk sezon zaten efsaneydi, son sezonu da çok iyi yapmışlar. hikayeyi muhteşem bir şekilde bitirdiler. tabiki ara sezonlarda çıta yer yer düştü ama sonunda çok iyi toparladılar.
9


avatar
(521) -
Son 4 bölümü de izleyip finalimizi yaptık. önceki sezona göre gayet iyi bir sezondu. Flashbackleri biraz fazla idi. Finale yakışır ve süpriz sonlu bitmesi ile benim beklentimi karşıladı. Oyunculuklar her sezon çok daha iyi bir noktaya gelmiş.
8


avatar
(1039) -
Az önce dizinin final bölümünü izledim bence diziye yakışan bir son bölüm olmuş ilk bölüm'den bu yana herşey bitti derken ters köşe yapmaları profesörün yedek planları vs. derken gerçekten keyifle izlediğim bir dizi oldu dizinin bir bölümün'de 1 külçe altının 12 kilo olduğunu söylediler hemen her fakirin yapacağı gibi bu günkü kur'dan hesapladım 1 altın külçesi 9.825.182TL yapıyor 1 külçe altının bu kadar yapması bile başlı başına soygun zaten Çok Mutlu uzun lafın kısası güzel bir diziydi eğer güzel diziler listesi varsa emin olun ilk 5 e girebilecek kalite'de bir yapımdı emeği geçen herkese teşekkkürler


avatar
(96) -
İlk 19 bölümü daha Netflix'e çıkmadan önce izleyip çok sevmiştim. Ama sonrasında gördüğüm zorlama Netflix uzatma formülü aşırı kötü olması bir yana o kadar da para harcanmış, her saniyesinden bütçe akıyor. Bir yerden sonra sanki benim parayı söğüşleyip önüme bu saçmalığın daniskasını atıp kaçmışlar gibi geldi.
4


default avatar
(157) -
1 ve 2. Sezonu çok severek izledikten sonra üçüncü sezonu sevmediğimden diziyi bırakmıştım. Dedim finale bı şans vereyim kendi adıma ben çok beğendim herkese saygım var ama herkesin pek beğenmediği 5. Sezon part 1 aksiyona doydum part 2 de. Sürprizleriyle beraber gayet güzel bir final oldu yeri bende herzaman ozel kalacaktır.. aradan biraz zaman geçince mutlaka gene seyredecegim güle güle la casa de papel....
7


avatar
(175) -
Bence 5. sezonun ilk kısmı kötüydü. Ama bu part2 dedikleri kısmı beğendim ben.
Sürprizbozan: Göster
Beklentim sıfır olduğu içinde olabilir bu.
7


default avatar
(473) -
Sonunda bitti bu işkence, her ne kadar merak uyandıran bir kurgusu olsa bile; özellikle 5.sezon tam bir fiyasko idi(4.sezonda dahil). Ama izlettiriyordu işte özellikle Hikaye kurgusu iyi ama geri kalan kurguların hepsi vasattı.
7


avatar
(898) -
5.sezon benim için tam bir fiyasko oldu diyebilirim.İlk 4 sezonu tamamen bu sezondan ayrı tutmak gerekir.Bu kadar acemice kurgu olmaz arkadaşlar.İçeride milyonlarca mermi havada uçuşuyor kimseye bişey olmuyor.Kurgu falan yok bam bam yapın bitirelim demişler.Popülerliğin kurbanı olmuş bir Netflix dizisi daha listeye eklendi benim için. 23 Aralıkta devam edeceği yazdı sezon sonu.Umarım bu rezaleti bir an önce toparlarlar... Saygılar
8


default avatar
(1) -
5. Sezon gereksiz uzatmalar, zoraki yapılmış bir sezon, izlerken bir an önce bitmesini istedim.
(05.sezon için)
7


default avatar
(103) -
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(521) -
Bir önceki sezona göre aksiyon had safhada idi. Flasbackler biraz abartılsa da son sezon çok iyiydi
8


default avatar
(65) -
Onlarca dizi izlemiş biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki dizi tarihinin en balon iki dizisinden biri bu. Aldığı puanlardan dolayı bunu söylüyorum.Sırf ne kadar saçmalayabilirler diye izliyorum. Çukur'u da izlemedim ama sosyal medyadan öğrendik ne kadar saçma çatışma sahneleri olduğunu. Bu da Çukur'un İspanya versiyonu. 5 bölüm boyunca binlerce mermi atılır da sadece birkaç kişi mi ölür. Eminim Hollywood versiyonu olsa çok daha izlenebilir olurdu.BU sezona kadar puan vermemiştim ama artık rahatlıkla 1 verebilirim Gülücük
1


default avatar
(82) -
Son sezon I.kısmı izledim. Büyük Budapeşte Oteli'nin silahlı çatışma sahnesini hatırlayanlar için, orada bir komedi vardı ancak bu dizide artık anlatması bile zor geliyor. Bu kadar mermi atılan, bomba atılan sahnelerde yaralı ve ölüm sayısı nasıl bu kadar sınırlı olabilir. Aşk hikayeleri de sıkıcı hale gelmiş durumda, ne yazık ki en düşük puanım bu sezona.
10


avatar
(169) -
Bir dizinin daha çöküşünü izledim resmen ya netflix in eline geçmeden önce dizi neymiş şimdi ne olmuş yani belki 5 sezon 2 kısım iyi olur diyecem ama umudum yok. Hiç beklemediğim kötülükte ve bu dizinin yazarlarına yakışmayacak bölümler izledim.
8


default avatar
(31) -
1 Milyon Mermi sıkılıp 1 kişinin ölmediği Cüneyt Arkın-John Wick bnezeri bir saçmalığa dönüştü.Soyguncuların kandırmacaları da kabak tadı vermeye başladı.2.Sezondan sonrası aynı konu farklı sahneler....
(05.sezon 02.bölüm için)


default avatar
(500) -
5. kısım beklediği gibi karşı tarafın operasyonunun olacağı kısımdı ve aksiyon ve dram yönünü zirvede verdi bizlere. gelecek bölümlerde de muhtemelen bu devam edecek çıkış için bence sonraki sezonu bekleyeceğiz gibi. ben aradığım heyacanı buldum yine. ancak bu kadar olurdu gerisi fantaziye kaçardı sanki
8


avatar
(6197) -
Konu özünden ayrılmış resmen savaş dizisine dönmüş. Kendi içlerindeki tartışmalar yüzünden yapılan hatalar yüzünden rehine problemleri, Profesör'ün etkinliği az olması, daha yazılabilir. kendi adıma çok keyif alamadım. Sanırım bundan sonrası izleyenlerden bilgi almam yeterli olacak... Puanım 5
(05.sezon 05.bölüm için)
7


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 17 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film