Giriş Kayıt
Yorumlar (507)
default avatar
(34) -
3. sezonu beklentimin üstünde çıktı. Açıkçası ilk iki sezonda tamamlanan soygunun üzerine daha ne çekecekler diye çok merak ediyordum. Bu sezonun diziyi aşağı çekeceğini umuyordum. Fakat açtıkları yeni pencere ile 8 bölümüde soluksuz izledim. Sanırım bu dizide yakalanan atmosfer, heyecanı, merakı hiç öldürmüyor. Şimdi 4. sezon için merak içindeyim. İki eleştirim; 8 bölümün yetmediği, keşke en az 4-5 bölüm daha olaydı, planın, polislerin, diğer tüm karakterlerin üzerinde daha çok durup olayın tadına varaydık. Bir çırpıda bitmeseydi. İkincisi zaten yetmeyen bölümler üzerine uzattıkça uzattıkları aşk ilişkileri olan heyecanı aşağı çekiyor. Karakterlerin onca zekasına, cesaretine, bu aşk meşk ilişkileri uğruna defalarca, süzme salak gibi davranmaları dizinin zekasına, onca emeğe yakışmıyor.
(03.sezon için)
9


default avatar
(26) -
Açıkçası ben daha kötü bir 3. sezon bekliyordum. Buna karşılık çok başarılı buldum. Kötü yorum yapan arkadaşlar şapkadan tavşan çıkmasını bekliyorlarsa onlara sirke gitmelerini öneririm! Benim anlamakta zorlandığım konu ise ; saygı duymakla berebar , son zamanlarda neredeyse tüm dizilerde eş cinselliğin işlenmesi ve çok çok normal bir şey gibi sunulması...

Cevaplar (2)
default avatar
(46) -
Toplumu nereye yönlendirmek istersen ona göre yapımlar sunarsın. Televizyon bu işi en iyi şekilde yapabileceğin ortamlardan bir tanesi. En kötü ihtimalle subliminal mesaj verirsin.
9


1
| Bildir
avatar
(1030) -
Kasıtlı yapılan bişey bu. Dikkat edersen Oscarıda eşcinsellik içeren filmler alıyor. Moonlihgt, bohemian rapsody, favorite vb.


1
| Bildir


default avatar
(5) -
dizinin konusu 2.sezonda tamamıyla bittiği için 3. sezondan beklentim hayli düşüktü.game of thrones final veya stranger things 3.sezon gibi batırmasını ya da ilk 2 sezondaki gibi çete üyeleri arasında yoğun iktidar kavgaları anlaşmazlıklar klişesiyle devam etmesini bekliyordum..Ama adamlar efsane dönüş yapmış..Karakterlerin doğasından gelen özelliklerden kaynaklanan sert çıkışlar ve anlaşmazlıklar olsada karakter çatışmalarını azaltıp stratejiye odaklanmışlar.

Sürprizbozan: Göster


avatar
(34) -
3.sezon final olmalıydı. İlerledikçe düşüşe geçen diziler kervanına bir yenisi eklendi.
1


avatar
(81) -
3. sezon u izledikten sonra puanı mı 8 den 7 ye indiriyorum. gereksiz bir sezon olmuş.
7


avatar
(242) -
3.Sezonun müzikleri diziden tiksindirdi resmen, çok özensiz yerleştirilmişler. 'Feeling Good' en sevdiğim parçalardan birisi olmasına rağmen ondan bile tiksindirdiler resmen. Olay örgüsü-detaylar ilk sezonlar gibi sarmıyor malesef ama çok kötü de değil. Bence biraz daha özen gösterilebilirmiş.
Bana en saçma gelen kısım:
Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(141) -
Üçüncü sezonun ilk üç bölümünü izledim, konu olarak şişirme olmuş, ilk iki sezonun farklı bir versiyonu gibi, izlenmez mi izlenir, ama ilk iki sezonun keyfi yok, ayrıca soygunun büyüklüğüne göre içerik biraz zayıf kalıyor...
(03.sezon için)
10


default avatar
(111) -
3 sezon çok iyiydi
Sürprizbozan: Göster

Sosyalizm dizide büyük bir ağırlık noktası dizide mantık harları yok değil ama türevleri arasında iyilerden ve bizden Akdeniz insanı oldukları için Türkiye de çok tutuldu yoksa bi İsveç dizisi olsa kimse izlemezdi neyse 3 sezonu beğenmeyenlerin aksine Berlin olmamasına rağmen Palermo yerini az da olsa dolduruyor
(03.sezon 08.bölüm için)
10


default avatar
(23) -
Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(10) -
dizi sektörünün Bim'i, A101'i olan netflix'in saçma dizi silsilesinin bir parçası. disney+ bir an gelse de kurtulsak şu tür saçmalıklardan.

Cevaplar (5)
avatar
(35) -
Tamam çoğu dizisini bende beğenmiyorum o konuda haklısın ama yaptığın kıyaslama çok saçma olmuş bahsettiğin platformların ortaya çıkmasına sebep olan PLATFORM zaten bu netflix olmasa disney+ ismini duymazdın bile bu dizisini beğenmeye bilirsin eksi puanda verebilirsin ama bir dizi yüzünden bütün platformu kötülemen bu platformu kullanan insanlara saygısızlık. Bu kısım diziyi eleştirmek için platformu değil
8


5
| Bildir
avatar
(882) -
yorum trajikomikmiş


0
| Bildir
default avatar
(46) -
İlahi kardeş Sesli güldüm şu an sana. Netflix olmasa Disney + gibi bir şey olmayacaktı zaten. Dizilerin hafta hafta yayınlandığı bir ortamda tüm bölümleri çat diye aynı gün vermesi bile başlı başına dizi sektörüne bir başkaldırıdır. Ekstradan şu da var Herhangi bir insanın bir şeyi eleştirmek için o işi eleştirdiği kişiden veya oluşumdan daha iyi yapması gerekir düşüncesindeyim. Bu yüzden işkembe-i kübradan atmak bedava ama icraate gelince tık yok çoğu kimsede yada halk deyimiyle ağzı olan konuşuyor. Seninki de bu hesap sanki.
9


1
| Bildir
default avatar
(80) -
Asıl bu nasıl bir mantıktır ?
Dizi ve filmleri eleştirebilmek için yönetmen , yapımcı mı olmak gerekiyor?(ve çok daha iyisi)
Eşyanı taşıyan kamyon şoförüne , eşyalar geldiğinde "bu nasıl iş la, bütün her şey kırılmış yapacağın işi..." demek için kamyon şoförü mü olmak gerekiyor ? Hakem bariz penaltıyı vermediğinde eleştirebilmek için lisanslı profesyonel hakem mi olmak gerekiyor ?
Seçimlerde oy da vermeyelim ozaman. Sonuçta oy vermekte bir eleştiridir. Siyasetçimiyiz biz ne anlarız siyasetten oy vermek bizim neyimize...
Eleştiri yapabilmek için o konu hakkında az da olsa bir bilgi sahibi olmak yeterlidir.Senin baktığın mantıkla baktığında her konuda daima "eleştirilemez" seviyesinde birileri olacaktır.

Netflix hakkındaki eleştirilere tamamen katılıyorum. Bim benzetmesi ise bana çok mantıklı geldi.
Netflix de Bim gibi ürün çeşiti bol ama tada ve kaliteye gelirsek "cacık"

Ek: Seneye vizyona girecek The Witcher serisinin fragmanından da anlaşılıyor ki netflix aynı kafa ile devam ediyor.
7


3
| Bildir
default avatar
(46) -
İlahi Kardeş yine güldüm ama bu sefer sesli değildi. Aklıma Mourinho ile Mihajlovic arasındaki futbolcu jokey muhabbeti geldi. Benim bahsettiğim şey eleştiri yapılır yapılmaz mevzusu değil. O konuda tek bir şey söyleyebilirim az da olsa bilgi sahibi olarak eleştiri yapılmaz. Yarım yamalak bilgisi ile bir kişinin mesela benim senin mesleğin hakkında veya herhangi bir konuda atıp tutması normal o zaman sana göre. Böyle bir mantığı başına gelince reddedersin kardeş. Adamlar milyon dolarlık bir iş yapmışlar, iş tutmuş yenisini yapmışlar, belki bir yenisini daha yapacaklar. Bunları yaparken kafa yoruyorlar, günlerce aylarca çekimlerle boğuşuyorlar, araştırıyorlar ortaya bir ürün çıkarıyorlar. Sen ben o gibi vasıflı veya vasıfsız birileri geliyor şurası şöyle olmuş burası böyle olmuş hayır beğenmedim diyor. Bunu yaparken de benim şu an yaptığım gibi klavye arkasından sesleniyor meydana. Yani ortaya herhangi bir ürün koymadan mız mız çocuklar gibi. Benim demek istediğim şey bu. Ama senin anladığın farklı olabilir saygı duyarım.
9


0
| Bildir


default avatar
(475) -
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(9) -
Şu an 6.bölümdeyim ve dizi soluksuz devam ediyor.Geçtiğimiz sezonlardaki olanın aksine sıkan hiç bir bölümü yok.Öncekinin üstüne koyarak devam etmişler.
10


default avatar
(4) -
kim ne derse desin adamlar gerçekten hakkını vererek dizi yapıyor bu sezon baya zorlanacak gibi gözüküyor zaten son bölümde kendini belli etti bakalım nasıl toparlanacaklar...
10


default avatar
(144) -
Sürprizbozan: Göster
8

Cevaplar (3)
avatar
(79) -
Katılıyorum sonlara doğru o super zeka fikirlerinden uzak, duygusal sürekli tartışma dolu ve cok kisa surerek memnun etmeyen bir şekilde bitti. Siz 8 vermissiniz yine ben 7bucuk diyorum. Ayrica tokyonun sacina da ekstra gıcık oldum Gülücük beslemelere benzemis
10


0
| Bildir
default avatar
(144) -
ben biraz öncekilere nazaran da böyle verdim yine de seyredilir sezon diyelim de millet korkutmayalım
8


0
| Bildir
default avatar
(475) -
Bence yorumunda spoiler var...
7


0
| Bildir


default avatar
(36) -
3. sezon ilk bölümü efsane idi. 2. sezon pasını atmış üstünden belli. Gülücük
10


avatar
(546) -
Açıkcası beklentim o kadar düşüktü ki , kesin '-biraz daha para kazanalım tutan yapımdan' düşüncesiyle yapmışlardır diyerek izledim ama çok çok farklı yerlere getirdiler mevzuyu.Şahsi fikrim ilkinden çok daha iyi olmuş ,birkaç oha dedirten hataları saymazsak:).
9


avatar
(79) -
İlk iki sezonun keyfini alamadim, fazlaca duygusallik mevcut gereksiz muhabbetleri biraz fazla kaçırmışlar. Cok kisa sürdüğü ve istenilen tadı vermediği kanaatindeyim.
10

Cevaplar (1)
avatar
(79) -
.
10


0
| Bildir


default avatar
(9) -
Genelde bilim kurgu dizilerinden hoşlanan bir insan olarak çok başarılı dizi olmuş Bana göre de mükemmel. Size bir çok duygu durumunu sorgulatıyor. Mesajları çok net. Bence dizi severler kaçırmasın. Tadına doyulmuyor. 2 sezonu iki günde bitirdim. Hayatımda ilk defa kötüler kazansın istedim. Aslında kim neye göre iyidir, kim neye göre kötüdür? Kötünün iyiye, iyinin kötüye dönüştüğü bir dizi. Üstelik aşk var aşk.


default avatar
(54) -
Birinci sezonda öyle bölümler vardıki çok sıkılarak izledim. Bu kadar gündem yapan ne acaba diye düşündüğüm zamanlar oldu hatta. Sezon sonu ile diziye hareket geldi ve ikinci sezon daha çok çekti kendisine. Yine de hakkını vermek lazım. Güzel dizi yapmışlar. Üçüncü sezonu merakla bekliyorum.
8


default avatar
(141) -
Güzel bir konu (Ocean Eleven tarzı), oyuncular çok başarılı... Keyifle izlenecek bir dizi... 3. Sezonu henüz izlemedim ama, görünen o ki ikinci sezonda dizi temel olarak bitiyor,
10


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film