Giriş Kayıt
Yorumlar (507)
avatar
(1040) -
Eski sevgilimin tavsiyesi üzerine aradan 1 yıl geçtikten sonra izledim diziyi ilişkimiz'de yaptığı tek iyi şey bu diziyi izlememe sebep olmasıydı sanırım dizi efsaneler arasına girecek kadar güzel oyunculuk senaryo kurgu herşeyi ile mükemmeldi diye bilirim sanırım yakın zaman'da 3.sezonu çıkacak artık onuda yeni sevgilim ile izlerim Çok Mutlu


default avatar
(5) -
Birinci sezonu iyi fakat ikinci sezonu için aynı şeyleri söyliyemiyeceğim.İkinci sezon bildiğin reklamlar kuşağı gibi olmuş..
7


default avatar
(37) -
dizi enteresan bir başlangıç yapıp 4-5 bölümden sonraaynı tempoyu sürdüremiyor bence ilk sezonu zorlukla bitirebildim. bakalım ikinci sezonu kaç günde bitireceğim. Dizi çok kötü değil ama abartıldığı kadarda güzel değil.
7


default avatar
(1) -
2 günde 2 sezonu bitirdim. Mükemmel ötesi bir dizi 3.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum
10


avatar
(67) -
Sürükleyici ,seyrettikçe meraklanacağınız bir dizi atıyorsanız işte bu dizi size göre. Başarılı bir dizi tavsiye ederim Ben çok beğendim
9


avatar
(12) -
offffffff oney di be öyle tokat gibi çarptı. Dizi izlediğimde (ki hiç başlamak istemeyip arkadaşımın zoraki çabasıyla başladığım dizi ) heyecandan nabzımı hissedemedim.
Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(8) -
Geceleri uyukumun kaçtığı. günde 1 izlerken hadi 1 tane daha hadi 1 tane daha dediğim bir diziydi.
10


default avatar
(12) -
Belki de hayatımda izlediğim en heyecan verici dizilerden biridir. Oldukça sürükleyici, sıkılmadan izlenebilecek, birçok sahnesi zekice kurgulanmış bir dizi. Dizide el-Profesör ve Berlin'in birlikte söyledikleri bir şarkı var ki bence muazzam, insanı çok başka yerlere götüren cinsten.
10


default avatar
(46) -
Zamanında niye izlememişim diye hayıflandığım "inside man" filmini izleyince bendeki bütün orijinalliğini yitiren dizi.


default avatar
(23) -
çok kötü bir dizi. çok kaliteli dizi yapımları izlemiş olan biriyseniz bu diziyi kesinlikle begenmiyeceksiniz.
5


default avatar
(11) -
Konu güzel işleyiş ve bağlayıcılık bazı yerlerde zayıf. çokta haksızlık etmemek gerek izlemekten zevk aldığım bir dizi oldu. sonunda olayın daha politik bir yanı olabilirdi ama bu şekliyle bile net bir mesaj vaeriyordu. para üretenler için değil üreetirilneler için basılıyor biz bunu tersine çeviriyoruz.


default avatar
(93) -
ya bir la casa de papel tutturulmuş gidiyor nette izlemeyeni dövüyorlar cinsinden... nerdeyse 40 a yakın dizi takip etmeme rağmen izlemeye başladığımda resmen diziden sıkıldım. gereksiz ve uzun diyaloglar basit oyunculuk ve karakterler dizide profesör ve berlin olmasa ekip san marino amatoründe oynar ancak profesör denilen kişi dizide üst akılı oynamış fakat oluşturduğu ekip tam anlamıyla denyolar grubu .Konu senaryo ayrıntılı değil üstelik çok sıradan.. Prison break'ın yanına bu dizi koymak ise tamamiyle dizi kültürü eksikliği... tabikide izlenebilir çok kötü değil ama insanların neden bu kadar abarttıklarını anlam verememekle birlikte sosyal medya popilizmden kaynaklanan ve bununla birlikte ilk defa yabancı dizi izlemeye başlayan bir kitlenin bu yorumlara neden olmaya düşündüğünü başladım.. ya aşağıda bir adam bu diziye 10 puan vermiş şaka gibi gerisini siz düşünün artık 9-10 verilecek bir dizi dizi tarihinde bir elin parmaklarını geçmez ki bu onlardan birisi hiç değil Çok Mutlu
6


avatar
(933) -
Tüm zamanların en overrated dizilerinden biri. Tek taraflı senaryo yazımı şaşırtıcı değil, çok rahatsız edici. "Senaryo nasıl yazılmamalı" üzerine ders niteliğinde.
Onlar bunu yapacağımızı düşünecek ama biz bunu yapacağız." Bu da özeti.
4


avatar
(59) -
İnce detaylarin dusunuldugu sikmayan, bogmayan, bolumu izlerken yer yer uykunuzun gelmedigi aksiyonu bol dizimiz. Diziler konusunda gercekten zor begenen ve secici davranan biriyim, evet dizide bazi mantiksizliklar oldu ne alaka abi dedik hepimiz ama buna ragmen fazlasiyla sikilmadan, begenerek, heyecanlanarak izledim. Olumsuz yorum yapan arkadaslari ben pek anlayamadim.
9


default avatar
(1) -
Böyle bir diziyi asla sevemezsiniz eğer son saniyede durdurulan bombalardan haz alıyorsanız tabii.
Senaryo işleyişi üzerine oldukça kafa patlatmışlar, bence sağlam zeka ürünü. Her şey kılıfına uygun ve adeta gerçek bir plan hissi uyandırıyor. Ben oldukça keyif aldım ve listemde 10/10 hak ettiğine inandığım tek dizi. Mission impossible tarzı Amerika ve son saniyelerden gına geldi.
Anime severseniz eğer code geass ve death note tavsiye edebilirim.
10


avatar
(1040) -
Yeni teğmen olmuş pilot kızlarımıızın yemekhanede komutanım çok güzel bir dizi izledik sizde izleyin diyerek benide tanıştırdıkları görsel şölen Çok Mutlu dizi ingilizce olmadığı için alt yazı ile izleyeyim dedim malesef 2.bölümün alt yazısı yok hatalı şekilde yüklenmiş birde sevişme sahnelerini falan görünce lan bizim kızlar nasıl diziler izliyor dediğim yarın bana izlediniz mi komutanım dediğinde offf tokyo yatakta süperdi desem divan-i harbe çıkartırlar yargılarlar yeminle Çok Mutlu neyse şunun ikinci bölümünün alt yazısını düzeltinde izleyelim yoksa İspanyolca öğrenmeye gideceğim Çok Mutlu


default avatar
(1082) -
Harika bir fikir atılmış ortaya soygun için lakin bir çocuğun bile fark edebileceği birçok teknik yanlışlıklar göze çarpıyor. Hepsi aynı derecede olumlu eleştiriler yapılmış bu dizi için, hepsi aynı şekilde yazılmış. Üzgünüm maaelesef diyeceğim.. Hep bir eksiklik varmış gibi geliyor.. Konu çok iyi, kurgu ve oyunculuklar ve teknik yanlışlıklar üst düzeyde..
Dizi Notum:10/4
4


default avatar
(43) -
La Casa De Papel'in 3.sezonu için yapım videosu yayınlandı.

Netflix'in özellikle ülkemizdeki en popüler yapımlarından biri olan La Casa De Papel'in 3.sezonu duyurulmuş, hatta bu sezonda diziye İstanbul isimli bir karakterin katılabileceği de belirtilmişti. İşte dizinin 3.sezonunun yapım aşaması başladı ve bu sürece dair ilk video yayınlandı. Üstelik bu videoda Berlin karakterini de görüyoruz. Dizi ile ilgili yayınlanan video ve Netflix'in yaptığı açıklama ise şu şekilde;

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterlerin buluşmasını izlediğimiz videoda, ekibe yeni katılan isimler olduğunu görüyoruz. Bu isimler: Hovik Keuchkerian (“Bogota”), Najwa Nimri (“Alicia”), Fernando Cayo (‘Tamayo) ve “The Engineer” olarak ekibe katıldığı önceden duyurulan Rodrigo de la Serna.

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“The Professor”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (‘Coronel Prieto’) & Mario de la Rosa (Suarez) ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönüyorlar.

Ayrıca yeni sezonda Berlin hayranlarını bir de sürpriz bekliyor: İkinci sezonda ölen Berlin’i (Pedro Alonso) 3. sezon tanıtım videosunda görüyoruz. Bu da yeni sezonun Berlin’in gerçek hikayesiyle ilgili sürprizlere gebe olduğunu gösteriyor.

La Casa De Papel, birinci ve ikinci sezonuyla, 2018’de en çok izlenen yabancı dildeki Netflix içeriği oldu. Netflix yakın zamanda, Vancouver Media’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yaratıcısı Álex Pina ile anlaştıklarını duyurmuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=U-NSPf0-0Dw
10


avatar
(109) -
Baştan sona mantık hataları ile dolu bir dizi. Genel konu güzel, soygun planı da gerçekten farklı ama,
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(46) -
Profesörün Kusursuzluğu
Tokyonun Fiziği
Nairobinin Zekiliği
Rionun Tedirginliği
Denverin Gülüşü
Moscoún Babalığı
Berlinin Asaleti
Helsinkinin Şakaları
Oslonun Suskunluğu

bu dizi türk dizilerini tarihe gömüyor
9

Cevaplar (2)
avatar
(393) -
Kaliteli Avrupa dizilerini, hatta bazı Amerikan dizilerini bile izleyenler, Türk dizilerini izleyemez zaten... (Yok artık bünye kaldırmaz kaldırmıyor onları)
8


3
| Bildir
avatar
(59) -
Uzun sure tv reyting ceksin 3 saat izlenelimde cebimize biraz para girsin mantigindan cikarlarsa gayette yapabiliriz. Oyuncularimizda iyi yonetmenlerimizde. Sadece turk stili 5 sezon 168 bolum tarzindan 3 sezon 30 bolume gecmek gerek ki buda olmayacak birsey. Kisaca birak turkleri baba yapanlar yapmis iste. Turklerin neyi cok iyi yaptigi gorulmuski. Bunu kabullenmek gerek biz boyle bit irkiz ne cok caliskan ne cok zeki ne cok azimli.
9


0
| Bildir


‹ Önceki 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 17 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film