Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(6197) -
Çok etkili olmayan açılışıyla veya fazla abartısıyla çok keyif veriyor diyemem. Özellikle Flash rolünde Ezra Miller bana göre inanılmaz sırıtıyor ve başarısız buldum. Ayrıca gereksiz espriler, çok iyi olmayan efektler ve tatmin eden müziklerinin olmaması gibi daha da yazabilirim. Bence filmin ikinci yarısı daha izlenebilir durumundaydı. Kısacası belki yaşım gereği bu tarz abartılı aksiyon filmleri beni çok memnun etmiyor. Fakat beğenenleri mutlaka olacaktır....
5


default avatar
(9) -
30 yaşının üzerinde birinin bu filmleri beğenebilmesi çok zor bence. Hala aynı saçma sapan filmleri çekmeye devam etmeleri mi yoksa bu filmin notunun 7 olması mı daha kötü, karar veremedim.


avatar
(199) -
Michael Keaton'ı görmek harikaydı. 70 yaşında bir adam hala taş. Hikaye ve oyunculukları sevdim. Süper kızımız ve kostümü pek afilliydi çok yakışmış role.
Sürprizbozan: Göster
Seyri keyifli bir film olmuş.
7


Yorumlar (66)
avatar
(40) -
Süper kahraman filmlerini sadece izleyen, hiçbiri hakkında yorum yapacak kadar kültür sahibi olmayan biri olarak mutlu ayrıldığım film oldu. Sanki uzun metraj rick and morty bölümü izlermiş gibi hissettim. Ufak espriler hoşuma gitti. Hepsi tadında. Zaman manipülasyonu olayları güzeldi. Atmosfer yerinde film sadece son 30 dakikada sağlam s*çıyor. Dişinizi sıkın. 8/10.
8


default avatar
(146) -
İnanılmaz kötü bir başrol ve berbat bilgisayar efektleri . Senaryo yok . Hastane sahnesi neydi öyle ya
4


default avatar
(103) -
Batman (Michael Keaton özlemişiz ve çok yakışmış) ortaya çıkana kadar kötü bir filmdi hatta "spagetti" örneğini vermeseydi yine de kapatacaktım çünkü paralel evren muhabbeti artık içime sıkıntı vermeye başladı... Ama dediğim gibi film bir anda boyut değiştirdi, kimsenin yapamadığını Batman ve spagettisi başardı, filme aksiyon geldi hatta sonu bile mantıklı bitti...
Ya hoşunuza gidecek ya da hiç sevmeyeceksiniz biraz da uzun bunu da göz önünde bulundurun, zaten ilk yarısında bana göre mutlaka sıkılacaksınız. Oğlum beğenmediğini söylediği için geç seyrettim ama ben seyretmediğime pişman oldum diyebilirim... Çok çok da kötü değil... Bi şans verebilirsiniz...


avatar
(462) -
Öncelikle belirtmeliyim film beklediğimden iyi çıktı. Tempo hiç düşmeden genelde tahmin edilemeden sürprizlerle ilerliyor ve keyifle izleniyor. Ezra Miller Flash rolü için yetersiz kalan kadro iyi şekillenmiş eski batman lerin ortaya çıkması ise ayrıca güzel.
7


default avatar
(49) -
Zaman kavramı ile çok oynayıp filmleri çorba yapmaya başladılar. The Flash'ın böyle bir yeteneği olduğunu biliyorum, hatta dizisini de izledim daha önce. İlk üç sezonunu ama olmamış film. General Zod'umun hatrına 6 verdim. Man of Steel kalitesinde bir daha DC'de bir film gelmedi maalesef. Man of Steel'i tek geçerim.
6


default avatar
(93) -
Daha filmi bitirmedim ama ilk izlenimim DC yine batırmış. Her zamanki gibi bu sefer de olmamış. Beş para etmez.
6


avatar
(312) -
Filmin notunun 6.5 - 7 civarında olması çok abartı.
Öncelikle gereksiz uzatılmış dramatize sahneler sıkıyor. Sonrasında Süper kahramanların hayatlarında ille de bir trajedi olması. Örneğin batman'ın ailesi ve Flash'ın annesinin ölümü vb.
Ve bu trajediyi düzeltme arzusu.
Ama gelin görün ki, süper kahramanı süper kahraman yapan aslında bu trajedidir ve bu asla düzeltilemez.
Yoksa süper kahraman var olamaz.
Hep aynı konu, hep aynı vurgu.
Beni rahatsız eden asıl olay
Paralel evren, zaman sıçraması, quantum vb. gibi konular hem Marwel hem de DC son dönemde buna yönelimi artırdı. Yakında "bu işi en iyi biz biliyoruz" türünden sözler duymaya başlarız.
Hiçbir şey anlatmayan, sadece abartılı efektlerle göz boyayan yapımlardan biri. İzle unut
4


default avatar
(5) -
Filmin bence tek iyi yanı Michael Keaton. İlerlemiş yaşına rağmen hala inanılmaz iyi. Ve şimdiye kadar çevrilen Batman karakterini canlandıran aktörler arasında o role yakışan en iyi oyuncu. Filme gelince vastın bir tık üstü. Gişede çakılıp Warner Bross u milyonlarca dolar zarara uğratmasından belliydi zaten. Son sözde başroldeki çocuk için olsun. Adı Ezra mıydı ne son derece itici bir tip ve oyunculuğu berbat. Onca yetenekli oyuncu arasından bunu bulmaları da ilginç.
5


avatar
(548) -
Filmin benim için güzel olan yanı Michael Keaton olmasıydı. Çok fazla zaman ve para harcanmamış film için. Kendini her anında çok belli ediyor.

Sürprizbozan: Göster
6


default avatar
(4) -
Marvel vs DC... Kapışmanın multiverse ve eski karakterlerine saygı ayağı. Filmin çizgi roman uyarlaması DC nin önemli bir Events'i olan 'Flashpoint' serisi. Çizgi romanı bilenler ve takipçileri 2013 yapımı 'Justice League: The Flashpoint Paradox' animasyonunu daha başarılı bulacaklardır. Fakat maceranın orjinini bilmeyen ve bağımsız bir film olarak izleyenler başarılı bulmuşlardır. Çoğunluk gibi ben de DC evrenini sarsabilen Flash gibi bir karakteri senaryo muafiyetleri ve Ezra Miller'in oyunculuğu ile ezmelerini anlamsız buldum. Ama dediğim gibi fantastik ve aksiyon bir film olarak izlenebilirlik ve seyir keyfi olarak bu tür severler için iyi bir film olmuş.
7


default avatar
(99) -
Genel yorumlara bakarsak "Ezra Miller" bu role yakışmamış dyenlerin sayısı hayli fazla, (yurt dışı dahil) bana göre ise gayet başarılı bir oyunculuk sergilemiş ve ayrıca abartılı bir dış görünüşten uzak birini bilerek seçmişler. Ve yine bana göre işleniş ve konu açısından aldığı puanın üzerinde bir film. Gelmiş geçmiş tüm süperkahraman filmlerini izlemiş biri olarak benden geçer not aldı. 7.8 puan.
7


default avatar
(4) -
Marvel vs DC multiverse ve What if!! kulvarlarında devam etmiş. Çizgi roman uyarlaması olarak DC önemli eventslerinden biri olan "Flashpoint" alınmış ama konuya tam olarak sadık kalınmamış. Zaten konuyla ilgili arkadaşlar 2013 yapımlı "Justice League: The Flashpoint Paradox" animasyonu daha yerinde bulacaklardır. Ama bağımsız ve farklı bir film gözlüğüyle bakarsak aksiyon ve fantastik türün tüm ihtiyaçlarını karşılar düzeyde.
7


default avatar
(8) -
micheal keaton ı görmek mutlu etti. filme gelecek olursak vakit geçirmek için izlenebilecek bir film, mantık hatası arayacak olursanız emin olun bulursunuz izleyip keyif alınabilir.
4


default avatar
(10) -
Allah rızası için artık şu çoklu evren saçmalığını bitirsinler. Filmler tamamen çorbaya dönüyor.Filme gelecek olursak;bir iki sekans dışında çok beğendiğimi söyleyemem. Filmi sinema da değil de 178 ekran 4K TV de seyrettim. Efektler çok sırıtıyordu. Çoğu sahnede CGI direk belli oluyordu.Bu yüzden sanırım flu ve renkleri basmışlar filme. Mesela açılış sekansındaki bebekleri kurtarma sahnesinde bebekler o kadar kötü gözüküyor ki. Birde DC filmi değil de Marvel filmi gibi aşırı renkli bir film.
6


avatar
(161) -
Keaton hariç herkes vasat oynamış. Batının 'diversity' saçmalığı yüzünden alakasız ve kötü oyuncu seçimleri yapılmış. CGI feci sırıtıyor gözlerimiz kanadı resmen. Bu filmden on yıl önce çıkan The Flashpoint Paradox'un biraz değiştirilmiş bir versiyonu olmuş. O film bundan kat kat iyiydi.


avatar
(3) -
Ezra Miller'dan nasıl Barry Allen/Flash olmaz isimli çalışma. Başka bir oyuncu bu rolde bu kadar sırıtamazdı herhalde. Umarım kendisini bu karakterde daha fazla görmeyiz.

DC Evreni saçma sapan espri yazabilme konusunda bile Marvel'dan ışık yılları ile ölçülebilecek bir mesafede geri. Fakat tüm bunlara rağmen film kendini izletebiliyor. Buna ek olarak ilk dakikalardaki felaket derecesinde kötü CGI, ki gerçekten anlam verememiştim bu kadar kötü olmasına, insanı filmden soğutacak derecede sırıtıyor. Bunun da sebebi tüm kaynağın filmin sonuna ayırılmış olması olsa gerek.
Sürprizbozan: Göster
sekansları gerçekten görsel olarak tatmin ediciydi.

Puanım normal şartlarda 5. Fakat Keaton beyefendi hatırına 6. İzlerseniz bir şey kaybetmezsiniz, izlemezseniz çok bir şey kaçırmazsınız.
6


default avatar
(123) -
Son 45-50 dk sını kesintisiz beğendim. İlk 1.5 saatte de çok fazla gereksiz sahne, espiri (tebessüm bile ettirmeyen alakasız espriler ) vardı. Filmden yarım saatlik bu sahneleri atsanız inanın daha eli yüzü düzgün bir film olurdu. Ezra Miler'i de başından beri flash rolüne yakıştıramadım zaten. Ayrıca bir kaç yerde animasyonlar da çok kötüydü.
Yine de izlenir mi? İzlenir.
7


avatar
(537) -
Ezra Miller iki farklı karakteri şahane oynamış. Eski süper kahramanlara saygı duruşu, hikayesi, mizahı her detayı çok keyifliydi. Temposu asla durmadı sonuna kadar eğlenceli bir aksiyon şöleni yaşattı. Vasat bir film olacak diye düşünürken harika bir film çıktı. Michael Keaton ise filmin en tatlı dokunuşu, nostaljisi oldu.


default avatar
(67) -
man of steel'dan beri en iyi dc filmiydi diyebilirim. no way home'dan once ciksaydi cok daha fazla sukse yapabilirdi. puani marvel fanboylarinin onyargilari sebebiyle dusuk sanirim, infinity war ve no way home disindaki marvel filmlerinden daha iyi bir film.
Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (2)
avatar
(56) -
Bu kadar beğenip 7 vermek..
9


0
| Bildir
default avatar
(67) -
7`lik kadar begendim Gülücük
7


1
| Bildir


default avatar
(4) -
Çok tempolu, akıcı bir senaryo, eğlenceli ve yer yer duygusal bir süper kahraman filmi. Tim Burton'a saygı filmi gibi de olmuş, onun Batman'i, yine onun çekeceği ama iptal edilen Nic. Cage'li Süperman'e gönderme ve odadaki Mars Attack posteri... Ama yine ne izlediğini bilmeden filme başlamış bir türlü memnun edilemeyen insanların tuhaf yorumları var burda. Daha ne olsun istiyorsunuz, hangi teknik bilginizle filmin efektlerine televizyon filmi kıvamında diyebiliyorsunuz, Dc'nin hangi çizgi romanını okudunuz da her şeyin Marvel'den çalıntı olduğunu söylüyorsunuz, filmin çekim takvimini siz mi belirlediniz de aceleye gelmiş diyorsunuz. Anlamak mümkün değil...
8


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film