Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

talihligen

 
Kayıt : 29 Haziran 2016
  • Yürüyen Ölüler
    Yürüyen Ölüler
  • The Marvels
    The Marvels
  • The Flash
    The Flash
  • Elemental: Doğanın Güçleri
    Elemental: Doğanın Güçleri
  • Heart of Stone
    Heart of Stone
Son Yorumları
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
28 Haziran 2024
Film beklentilerimi karşılamadı aslında.Açılışı çok şey vaat ediyordu. Furiosa'nın çocukluk sekansları çok çok iyidi. Ne zaman ki Anya Taylor-Joy ekrana girdi film teklemeye başladı benim için. Beğendiğim bir oyuncu ama bence role oturmamış.Çok çelimsiz duruyor. Chris Hemsworth ta elinden geleni yapmasına rağmen Dementus karakteri benim fikrime göre kötü tasvir edilmiş. Karakter resmen palyaço. CGI efekleri yerlerde geziyor. İlk filme göre ciddi düşüş var. Savaş Kamyonu sahnelerinde bariz belli oluyor.2015 yapımı filme göre 9 yıl sonra bu kadar geriye gitmesi çok şaşırtıcı.Bir yerde okumuştum.Son zamanlarda film şirketleri teşviklerden yararlanmak ve maliyetleri düşürmek için Hindistan,Çin gibi ülkelerdeki CGI şirketleri ile çalışıyormuş.UHD ekranda seyrederseniz CGI efeklerin ne kadar kötü olduğunu anlayacaksınız.Furry Road filmini 4-5 kez seyretmiş biri olarak bu filmi bir daha açıp seyredemem doğrusu.Bu seri devam edecek ise çok ciddi revizyon gerekiyor.
Godzilla x Kong: The New Empire (2024)
26 Nisan 2024
Sinemada 3D izledim. Seyretmezseniz çokta bir şey kaybetmezsiniz.Bana göre serinin diğer filmlerine göre daha geride bir film.Film zaten Kong filmi. Godzilla çok az gözüküyor filmde. Birde malum modaya uyum sağlamak için filmi renk cümbüşüne çevirmişler.Rengarek dikenleri ile Godzilla çok komik duruyor. King of the Monsters ne kadar karanlık bir film ise bu da tam aksine çok parlak bir film. Film boyuncu bos dövüşü fazla olduğu için final deki sekanslar çok kısa olmuş.
The Marvels (2023)
22 Ocak 2024
Marvel hiç değilse istikrarlı gidiyor. Her film bir öncekinden daha da kötü Süperrrrrr Vaktinize yazık. Diğer arkadaşların yorumları çok haklı. Hint filmi gibi.Sanırım biz ancak bu kadar kötü filmi sadece kimse seyretmez bari Hindistan ve Pakistan öğeleri koyalım da onlar seyretsin der gibi yapmışlar. Filmin bütün karakterleri kadın.Bu kadar feminist bir film görmüşmüydüm hatırlamıyorum.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film