Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Starlife55

 
Kayıt : 20 Ağustos 2023
Son Yorumları
Road House (2024)
26 Mart 2024
Rahmetli Patrick Swayze - Rowdy Harrington işbirliğiyle çekilen ve Sam Elliot ile Ben Gazzara gibi iki usta aktörün katkısıyla etsane olan 1989 tapımı kült filmin yeniden çevrimi,. Usta yönetmen Doug Liman imzalı film baştan sona sürükleyici ve etkili sahnelere sahip olmasına rağmen ilk filmin gölgesinde kalmış gibi. Klasik Jack Gyllenhall performansı dışında vasat oyunculuklar... Eski UFC döğüşçüsü Connor McGregor kendini göstermek isterken rolünü iyice abartmış ve ortaya tamamen absürt bir karakter çıkmış. Yine de aksiyonu bol, döğüş sahneleri hayli gerçekçi ve izleyene keyif dolu iki saat yaşatıyor. Sinemada oynasa asla gidip seyretmem ki zaten filşm sinema salonlarında gösterime girmeyip Prime video da oynatılıyor.
İzle ve unut tarzı bir film. Emeğe saygı adına izlenebilir. Paylaşım için teşekkürler..
Silent Night (2023)
27 Ocak 2024
Holywood' un Hong Kong sinemasından ithal ettiği aksiyon üstadı John Woo' dan kariyerine yakışmayan sıradan bir film. Senaryo sıfır, diyalog sıfır, oyunculuk sıfır, aksiyon sahneleri ise vasatın altında. İkinci sınıf filmlerin aktörü Joel Kinnaman'dan başka tanıdık hiç bir sima yok ki o da ben bu filmde niye oynuyorum havasında. Oğlu sokak çetelerinin çatışması esnasında öldürülen bir babanın intikam hikayesi ama yönetmen eline silah bile almamış bir aile babasından neden bir John McClain ( Zor ölüm-Bruce Willis ) yaratmaya kalkışmış onu da anlamak mümkün değil. Vakit geçirmek için bile izlenmez.
Fast X (2023)
06 Ekim 2023
Eğer paraya kıyıp 350 milyon dolar gibi bir rakam harcanırsa ortaya böylesine devasa bir görsel şölen çıkar. Senaryo eh işte idare eder, mantık o ne ki? Oyunculuk desen bir kişi haricinde vasat altı. Böyle bir filmden ne beklenir. Arkana yaslan seyret. Sabaha aklında bile kalmaz etkisi. Serinin önceki filmlerinden alışkındık bazı mantık hatalarına. Arabayla uçaktan atlayıp uzaya çıkma, yine arabayla iki helikopteri birbirine çarpıştırıp patlatma. Bunlar insani hatalar saçma dersin geçersin
. Ama kardeşim önceki serilerde ölen insanları tekrar diriltip sahneye sokmak da ne yahu? Önce Han şimdi de Gisela...Artık yaratıcının yetkilerine de müdahale ederek insanların aklıyla alay etmeyin. Bunlar 10.filmde ölen Jacob ı da 11. filmde yeniden diriltirler. Bereket Paul Walker sahiden öldü yoksa Brian karakterini de diriltirlerdi.
Bence filmin en unutulmaz karakteri Dante Reyes ti. O nasıl oyunculuktur öyle? Jason Momoa adeta Dante karakteriyle filmin lokomotifi olmuş. O kadar Amerikan filmi seyrederim böylesine muhteşem bir oyunculuk gösterisine ilk kez şahit oluyorum.Hayran kaldım doğrusu.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film