Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

mkobalky

 
Kayıt : 19 Ağustos 2023
Son Yorumları
The Wrestler (2008)
23 Eylül 2023
Kırmızı köşede kariyerinin rolünü çıkarmış 9,5 haftalık Mikkiiiii. Mavi köşede yönetmen çelik dram Darryyy... Senaryo, konu özgün. Oyuncular, yönetmen süper. Haa içinizden sadece sinirleri sağlam, duygusal olarak kendini hazır hissedenler izlesin.
The Lincoln Lawyer (2011)
10 Eylül 2023
Filmi bir reklam sloganıyla özetlemem istenirse:
"Akışkan kremasıyla seni kendine bağlayacak"
Film bir modern klasik mi? Değil. İzlemesem bir kaybım olur mu? Yoo.. Ama boş beleş bir filme zaman ayırdım boşuna ömürden gitti demektense film listenize alabileceğiniz iyi bir tercih.
Oyuncular çok iyi, konu klişeler yumağı ama özgün biçimde bağlanmış, film de iyi akıyor.
İzle gitsin.
The Flash (2023)
20 Ağustos 2023
Marvel vs DC... Kapışmanın multiverse ve eski karakterlerine saygı ayağı. Filmin çizgi roman uyarlaması DC nin önemli bir Events'i olan 'Flashpoint' serisi. Çizgi romanı bilenler ve takipçileri 2013 yapımı 'Justice League: The Flashpoint Paradox' animasyonunu daha başarılı bulacaklardır. Fakat maceranın orjinini bilmeyen ve bağımsız bir film olarak izleyenler başarılı bulmuşlardır. Çoğunluk gibi ben de DC evrenini sarsabilen Flash gibi bir karakteri senaryo muafiyetleri ve Ezra Miller'in oyunculuğu ile ezmelerini anlamsız buldum. Ama dediğim gibi fantastik ve aksiyon bir film olarak izlenebilirlik ve seyir keyfi olarak bu tür severler için iyi bir film olmuş.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film