Giriş Kayıt
Yorumlar (66)
avatar
(30) -
Flash dc'nin en favori kahramanlarından biri olmasına rağmen daha yeni bir filme kavuşmuş olması üzücü, tabi yine aceleye getirilmiş o yüzden bazı yönden eksik hissettiriyor.

Evet x mendeki quiksilver'ın sahneleri belli ki çok daha üzerinde uğraşılmış sahnelerdi kısa olmasına rağmen, burada malesef insanların yüzleri filan çok yapmacık görünüyor diğer süper kahramanların olaya dahil olduğu sahnelerde de gene bu var.

Normalde flash'ın bu hikayesinde daha çok karakter var ama maliyetten dolayı marvel gibi 3-5 karakterle halledelim demişler aslında fena değil en azından temelde hikaye aynı flash annesini kurtarabileceği gücünü keşfeder ve bunu yaptığında ise aslında 11-22-63 dizisindeki gibi ne yaparsa yapsın kadere mudahele etmenin aslında iyi bir fikir olmadığını anlar sonucunda.

En sıkıcı olay ise süper girl zaten süperman ile aynı siklette birisi ve o kadar kolay harcanabilir bir karakter değil,aynı şekilde filmde 2 flash var ve bunların gücü de zod ve ekibinden kesinlikle zayıf değil ve burda kurguda kolaya kaçıp kötü adamı zod ve kryptonlular yapmışlar olmamış rakip daha güçlü olmalıydı fazla zorlama olmuş o kısım bir de önceki sahneleri kullanalım istemişler belliki çok kolaya kaçılmış.

Halbuki doc strange'teki gibi(ki orada da az evren gösterildi) yeni bir evren yeni düşmanlar daha önce izlemediğimiz şeyler en kötü madem darkseid filan olsaydı justice de fazla gösterilmeyen çok daha iyi olurdu.

Bel altı espriler de çocuk ve gençlere yönelik bir filmde pek iyi durmamış gereksizdi.

Yine de eski batmanleri görmek iyiydi, yeni serilerde daha iyi işler yapılabilir,umarım ezra denen kötü oyuncuyu da bir daha görmeyiz son çıkan heberlerden sonra karakteri oyunculuğundan bile kötü biriymiş.

Ve de bu flash'ı da bir daha bu şekil saçma sapan elleri aça aça koşturmazlar umarım o kadar yıllık comicsçiyim böyle bir flash görmedim.
7


default avatar
(85) -
Ezra Miller'ın oynadığı Flash karakteri gerçekten beni yordu. Bu kadar mı yakışmaz bir rol insana. " The Flash" dizisinde oynayan Grant Gustin bile daha çok yakışıyordu bu role.

Efektler bazı yerlerde sırıtıyordu çoğu kişinin bahsettiği üzere. Hikaye zaten aynı, herkes bir atarlı, hiçbir ilgi çekiciliği yok.

Tek güzel yanı eski karakterlerin filmde görülmesiydi.
5


default avatar
(93) -
Filmi başarılı buldum eski batman Michael Keatonın oyunculuğuna ve yeni supergirl Sasha Calle tek kelimeyle bayıldım Filmi izlerken kısada olsa bir çok eski karakteri nicolas cage i eski supermanları general zod' ve ekibini aralarda görmek bambaşkaydı vs vs bu filme kötü demek bence haksız ve yersiz bir yorum olur. Türü sevenlerin kesinlikle keyif alacağı bir film olmuş...
7


default avatar
(70) -
Sanki Flash değil japanese anime izledim. Birde Kelebek etkisinden tek farkı, Geleceğe ve geçmişe ileri geri koşarak gitmesi... Zamanıma üzüldüm.
4


avatar
(319) -
Geleceğe Dönüş filmi ile başlayan "geçmişe gidip değişiklik yaparsan farklı bir gelecek yaratırsın" temalı filmlere yeni bir örnek ama benim için bir mahsuru yok.Wonder Woman 2'de büyük hayal kırıklığı yaşadığım dc biraz toparlamış gibi.WW'dan bahsetmişken süper kahraman haliyle flash'ın da söylediği üzere bir tanrıçayı andıran Gal Gadot gibi bir kozu bu evrende iyi kullanamıyorlar maalesef. The Flash genel olarak beğendiğim bir film oldu.Barry bana pek sempatik gelmese de filmi sevdim. Mıchael Keaton'ı görmek ayrı bir güzeldi. Filmden beğendiğim replik "Bazı sorunların çözümü yoktur"
7


default avatar
(236) -
yeni akım çoklu evren. hikaye yok ne yapalım demişler? ortaya karışık gidelim bu ara çok tutuyor. diğer çoklu evren filmlerine göre ayaklarını yere daha sağlam bastığını belirtmek isterim. Keaton ilk göz ağrısı batman imiz. Gerçi öncesinde adam vest in yeri ayrıdır. Zaten filmin iyi tarafı bu. ama bunu kısıtlı kullanıyor. Kötü tarafı aslında her an geriye gidip işi düzeltecekken hadi biraz dünya kurtaralım kısmı. genel anlamda tempo gayet iyi. senaryo biraz aksak. ama izlenir. Tavsiye ediyorum.
7


default avatar
(474) -
Kötü görsel efektlere sahip tempolu bir filmdi. Ustalara saygı ve unutmamaları güzeldi.
Sürprizbozan: Göster
6

Cevaplar (2)
default avatar
(129) -
İnş gözümüzü alıştırmak için yapmamışlardır. Bir sonraki superman cage olursa dc benim için biter:/
7


0
| Bildir
default avatar
(474) -
Benim içinde:)
6


0
| Bildir


avatar
(291) -
Filmi seyir olarak keyifli. Komedisi yerinde. Bazı yerler aceleye getirilmiş ancak hadi onu geçip efektlere gelelim. Filmin görsel efektleri rezil durumda. Özellikle karakterlerin yüzleri abartmıyorum resmen face app ile yapılmış gibi. Gibisi fazla olabilir. Bilemiyorum.

Sizden bir ricam var. Youtube'u açın ve "Quicksilver saves everyone" yazın. 2016 yapımı X-Men: Apocalypse filminin ilgili sahnesini izleyin. Sonra da onu hem görsellik hem yaratıcılık açısından bu filmin başındaki Flash'ın bebekleri kurtardığı sahne ile karşılaştırın. Hollywood'un her geçen yıl geriye doğru gittiğinin yaşayan kanıtı resmen.
6


avatar
(316) -
Bence gayet eğlenceli ve aksiyon dolu bir filmdi. Milletin yerden yere vurmasını anlayamadım, artık nasıl bir beklentidelerse... Ezra Miller'ın 18 yaşındaki hali evet, fazla ergendi ama bu şekilde ergenlerin çok fazla olduğunu da biliyoruz. Yani filmi bu yönde eleştiremeyiz.. Michael Keaton'ı ise senelerrr sonra Batman olarak beni görmek çok mutlu etti ve duygulandırdı. Evet film Avengers çakması olmuş ama en azından karman çorman olan DC evrenini toparlamak için fena olmayan bir adım atılmış. Son zamanlarda, özellikle de Disney'e geçtikten sonra Marvel filmlerindeki inanılmaz düşüş ve faciayı göz önüne aldığımızda, sanırım "denize düşen yılana sarılır" misali DC'ye sarılacağız. Umarım DC bundan sonra her şeyi rayına oturtur ve Remake işkencesine son verir.
7


avatar
(1029) -
İlginç bir hikayesi yok. Önemli bir özelliği de yok. Aksiyonu da bana görsel bir karmaşadan ibaret geldi. Filmin başında ki aksiyon tarzı güzeldi. Bu tarz aynen devam etse iyiydi ama sonra avengers kuru gürültüsüne bağladı. Finalde ise "back to the future" gibi daha heyecan verici bir dönüş bekliyordum ama hiç öyle olmadı. İlk yarım saat hariç , hikaye, aksiyon, görsellik vs hiçbirini maalesef beğenemedim.
5


avatar
(180) -
Bu süper kahraman arkadaşlar ya çok ağır abi oluyolar ya da bu arkadaş gibi çok gevşek. Aklı başında bi adam yok piyasada Gülücük neyse film genel anlamda eğlenceliydi bana göre ama yer yer gereksiz sahneler de yok değil. Sanırım filmin ana sponsoru da Puma , sürekli gözümüze soktular ayakkabıları. Aşırı bir beklentiye girmeden izlerseniz bence keyif alabilirsiniz.


default avatar
(323) -
Açılış sahnesi dışında film güzel. Açılış fazla abartılmış ve gereksiz komik olmuş. Onun dışında film gayet iyi ilerliyor ve kendini izlettiriyor. Ustalara saygı kısımları efsane olmuş. Buradaki puandan biraz daha fazlasını hak ediyor bence. 7,5/10
8


default avatar
(32) -
fena değildi diyelim de aklıma takılan olay şu, fikri olanı okumak isterim
Sürprizbozan: Göster

Cevaplar (1)
avatar
(30) -
Sürprizbozan: Göster
7


0
| Bildir


default avatar
(9) -
30 yaşının üzerinde birinin bu filmleri beğenebilmesi çok zor bence. Hala aynı saçma sapan filmleri çekmeye devam etmeleri mi yoksa bu filmin notunun 7 olması mı daha kötü, karar veremedim.

Cevaplar (1)
avatar
(15) -
30 yaş üzeriyim, oldukça beğendim. bence avengers, transformers gibi filmleri beğenen herkesin sevebilceği bir tarz. 5.1 kanal home theaterla cok daha keyifli oluyor izlemek. diğer 50 yorumları okudum da herkes micheal bay ,james cameron olmuş Gülücük sanki kendileri çekse, yönetse daha güzel iş çıkarcaklar. boş zamanda patlatın mısırı, koyun soguk cayı izleyin geçin.
10


0
| Bildir


avatar
(6201) -
Çok etkili olmayan açılışıyla veya fazla abartısıyla çok keyif veriyor diyemem. Özellikle Flash rolünde Ezra Miller bana göre inanılmaz sırıtıyor ve başarısız buldum. Ayrıca gereksiz espriler, çok iyi olmayan efektler ve tatmin eden müziklerinin olmaması gibi daha da yazabilirim. Bence filmin ikinci yarısı daha izlenebilir durumundaydı. Kısacası belki yaşım gereği bu tarz abartılı aksiyon filmleri beni çok memnun etmiyor. Fakat beğenenleri mutlaka olacaktır....
5


avatar
(123) -
Hikayenin potansiyeli filmin başrolünün Ezra Miller olması ile heba olmuş. Umarım role başka birini seçerek hikayeyi devam ettirirler. Genel olarak yorumum ise harcadığım vakte değdi, Supergirl, Batman gibi karakterleri izlemek güzeldi.
6


default avatar
(11) -
Orjinal flashpoint paradox filmini karakter sayısı 5-10 sayısına indirince olay örgüsü ve derinliği kaybolmuş.Hikaye gene kurtarıyor.Eski karakterlere selam çakınca güzel bir iş çıkmış ortaya.özel efektler gerçekten çok kötü.Michael keaton'a thomas wayne rolünü verip bruce demek garip kaçmış.Flash dizileri gibi gene hikayeyi kırpıp kuşa çevirmişler.Ama genede iyi bir izlenmelik film çıkmış.
Bu çocuğu flash için kaçırıp tehditle oynatmışlar gibi geliyor bana.Yoksa bu kadar donuk zor oynanır.
7


avatar
(63) -
Belki DC evreninde bir Stan Lee yok ama her zaman sağlam hikayeler bulmak mümkün. Film eski Sperman ve Batman karakterlerine bir saygı duruşu niteliğinde olmuş. Michael Keaton'u tekrardan Batman rolunde izlemek ilginçti. Zaman paradoksları ve çoklu evrenler artık sinemanın en çok kafa yorulan bölümleri hale geldi. Kim geçmişi değiştirmek istemez ki?
8


avatar
(5) -
Bu kadar kotu efektler beklemiyordum, sasirdim diyebilirim. Marvel den kopyalayarak multiverse denemeleri daha da aciz duruma dusmelerini saglamis sadece. Son zamanlarda DC de tek heyecanlandigim sahne Black Adam ve Superman in filmin sonunda karsi karsiya geldigi sahneydi ve o sahnenin gelecegini bile mahvetmeyi basardilar. Marvel acik ara onde ve gorunuse gore uzun surede oyle kalacak !
5


default avatar
(7) -
en kötü efektli filmlerden biriydi. ucuz tv flimi modelinden bir seyirlik. yarısından çoğunda ileri sardırdım.
1


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film