Giriş Kayıt
Yorumlar (66)
default avatar
(159) -
DC film sektöründe olmamalı kesinlikle. Bu kadar rezilbir süper kahraman filmi olmaz arkadaş. Bunu izleyene kadar dizinin bir kaç bölümünü izleyin.
1


default avatar
(299) -
Film gerçekten güzel hazırlanmış gereksiz sahne yok diyaloglar güzel hazırlanmış beraberinde işleniş de güzelleşmiş karakterler de iyi özellikle Batman rolündeki Michael abimiz gerçekten çok iyi sırtlanmış rolünü görsel efektleri ve aksiyonuyla kesinlikle şans verilmesi gereken filmlerin arasına girer özellikle iyi film kıtlığındaki şu dönemde. Film pek çok göndermeyi ve cameo yu bu filmde görmek mümkün olmuş ki bence filmi çok keyifli hale getiren ince datayların başında gelir. Flash rolündeki ezra miller ban biraz oyunculuk açısından cılız gelse de rolünü kotarmış peki neler kötüydü senaryo güzel hazırlanmış çekimler güzel de olsa bazı yerlerde bir miktar bocaladıkları belli oluyor film müzikleri güzeldi ama akılda kalıcı değildi ünlü bir şarkıyı telif hakkını alarak filme ekleseler olabilirmiş. bütün bu dediklerim film için yapıcı eleştiriler. Genel olarak film güzel seyir keyfi veren yapıda türüne göre 8.5 genel izleyici kitlesi için 7.6 lık bir film. iyi seyirler.
8


avatar
(614) -
Uzun süresine rağmen bir an olsun sıkılmadım. DC gayet güzel bir işe imza atmış. Hikâye ilgi çekici ve sürükleyiciydi. Konuk oyuncular da filme renk katmışlar. Enteresan yerlerden çıkıp insanı şaşırtıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.
8


default avatar
(8) -
İlk duyurusu 2017 yılında yapıldığında 2020'de vizyona gireceği söylenmişti. Pandemi ve senaryodan dolayı film 3 yıl daha ertelendi. DC'nin çok uzun zamandır üstünde çalıştığı bir proje ama kötü bir proje. Senaryoyu da beğendim sayılmaz.

Çoklu evreni görselleştirme tarzı hoşuma gitmedi biraz farklı bir yol izlemişler.
Ekstra aksiyon eklemek için sahneler çekilmiş gibiydi.

Bazı sahnelerde görsel efektler aşırı kötüydü. The Flash'ın düşük bütçeli dizisindeki CGI sahneleri bile bu filme kıyasla daha iyi görünüyor.

Sürprizbozan: Göster


Duygusal sahneler hiçbir şey hissettiremiyor, empati kuramıyorsunuz.

Sürprizbozan: Göster
.

Sevdiğim bir çizgi roman karakteri olduğundan film izlettirmeyi başardı.
4


avatar
(1039) -
Diğer filmlere ve flash dizisine sadık kalarak hazırlanmış bir film olmuş ki karakterleri görünce gerçekten güzel iş çıkarttıklarını anlaya biliyorsunuz oyuncu kadrosu yıldızlar geçidi gibi olmuş herkes bu film de özellikle ilk flash ı ve supermani görmek beni mutlu etti yeni karakterleride film'e dahil ederek ilerleyen filmler hakkında spoiler da vermişler ben keyifle ve sıkılmadan izledim


default avatar
(1) -
Eski yeni tüm kahramanlara saygı duruşunda bulunan çok iyi film. Filmi izlerken zaman nasıl aktı bilemedim.

Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(55) -
Süper kahraman filimlerini pek sevmem, üstelik süper kahraman da Flash... Umutsuz bir şekilde izlemeye başladım ama senaryoda ve efektlerde resmen çıtayı yükseltmişler, harika bir film çıkmış. İşte böyle örnekler görünce son Matrixi neden öyle batırdılar diye insan düşünmeden edemiyor.
8

Cevaplar (1)
avatar
(792) -
Ona hiç anlam verememiştim. İlk defa bir filmi izlediğime pişman olmuştum.


1
| Bildir


avatar
(112) -
Öncelikle söze şöyle başlamak istiyorum bir DC filmine göre gayet iyi olmuş . Ben açık diyeyim çok kötü bir şey bekliyordum ama bu film öyle değil . Ama filmin belli başlı kusurları var . İlk ve benim için en büyük kusur maalesef CGI'ler çok kötü olmuş . The Flash dizisinin görselleri inanın bundan daha iyiydi . Çok sırıtıyor bence . İkinci olarak ezra miller bu filmde o kadar kötü oynamış ki özellikle ergen Barry sahneleri aşırı irrite ediyor . bunun dışında bir iki senaryo boşluğu var ufak tefekte olsa .

Bunlara rağmen genel hatlarıyla başarılı bir film olmuş . Sinema izlenir izlenmez ona bir şey diyemem çünkü dediğim gibi görsel efektler sıkıntılı . ona takılmıyorsanız ve aşırı büyük bir şey beklemiyorsanız aradığınızı bulursunuz derim . 7 verdim bu filme
7


avatar
(366) -
Bende DC ne zaman çoklu evren olayına girecek diye merak ediyordum. Bu filmle beraber merakımı da gidermiş oldum. Film hızlı bir şekilde başlıyor. Aksiyon sahneleri doyucuydu ama sanki bütün aksiyon fragmanda gösterdikleri kadardı. Yine de izlemesi keyifliydi. Oyuncuları da beğendim. En büyük hayal kırıklığım filmin sonu oldu daha iyi bitmesini beklerdim. Genel anlamda ortalama bir süper kahraman filmi.
7


avatar
(17) -
Beklentimin altında kalmış olsa da yine de beğendim. Konu biraz fazla basite indirgenmiş. Flashpoint Paradox'un kalitesinin yarısına bile ulaşsalar yeterli olurdu ama maalesef ulaşamamış. Michael Keaton'u görmek güzel olsa da Thomas Wayne görmeyi tercih ederdim. CGI konusunda bazı sahnelerde gereksiz diyaloglarda bile insanları cgi ile oluşturmuşlar, sebebini idrak edemedim.
7


avatar
(38) -
Kesinlikle sinemada izlemeyi haketmiyor. Özellikle de Marvel ile birlikte izlediğimiz multiverse deneyimlerinden sonra vasat bir görsellik ve TV yapımı kalitesinde bir içerik sunuyor. Filmin içindeki Michael Keaton gibi sürprizler olmasa sinemayı terk etmeyi bile düşünebilirdim. Flash filminin en zayıf halkası ise bana göre yine Flash karakteriydi. Sanırım sorun süper kahraman filmleri o kadar çok üretildiki artık beklentileri karşılamak çok zor hale geldi. Bir de DC birkaç filmi hariç cidden çuvallıyor. Hatta son zamanlarda Marvel bile çuvallamaya başladı. Neredeyse tüm oyuncuların seçimi yanlıştı. Sanırım bütçe nedeniyle efektlerin kalitesi göz tırmalıyordu. Senaryo da malesef ortalamanın üstüne çıkamıyordu. Neyse TV veya stream'lere gelinceye dek beklemenizi öneririm.
5


avatar
(1031) -
Batman, Superman, Supergirl, Wonder Woman karışımı harika bir film izledim. The Flash Barry Allen'ın annesini kurtarmak için zaman içinde yolculuklarını anlatıyor. Oldukça sürükleyici, tempolu, enfes efektli bir film olmuş. Son kısımları ise epey duygusaldı. Tüm yazılar bittikten sonra kısa ama güzel bir sahne daha var. Tavsiye ederim. İyi seyirler... 8/10...
8


default avatar
(129) -
Benim beklentimin 1 tık altında kaldı .Dcden çok şey bekliyorum sanırım. Sinemada izlenir mi izlenir. Filmde süpriz isimler görmek güzeldi. Benim için en güzel haber de aftercredit de gördüğüm sahneydi.
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(8404) -
Sürprizbozan: Göster

Michael Keaton ayrı bir Batman idi, yine ayrı bir efsane olmuş! Flash benim gözümde en zayıf kahramandı ama bu filmle halt ettiğimi anladım. Çok sağlam bir film olmuş. Sürenin nasıl geçtiğini anlayamıyor insan… benim dc evreninde en büyük beklentim her zaman Zack Synder’s justice league II’dir! Son zamanların en güzel süper kahraman filmlerinden biri olmuş, tavsiye ederim.


avatar
(199) -
Michael Keaton'ı görmek harikaydı. 70 yaşında bir adam hala taş. Hikaye ve oyunculukları sevdim. Süper kızımız ve kostümü pek afilliydi çok yakışmış role.
Sürprizbozan: Göster
Seyri keyifli bir film olmuş.
7

Cevaplar (2)
avatar
(792) -
O herifçioğlunu ben de çok seviyorum. Multlplicity'yi izlemiş miydiniz?


1
| Bildir
avatar
(199) -
İzlemiş olabilirim. Ama bir daha izleyerek bunu kesinleştirebilirim Gülücük Teşekkürler...
7


0
| Bildir


avatar
(430) -
-son 30 dk.ya kadar film gayet akıcıydı, hiç sıkmadan kendini izlettirdi. hem güldüren esprileri vardı, hem de temposu gayet iyi ayarlanmıştı. son 30 dk. ise tam anlamıyla bir uyduruk cgi curcunasıydı. cgi'ların kalitesizliği ve filmin adeta rengarenk bir video oyununa dönüşmesi söz konusu olunca iyi bir final olamamış, adeta filmin sonları berbat edilmiş.

-zaman yolculuğu zaten bu tip filmlerde çoğunlukla çalışan bir konsept... bu defa da güzel çalışmış.

-yaşınız 40'a yakınsa, michael keaton'lı batman'i son bir defa daha iş üstünde görmek ve aksiyondan aksiyona koşarken izlemek için bu filme gidebilirsiniz. sadece keaton bile filme gitmek için yeterli bir sebep olmuş. çünkü keaton o kostümle yine çok hoş görünüyor. beni de 34 sene önceye götürdü adeta...

-filmde yine bir sürü cameo var. spoiler vermeyeyim ancak bunların da tadını çıkarabilmek için çok eski dc filmlerini izlemiş olmak lazım. hele hele bir tanesi var ki kimin aklına geldi hayret gerçekten...

sonuç olarak izlenir bir film olmuş, keaton'ın hatrına sonlarını görmezden gelelim ve 7 verelim.
7


avatar
(53) -
Az önce 4DX olarak The Flash’ı izledim. İçinde inanamayacağınız bazı çoklu evren v.b. olaylar falan var ve Barry Allen'ın güçlerinden çok daha fazlasını sergiliyor. Gerçekten de DC'nin en iyilerinden biri ve eski ve yeni DC serileri arasında bir köprü hikayesi olarak güzel bir şekilde uyuyor. Aynı zamanda en komik DC filmi diyebilirim, ama yinede eksikleri var tabi, film bitince hemen çıkmayın sürpriz sonlu, tavsiye ederim.
7


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film