Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

erinnie

 
Kayıt : 05 Ağustos 2023
Son Yorumları
Oppenheimer (2023)
05 Ağustos 2023
Bu film gerçekten son 10 yılda çıkmış en iyi filmlerden biri olabilir. Sinemaya ilgi duymaya başladığım zamanlardan beri büyük hayranlık ve saygı duyduğum bir sinemacıdır Nolan.
Barbie (2023)
05 Ağustos 2023
Bu filmin neden çekildiğini, yapım sürecine kimlerin onay verdiğini, Gerwig hanımefendinin bu senaryoyu hangi kafayla yazdığını çok merak ediyorum. Yapımı ile ilgili bir belgesel çekilsin, izlerim. Filmin serim, düğüm ve çözüm kısımları o kadar dandik ki anlatmak yetmez, tecrübe etmeniz gerekli. Ki dediğime bakmayın, hikayeye göre en uzun sürmesi gereken kısım düğüm bölümü iken, market poşeti bağlar gibi bağlayıp geçmişler karı koca.

İçerisinde vermek için bir taraflarını yırttığı mesajına değinmeye gerek bile yok. LA Malikanelerinde yaşayan zengin, şımarık bir Amerika vatandaşının inanılmaz derecede abartılı bir sistem eleştirisi yapmasını hiç birimiz abes karşılamayız zaten. Amerika'da kadın olmak zor geliyorsa, sizleri bir orta doğu ülkesinde 1 ay misafir etmek isteriz. Çok eğleneceğinizden eminiz. Gülücük

Fakat gelelim, bu kadar berbat bir senaryonun nasıl hala 7 puan alabildiğine. Bazı karakterlerin hikayeye hiç bir katkısı yok.

Sürprizbozan: Göster


3 puan, o da Ryan Gosling'e. Oynadığı karakterin sınırlarını ve saçmalığını çok iyi analiz etmiş ve saçmalayabildiği kadar saçmalamış. Resmen filmi izleme sebebi kendileri. Bir akademi adaylığı hak etti benim gözümde.
The Flash (2023)
05 Ağustos 2023
Ezra Miller'dan nasıl Barry Allen/Flash olmaz isimli çalışma. Başka bir oyuncu bu rolde bu kadar sırıtamazdı herhalde. Umarım kendisini bu karakterde daha fazla görmeyiz.

DC Evreni saçma sapan espri yazabilme konusunda bile Marvel'dan ışık yılları ile ölçülebilecek bir mesafede geri. Fakat tüm bunlara rağmen film kendini izletebiliyor. Buna ek olarak ilk dakikalardaki felaket derecesinde kötü CGI, ki gerçekten anlam verememiştim bu kadar kötü olmasına, insanı filmden soğutacak derecede sırıtıyor. Bunun da sebebi tüm kaynağın filmin sonuna ayırılmış olması olsa gerek.
Sürprizbozan: Göster
sekansları gerçekten görsel olarak tatmin ediciydi.

Puanım normal şartlarda 5. Fakat Keaton beyefendi hatırına 6. İzlerseniz bir şey kaybetmezsiniz, izlemezseniz çok bir şey kaçırmazsınız.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film