Giriş Kayıt
Yorumlar (507)
avatar
(54) -
Bir oturuşta kendini izlettirmeyi başarıyorsa olmuştur. Eleştireceksem profesörü eleştiririm alıştığımız beklediğimiz zeka oyunları yoktu. Ama aksiyonu ve heycanı süperdi.
9


default avatar
(162) -
Dizi mükemmel. Kim ne derse desin. Abartı sahne yok mu tabii ki var. Ama hangi filmde yok ki. Bu en azından zeka ve aksiyon bakımından kendini izlettiriyor. Hele ki bizim dizilerle kıyaslarsak ohoooo derim.
10


default avatar
(76) -
son sezon iyi başlamadı. profesörün üstün zekası bu sezonda neredeyse hiç işlenmemiş. ilk bölümden beşinci bölümün sonuna kadar aksiyondan bol bir şey yok. yanılmıyorsam dizinin son sezonunun ikinci yarısı aralıkta yayınlanacak. umarım orada bir toparlanma olur. çünkü ilk beş bölümde dikkatimi çeken tek şey; mermilerin çıkardığı uğultunun, geçen diyaloglardan daha çok olmasıydı.
9


default avatar
(49) -
Mantık hatası var yok beni ilgilendirmez. Her çıktığı sezonu bir oturuşta izlettirmeyi başarıyor ve 3-4 saatliğine de olsa sizi sıkıcı hayatlarınızdan arındırıp aksiyona doyuruyor ve farklı duygu geçişleri sağlatıyorsa ben o işi takdir ederim arkadaş. Finalini en iyi şekilde yapacaklarına eminim.
(05.sezon 05.bölüm için)
9


default avatar
(8) -
ben ilk kez izleme fırsatı buldum Mayıs 2021'de ve malesef suç, gizem, soygun vb filmlerde mantık hatası ararım bu benim hakkımdır. hamil kadın ayağından vuruluyor ve ölü taklidi yapıyor, bu kadın telefon ile bu adamlar yakalansın isteyen kadın. hırsızlar ama çok iyi kalpli duygusal insanlar imajı verilmiş. ben soygun filmi olarak inside man üstüne tanımam. bu dizi klasik akdeniz toplumu duygusal ve romantik bir komedi benim için üzgünüm. fazla abartılması da insanların aynı anda aynı şeyi sırf POPÜLER GÜNDEM TREND TOPIC diye kişisel tercihi yerine izlemedim haberim yok demekten çekindikleri için olsa gerek. bu tür dizi ve filmlerde senaryo örgüsü nakış gibi hatasız olmalı bence kusursuz.
4


default avatar
(28) -
Sürprizbozan: Göster
5


default avatar
(140) -
Son yılların en farklı, en sürükleyici ve oldukça zeka dolu heyecanlı senaryosu ile nefis bir polisiye dizi. Kendinizi mutlaka karakterlerden birinin yerine koyuyorsunuz. Ne diyebilirim başka, amaç tadında bir zaman geçirmek ise buyrun izleyin.Bazılarının yazdığı mantık hataları var ukalalıklarına hiç takılmayın.
10


default avatar
(141) -
İlk iki sezonun konusunun kötü bir esinlenmesi olmuş. Zorlama uzayan bölümler ve sonunda yine eşcinsellik mesajı, tabi ki bir Netflix dizisi...
(04.sezon için)
10


default avatar
(6) -
Ben 4 sezonu da beğendim. Tabiki bazı saçmalıklar olmadı değil ama beğendim sonuç olarak
9


default avatar
(42) -
4. sezonu az önce bitirdim. ilk 2 sezonu efsane, sonraki 3 ve 4 beklediğimin altında kaldı diyebilirim. genel anlamda değerlendirirsem karakterleriyle senaryosuyla vermek istediği mesajlarla temposuyla merak uyandıran ve sonraki bölümü izlemek istediğim bir dizi olduğunu söyleyebilirim. sonraki sezonlar ne kadar zorlama sezonlar gibi çekileceğini bilsem de yinede izleyeceğime eminim çünkü dizi artık beni içine aldı ve kolay kolay bırakmaz.
9


default avatar
(8) -
Ilk iki sezon güzel ama sonraki sezonlar tamamen zorlama. Açıkçası berlinden sonra çok eksik
8


avatar
(898) -
4.sezon yine oldukça başarılıydı diyebilirim.Aksiyon ve heyecan hız kesmedi ama geride kalan ilk 3 sezona göre kıyaslayacak olursak eğer 4. sezon bir tık daha geride kaldı bence.Mantık hatalarının oldukça fazla olduğu bir sezondu ,ama yinede heyecan ve aksiyon mantık hatalarını birazda olsa bastırdı.Dizinin Netflix platformunda yayınlanması diziye oldukça büyük populerlık kazandırdı.Bu sebepden dolayıda beklenti oldukçsa yüksek oldu seyircilerde.Keyif alıp güzel zaman geçirmek isteyenler için güzel bir dizi.Detaylara hatalara çok fazla takılmadan izleyin keyfini çıkartın... Saygılar
8


default avatar
(62) -
Money Heist | La Casa De Papel | 2017 - ...
Aksiyon, suç, gizem. | 4 Sezon × 8 Bölüm × 40 dak.

İlk Sezonu izlediğimde sonunda bitmeliydi demiştim. İkinci sezonun zorlama uzatılacağını biliyordum. İzledim. Dediğim gibi gereksiz uzatmalar ve tamamen mantık hataları ile dolu sahnelere tahammül ettim. Azmettim, bitirdim.

Üçüncü ve dördüncü sezonun haberini aldığımda olabilecek iki farklı senaryo geldi aklıma. Birincisi tamamen başka oyuncularla yine bir soygun filmi olabilir, ikincisi de tamamen izlettikleri senaryo. Zaten ilk ikisini izleyen her normal akıllı da aynılarını tahmin edebilirdi.

Sürprizbozan: Göster


Üçüncü sezonun ilk bölümünü izledim. Olmaz! Ama olmazsa da dizi olmaz. Gerisini anlayın artık. Yakalanan şöhretin kuyruğundan yakalayıp sürüklenmek deyin de başka ne derseniz deyin. İkinci bölümü izleyeceğimi zannetmiyorum. Dördüncü sezonu da...

Ucu açık değilse öyküyü bir sonuca bağlamak zorundasınız. Bağlayamazsanız ilk popüleriteyi de sonsuza kadar sürdüremezsiniz. Lost'a bakın. Tam bir hayal kırıklığı değil miydi? Senelerce sezonlarını beklediğimiz, henüz tükettiğimiz Game of Thrones'un bile sonunun yeterince etkili olmadığını söyleyen ve beğenmeyen biz değil miyiz?

Bana göre bu dizi ikinci sezonun sonunda final yapmalıydı.


default avatar
(1) -
Bence fena değildi yanlız flashback biraz fazlaydı ara sıra ileri sardım.
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(11) -
ilk 2 sezonu izleyin ağzınızın tadını bozmadan kapatın. Konusu itibariyle uzatılırsa başarısız olacağını bildiğim için düşük beklentiyle diziye başlamama rağmen ciddi hayal kırıklığına uğradım. Aşırı mantık hataları, uzatılan sahneler, vasat oyunculuk ve seyirciyi bir türlü içine çekememesi ile hayal kırıklığında zirve yapan son 2 sezon oldu.
1


avatar
(6202) -
Çok zekice yapılmış ilk iki sezondan sonra bu 4. Sezon maalesef çok fazla saçmalıklar yüzünden ciddi anlamada kalitesini aşağıya çektiğini düşünüyorum. Özellikle spoiler olmasın diye yazamıyorum çok saçma bir şekilde güvenlik görevlisinin bulunduğu bir çok sahnelerinde resmen izleyiciyle dalga geçilmiş gibi hissettim. Öyle bir noktada bitti ki 5. Sezonuda izlememek olmaz. Umarım bundan sonraki final olur yoksa bıktıracak... Puanım 4. Sezon için 6/10
(04.sezon için)
7


avatar
(41) -
İlk sezonu izledikten sonra diziye 9 puan verdim. 2. Sezonun ardından bu puan 8 e düştü. 3 ve 4. Sezonu bi çırpıda bitirdim ve puanım 7 ya da 6 arasında gidip gelmeye başladı. Keşke ilk iki sezonu izleyip bıraksaydım. Yine de ilk sezonun üzerimde bıraktığı etkiden puanımı değiştirmiyorum. 4. sezon adeta izleyiciyi kandırmaya çalışıyor.
6

Cevaplar (2)
default avatar
(49) -
Eğer bir diziyi merak edip bir çırpıda sezonu çıktığı günde/yada ertesi günlerde izleyebiliyorsan , bir bölüm bittiğinde diğer bölümü izleme isteği duyuyorsan ve izliyorsan bir diziden daha da fazlasını beklemek haksızlık olur bence. Naçizane görüşüm bu yanlış anlamanı istemem. Çünkü 4. sezona "çöp" diyip bir günde soluksuz sezonu izleyenlerle dolu ortalık. Tamam ilk 2 sezon normalin çok üzerinde bir senaryo ve oyunculuk vardı ama diğer sezonlara da haksızlık etmemek lazım. Eminim 3 sezon daha çekilsin 3 ü de aynı tempoda devam eder ve izlenir. Bu dizisiz günlerde çok iyi gitti bence.
9


1
| Bildir
avatar
(41) -
Dizinin kendini izletebilmesine bi şey demiyorum zaten ama dizinin netflix tarafından uzatıldıkça uzatılması baydı yani. İsteseler 4. Sezonun tamamını 2 bölüm ile anlatabilirlerdi. Zaten bir çırpıda izlememin sebebi malum durumlar.
6


4
| Bildir


default avatar
(49) -
Sürprizbozan: Göster
9

Cevaplar (2)
default avatar
(111) -
Sürprizbozan: Göster
10


1
| Bildir
avatar
(22) -
Sürprizbozan: Göster


1
| Bildir


default avatar
(16) -
bu kadar güzel 2 sezondan sonra keşke efsane olarak kalsaydın.Hadi 3.sezonda neyse ama 4.sezon tam bir rezalet.


default avatar
(5) -
Çok film/dizi izledim. gerçekten.. ama inanın bu dizi kadar hayalperest bir iş hiç izlemedim. 1 kişi telefon ile banka içindeki sıradan 7-8 kişiye "üstün zekası" ile komut veriyor ve soyguncular o kadar akıllıki herşeyi an ve an hatırlayıp muhteşem bir dakiklik ile nakış nakış planı işliyor. Gerçekçi klansmanın da bir dizi yapıp bu kadar hayali bir şey şey çıkması açıkcası komik. Bayat bir şey var dizide. Karakterlerle bütünleşemiyorsunuz. Onlar için üzülüp yada sevinemiyorsunuz nedense. Dizi hiç bir şeyi hissettiremiyor izleyiciye ve sonuna kadar yavan bir öykü. Gerçekçiliği oldukça az.

- Eğlencelık bir dizi. tamamen gereksiz adrenalin ve heyecan yüklü. Herhangi bir kalıba koyulmayan sıradan karakterleri gereksiz şekilde yüceltip, onları kahramanlaştırmaya çalışıyor. Sanki hırsız haklıymış gibi. Bilemedim.. açıkcası beğenmedim.
4


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film