Giriş Kayıt
Yorumlar (179)
avatar
(2674) -
Yapımı "film" olarak yorumlamak gerekirse; hikaye beni içerisine aldı ve "acaba bir sahne sonra ne olacak" diye son dakikaya kadar hep olanlara odaklanmamı sağladı. Benim için önemli olan da buydu...

Her film de yapılan bir hata -ki bana göre- seyredilenlerin gerçekle ne kadar örtüşüp örtüşmediğinın tartışılması Sonuçta bu eğlenme amaçlı bir seyirlik, insanları bilgilendirme amaçlı yapılmış bir belgesel değil. Bu sebeple koltuğunuza kurulup arkanıza yaslanın ve bir buçuk saatlik maceranın tadını çıkartın.
8


default avatar
(28) -
Fragmanı izleyin yeter. Filmin yönetmeninin kim olduğunu bilmeden izleyen birisi rahatlıkla Luc Besson diyebilir. Limitless filminin luc besson hali gibi birşey.
3


default avatar
(274) -
Güzel bir kısafilm olur bundan. Daha fazlası olmaz, her şey vasat ve altı. Birçok sahne tamamen gereksiz ve süre doldurmak için. Sonuç 10 üzerinde 5, birçok insanın dediği gibi.
5


avatar
(26) -
Başrol Oyuncularının Hatrına izlenebilecek bir film Çok bir beklentiniz olmasın...Benim Puanım 10 / 5
5


avatar
(4) -
Sürprizbozan: Göster
Şimdi buraya yazamayacağım kadar mantık hatası içeren bir film.. Keşke fragmanı ile yetinseydim dediğim filmlerden.. imdb 6.5 i de oyunculara vermişdir herhalde.
5


avatar
(301) -
Filmin TA notu son derece objektif olmuş. 7/10 luk bir film. Yani film iyi, izlenir ama asla bir baş yapıt değil.

Aslında bazı arkadaşların değindiği gibi Limitless filminden esintiler içeren bir senaryoyu ondan daha kötü bir şekilde işlemiş Luc Besson.

Ben açıkçası filmin son 15 dakikasına kadar ilgiyle izledim, hatta filmde son yıllarda izlediğim en başarılı araç takip sahnesini gördüm.

Ancak son 15 dakikada senaryo, olabilecek en saçma noktada nirvanaya ulaştı. Yine de izlenmesini tavsiye edebileceğim filmlerden diyebilirim.
7


default avatar
(84) -
Sürprizbozan: Göster
. sonu daha iyi bağlanabilirdi bence.
7


default avatar
(7) -
Güzel başladı, 3-4 yerde saçmaladı ve sonun da hortladı. 6 dan fazla etmez.
Johnny Deep'in oynadığı Evrim filminin fazlaca ileriye sarılmışı.
Sürprizbozan: Göster
6


default avatar
(21) -
İyi bir konu, aceleye getirilmiş bir film. Konunun derinliği gibi senaryonunda derin olabilmesi için bir bilim ekibiyle uzun yıllar çalışılması gerekir. Böyle iyi bir konunun da içine edilmesi Luc Besson a nasip olmuş
5


default avatar
(202) -
"Yahu Morgan'ımın bu berbat filmde işi nee" dedirten bi filmdi.Berbattı.Klişeydi.Scarlett'in dudakları ön plandaydı..Pöhhh


avatar
(17) -
Daha saçma ve zorlama bir film izlediğimi sanmıyorum. Sırf bir şeyler gerçekleşsin diye zorlama bir senaryo üzerinde ilerledi film.

Ayrıca Scarlett Johansson'ı severim ama bu filmdeki oyunculuğunu hiç beğenmedim. Çok eğreti kaçmış role, onca deneyimine rağmen hakkını verememiş Lucy karakterinin.
4


avatar
(130) -
az önce izledim güzel bir film ama zamanı kısa her şey çabuk gelişip bitiyor Wink biraz daha geliştirebilir süresi uzatılabilirdi..
7


avatar
(19) -
Luc Besson yine döktürmüş. Morgan Freeman ve Scarlett ise yine muhteşem.
8


avatar
(341) -
Bu tur filmlerde seyirci genellikle iki tarafa ayriliyor;

1. Taraf: Aksiyonu, macerasi vb. seyleri iyi mi?
2. Taraf: Islenen konu tam olarak dogru islendi mi?

Ben her iki tarafa da biraz bakiyorum, bu yuzden begendim. 2. tarafa bakan kisim genellikle bu filmi begenmemis. Nedeni ise %100 dogru islenmis bir belgesel beklemeleri. Gülücük
8


avatar
(493) -
Aaah Luc Besson vaah Luc Besson...bir insan hiç mi ilerleme kaydetmez yahu...yaratıcı olma isteği ve şevki namına takdir ediyorum ancak senaryo yazımı aşamasında maalesef bu istek yeterli kalmıyor...hani Cem Yılmaz diyor ya "gönül donat masayı demek istiyor ama dil çaresiz"..aynen o hesap...adam çok şey anlatmak istiyor ama kalemi yetmiyor..yapacak bişey yok..toplamadaki sıfır gibi bişey bu film:izleseniz de oluuur izlemeseniz de
5


avatar
(727) -
Nikita'nın bilim kurgulu çakması diyebilirim. Film uyuklamak için ideal. Scarlett sesini yumuşattıi, güzel oldu. Bir de oyunculuğu öğrense iyi olacak. Luc Besson sanırım bu filmde Japon animelerden etkilendi.
6


default avatar
(85) -
Hiç sıkılmadan sonuna kadar zevkle izledim. Daha yüksek puanı hakediyor


avatar
(19) -
film garip bir tarz olmuş özellikle sonu hiç beğenmedim hani bilim kurgu yaparsın ama mantık hatasını ve doğa dışı olayı bu kadar abartı yapmazsın yani...
6


avatar
(274) -
film başlangıçta güzel, devamında konu dağılıyor, on üzerinden en fazla 6 ederi var,


default avatar
(52) -
Kadın herşeyi bilir hale geliyor.Sonra da profesörlerden yardım istemeye gidiyor.
Sürprizbozan: Göster
6


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film