Giriş Kayıt
Yorumlar (179)
avatar
(80) -
Ben anlamıyorum. Bu amerikalılar kanıtlanamamış bir şeye inanıyorlar. Evrim diye bir şey yok
5


avatar
(1248) -
Bence güzel bir filmdi. Oyunculuklar harikaydı. Farklı bir konu işlenmiş. Bu da sinemaya yeni bir soluk demek.
İzlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar Gülücük
6


avatar
(83) -
İnsanı makro düzeyde düşünmeye sevk ediyor, defalarca izledim, çok beğendim, farklı,tam bir Besson filmi..
8


default avatar
(27) -
Aceleye getirmeleri benim için iyi olmuş. Uzasaydı sıkılırdım.

Mantık hatalarını görmezden gelmek yerine, görmek için hiç uğraşmadım. Kanun ve kuramlar kendi içinde tutarlı olduğu için dikkatimi bozmadı. Sonuç olarak kafa yormadan rahatça izleyebildim.

Efektleri, oyunculukları, müzikleri de iyi, güzel, hoş...

Puanım 6,5 [6* + */2] Gülücük
6


avatar
(156) -
Filmin geriye saran kısmındaki en son sahne ve maymundan gelme kısmına kadar gayet güzeldi.
2


avatar
(2066) -
İyi bir bilimkurgu olabilirdi, kötü bir aksiyon olmuş, Min s.choi'yi sevmedim. Ancak hikaye sürükleyici, heyecanlı. Başroldekiler fena değil. Efektleriyle göz dolduruyor. Tabii filmde mantık aramak boşuna, sonlara doğru iyice saçmalamış. Lakin, izleniyor, izlenebilir bir sinema sunuyor.
7


default avatar
(3) -
Uzun zamandır bir filmden bu kadar keyif almamıştım..bitmesin istedim resmen..tek kusuru çok aceleye getirilmiş olması..seri olabilecek hatta dizi olabilecek çok iyi bir senaryoyu harcamışlar maalesef
10


avatar
(118) -
İnsan beyninin %100'ünü kullanınca böyle olacak diye bir şey yok. Ne de olsa bu film %10'luk bir beynin eseri.
8


avatar
(51) -
limit yok benzeri bir film olmuş. Ama gayet sürükleyici. İzlenmesi gerekir.
8


avatar
(125) -
film tartışmaların aksine tanrının varlığını göstermeye çalışmış bence çok da güzel olmuş. filmdeki teoriye göre
Sürprizbozan: Göster
tanrının kudretini varın siz düşünün diyor film kısaca. kaldı ki bilinen en zeki insan olan einstein bile tanrının kesinlikle var olduğunu bir çok defa kabul etmiş ve belirtmiştir. 
8

Cevaplar (4)
avatar
(4) -
Filmle ilgili tespitiniz yanlış olmakla beraber Albert Einstein hakkında verdiğiniz bilgi tamamen gerçek dışıdır.

"The word God is for me nothing more than the expression and product of human weaknesses, the Bible a collection of honorable, but still primitive legends which are nevertheless pretty childish. No interpretation no matter how subtle can (for me) change this" Albert Einstein 1954

Benzer kaynaklar mevcut ve rahatlıkla ulaşılabilir durumdadır.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak adına, okumaya ve araştırmaya önem vermeliyiz...


12
| Bildir
avatar
(125) -
Bugüne dek Einstein, en tutucu kesime göre çağdaş fiziğin babası, en özgürlükçü bakış açısına göre dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı olarak bilindi. Ne var ki, yaşam öyküsünü konu alan onca yazılı belgeye karşın, Einstein’ın eylemci kimliği hemen hemen hiç bilinmedi ve bir devlet adamı olarak da çok yanlış anlaşıldı. Yaşamının kimi yönleri bile bile hasıraltı edilirken, kimi yönleri fazlasıyla abartıldı, kimileri de tümden uyduruldu.
(Kindle Magazine - 30 Kasım 2012 - Türkçesi: Rita Urgan)
şimdi böyle bir durum varken niye seni kırayımki sen de haklısın. cevap için teşekkür ederim.
8


1
| Bildir
avatar
(118) -
Einstein'ın Tanrı'ya inanıp inanmadığını bilmiyorum ama dinlere inanmadığı açıktı.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein
8


2
| Bildir
avatar
(156) -
Bence tam aksine hiçlikten var olduk mesajı veriyor, çok mantıksız bir şekilde. En son bomboş hiçlik görüntüsü ondan bir önceside bir tane varlık, o varlıkda hiçlikden doğmuş gibi göstermişler gibi algıladım.
2


0
| Bildir


avatar
(418) -

Sürprizbozan: Göster


Film hızlı bir girişte bulunuyor. Oyuncu kadrosu ve müzikleri de iyiydi. Senaryo kayda değer olmasına rağmen ne yazık ki gerektiği gibi kullanılamamış. Filmde her şey paldır küldür oluyor. Lucy karakterimiz süper kahramanın da ötesine geçiyor. Film birçok bilgiyi de beraberinde getiriyor. Filmlere illa film diye de bakmak lazım. Birçok mesaj veriyor. Bilimsel yönde seyirciyi aydınlatma çabasına giriyor. Bu tür farklılıkları da mevcuttu. Hele ilk baştaki çita ve ceylan sahnesi epey iyiydi. Gerilim, heyecan kattı hoteldeki sahneye iyice. Doz arttırdı. Scarlett Johansson'u güzellik, seksilik anlamında bu yapımda biraz zayıf bulduğumu belirtmek isterim. Saç kesiminden kaynaklı sanırım. Film daha iyi olabilirdi birçok izleyicinin de belirttiği gibi. Onun dışında aksiyondan çok bilim-kurgu türünde tercihlerinizi arasına koyabilir, izleyebilirsiniz. Morgan Dayı'ya da selam olsun! Çok Mutlu

Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(21) -
en az üç saat sürmesi gereken filmi 90 dakikaya sığdırmaya çalışırsan böyle güzel konuyu maalesef mahvetmiş oluyorsun. ana fikir içinden  belki 3 filmlik seri bile çıkabilirdi ancak maalesef film olmamış. çok aceleye getirilmiş. konunun içine bir de mafya intikamı hele hiç olmamış. inşallah devam filmi çekilir de ilk filmdeki hatalar telefi edilir...


default avatar
(275) -
iyi konu ama resmen harcanmış. tam puan vereceğim tek şey görsel efektler..
7


default avatar
(92) -
Filmin konusu ve kadrosu iyiydi ancak her şey alelacele getirilmiş. Sanki sağlam bir dizinin sezon özetlerinin birleşimi gibiydi. Seri olması gereken film harcanmış resmen.


default avatar
(62) -
Film başı oldukça güzel düşünülmüşve bu şekilde ilerlemeye devam ediyor. Profösorün anlattıkları daha da etkili hale getirdi. Bence izlenir ama sonu biraz daha iyi olabilirdi sanki.


avatar
(178) -
Böyle özgün bir senaryoyu, iyi başlayan bir filmi sonlara doğru berbat etmek için nasıl bir çaba harcadınız merak ediyorum. Üstelik elinizde Morgan Freeman, Scarlett ve ''Şeytanı Gördüm'' filminde müthiş performansından bildiğim ''Choi'' gibi oyuncular varken.

Umarım bu film, senaryosu geliştirilerek başka bir yönetmenle tekrar çekilir. İspanya veya Arjantin sineması ''hayal gücü'' söz konusu olduğunda kesinlikle Hollywood'un ötesinde. Eğer başarılabilirse ''Matrix'' gibi bir fenomene dönüşmesi mümkün.
6


avatar
(53) -
Konu ilginç, işleniş kötü. ''Ehhhh işte'' denecek bir film. Harika diyenin aklına şaşarım.


avatar
(240) -
Birileri Demişki ikincisi ne zaman çekilecek.
Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(83) -
konusu ve bilim-kurgusu güzel beğendim emeğe saygım var ama izleyici olarak sormak istiyorum. Be mübarek beyninin %100ünü kullandın ama doğru dini yaradanı bulamadın mı?
7

Cevaplar (3)
default avatar
(10) -
şu yoruma güldüğüm kadar hayatta hiç bir şeye gülemedim, sağ ol mübarek


2
| Bildir
avatar
(83) -
rica ederim Çok Mutlu
7


2
| Bildir
avatar
(75) -
Sürprizbozan: Göster
1


1
| Bildir


default avatar
(232) -
Ben bu filmde mantık hatası aramadım, arasak kesin bulurduk belli. Ama adamlar bir hayal kurmuşlar ve bunu çok iyi yapmışlar. 2014 yılında sinemada efekt becerisi nerelere geldi diye soracaksanız, işte buralara gelmiş. Oyunculuk ve müzik de iyiydi. Bir film süresine göre kurgu da iyiydi. İzlenmesi lazım.
9


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film