Giriş Kayıt
Yorumlar (179)
avatar
(8) -
bence bu puanı haketmiyor. daha yüksek olması lazım


default avatar
(52) -
keşke bunun yarısı kadar bir film yapabilseydik! puanım 10/10
10


default avatar
(44) -
Tek kelime ile çok çok iyiydi. izleyin kesinlikle..
9


default avatar
(52) -
Hak ettiği puanın çok altında bir puan almış.Üzüldüm. Bilim kurgu arşivime girdi.
10


avatar
(546) -
Biraz garip kaçabilir yorumum yalnız Ateistleştirilmeye doğru itme çabaları var filmde.Tebrikler dünyayı siz yarattınız Çok Mutlu.İzlettirsede bana ters olduğundan 3/10.O da sadece beyinlerinin çalışan tüm kısmını insanların gözünü boyayabilmeyi ne kadar istedikleri için.Şeytan ayrıntıda gizlidir Wink
3


default avatar
(1) -
Bir bilim kurgu sever olarak temayı beğendim ancak daha iyi işlenebilirdi. Bide çökmüş bir evrim teorisini kalkındırmaya çalışmaktan neden bıkmadılar anlamıyorum Gülücük Ayrıca bi Leon'a bakıyorum bi Lucy'e ve sana ne oldu luc besson demekten kendimi alamıyorum....


default avatar
(67) -
Holywood sonunda Min-Shik Choi'yi keşif etti.
Oyunculuğunu sergileyebileceği, daha iyi bir yapımda izleme şansımız olur umarım.
6


avatar
(32) -
konu çok güzel ancak film biraz kısa tutulmuş film biraz uzatılıp senaryo daha ayrıntılı ve güzel yazılsaymış kesinlikle çok daha iyi olurdu. biraz ziyan edilmiş harcanmış gibi geldi bana.


avatar
(498) -
Beynimizin tüm potansiyelini sorgulayan bir aksiyon filmi izlerken, az da olsa beynimizi kullanmamız, düşünmemiz gerekmez mi?

"bir insan beyin kapasitesinin %10'unu kullanır, peki %100'ünü kuklanırsa ne olur?" mevzusu çooook derin bir mevzu...

Film aceleye gelmiş, sonu olmamış gibi düşüncelerden ziyade ben daha çok aptal yerine koyulmuş gibi hissettim kendimi. Orjinal hiç bir fikir yok. Hadi orjinal fikrin yok, bari anlatımında bir etkileyicilik olsun... O da yok...


Hal böyle olunca sadece Scarlett & Morgan Freeman'ı izlemenin ve aksiyon sahneleri görmenin keyfini yaşamaktan öteye gidemiyor film.

Sanırım burada Luc Besson seven çok kişi vardır, ben de severdim bir zamanlar ama artık sadece çektiği 2-3 güzel filmin ekmeğini yiyen yönetmenlerden biri olduğunu düşünüyorum. (Shyamalan kadar olmasa da Gülücük )

Cevaplar (1)
avatar
(232) -
O kadar güzel özetlemişsin ki filmi, 10 puan verenler neresiyle izledi demeden duramıyorum. Çok Mutlu
3


1
| Bildir


avatar
(162) -
Belgesel tadında, beynin gücü ile ilgili, beynin küçümsenmemesi gerektiğini, aslında kullanabilsek neler yapabileceğimizi gösteren güzel, izlenesi bir film olmuş. Sıkılmadan izledim, zaten fazla süreye sahip bir yapım değildir.
6


default avatar
(15) -
Luc besson un beyninin %1 ini kullanarak yaptığı %100 kullanırsak nolur yorumu. Film iyi gidiyordu ama sonu ötük Gülücük


avatar
(240) -
Bir filmden uzun zamandır bu kadar keyif almamıştım..Yok mantık hatasıymış yok bilmem neymiş..Aç bilgisayarı, tak kulaklığı, ver sesini, %80'lre, yap kahveni otur keyfine bak Gülücük)) Ayrıca Scarlett Johansson'a bayıldım Gülücük))
10


avatar
(53) -
Filmin konusu güzel sonra bakıyorsun oyuncularda güzel diyorsun ama gel gör ki araya giren bir çok mantık hataları insana ikide bir 'Yok artık' dedirtiyor.Şu konuyu Cristopher Nolan'a vercen var ya ne film olur arkadaş....


avatar
(214) -
Kara mizahmı, absürt komedimi bilemedim. Batılı dostlarımızdan tanrının olmadığını maymundan geldiğimizi öğrenmiştik ama şimdi aslında tanrının var olduğunu ve beynimiz olduğunu öğrendik. Sonunda da lafı koymuşlar 1 milyar yılda bir türlü öğrenemediniz hepimiz birer tanrı olabiliriz, valla bravo! CpH4 yeni çıkmış bir uyuşturucu arkadaşlar luc amcada kafayı bulmuş onla...

Çok hayal kırıklığına uğradım, biraz hayal kurdurtacak azıcıkta aksiyona vuracak birşey bekliyordum. Tamamen saçmalık çorbası çıktı. Bilim-kurguda mantık aranmaz diye birşey yoktur, eğerki başka boyutta bizden alakasız varlıklar işleniyorsa doğrudur. Ama bizim türümüz işleniyorsa ben biraz mantıksal zemini olsun isterim. Biraz azıcık mantık olsa yeterdi bu filmde zerresini bulamazsınız. 10/3.4
Sürprizbozan: Göster
3

Cevaplar (1)
default avatar
(16) -
İşte beyninizin % 20 miktarını kullanırsanız böyle mantıklı yorumlar yapabilirsiniz.


1
| Bildir


avatar
(933) -
İzleyiciyi bu kadar düşünmeye iten bir filmin sonu daha etkili olmalıydı.

Vasat bir film olduğunu düşünüyorum. Senaryo olarak oldukça ilgi çekici olmasına rağmen işleniş de birkaç yenilik (Örnek; sunumdaki örnekler vs.) hariç beklentimi karşılayamadı. Özellikle final benim için büyük hüsran oldu. Bütün bunlara rağmen konunun çekiciliği, aksiyonuyla falan sıkılmadan izledim. Yalnız aksiyon sahnelerin kalite açışından yetersiz olduğunu da belirteyim.
S. Johansson'ın oyunculuğunu, ciddi tavırları hariç çok yapmacık bulan bir ben varım sanırım. Gülücük Tıpkı Megan Fox gibi onun da güzelliğinin performansının önüne geçtiğini düşünüyorum.

Yüksek beklentiye kapılmadan izlemenizi tavsiye ederim.

Altyazı için teşekkürler.

5.5 --> 5
5


avatar
(27) -
Bana göre konusu güzel olmasına rağmen işlenişi berbat bir film olmuş.Çok sahnede rahatsız etti beni.Kısa olmuş ayrıca.
5


default avatar
(2) -
harika bir film.herkese tavsiye ederim


avatar
(15) -
İlginç başlamıştı ama sonlara dogru senaryo acele getirilmiş olacak ki çok bariz mantık hataları yapıldı. Çok daha iyi anlatılabilirdi olmamış lucy!


avatar
(66) -
Film bence güzeldi. Bilim-kurgu filmi olduğu için mantık hatalarını söylemekte anlamsız olur ancak aklıma takılan bir soru var.

Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(2) -
Fransız yapımı olan Lucy süre açısından beklentilerimin altında kaldı.Ben biraz daha uzun bir film olmasını isterdim.Ama genel olarak baktığımızda izlenmeyecek kadar kötü olmayan ve Scarlett Johansson ve Morgan Freeman'ın oyunculuk düzeyleriyle sinemasına bile gidecekleri pişman etmeyen bir film olmuş.


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film