Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(32) -
Az ve özümsenmeyen bilgi insanı cehalete götürür.

lucy orjinal olan senaryosu dolayısıyla çok begendim ve konusu çok hoşuma giiti.Yanlız bu kadar güzel bir konunun beyninin sınırlarının kabuklarını kıramayan bir kişi tarafından sinemaya aktarılması ve berbat edilmesi insanı özmüyor değil
Sürprizbozan: Göster


avatar
(15) -
İlginç başlamıştı ama sonlara dogru senaryo acele getirilmiş olacak ki çok bariz mantık hataları yapıldı. Çok daha iyi anlatılabilirdi olmamış lucy!


default avatar
(2) -
harika bir film.herkese tavsiye ederim


Yorumlar (179)
default avatar
(65) -
Yorumlara bakıyorum, sanki dersin herkes oscar juri adayı... Şu kadar b.k atanlardan bir tanesi bu senaryodaki yaratıcılığın milyonda birini kağıda dökse önünde eşek gibi anırıcam... Sadece son 20 dkk için bile 7-8/10 veririm filme... yaratıcı zekaya saygı biraz... Bu yüzden bizden bir b.k olmuyor...


avatar
(161) -
Bu film matrix olmayi bir iki tıkla kacirmiş, mükemmel bir kurgu yakalamislar, uzerinde durulmamiş. Konuya odakli izleyin, aksiyonu boşverin
8


avatar
(1723) -
luc besson fazla zorlamış, scarlett iyi hoş da konu çok ütopik, tempo ve akıcılık varda çerezlik film kategorisinden zor çıkar...
6


default avatar
(16) -
Bu filmi izleyip vasatın üzerinde değerlendirebilmek için Evrim teorisine inanmalı hatta hayranı olmalısınız. Ve ayrıca mantığınızın da filmi izlerken kullanmamak üzere dolapta kilitli olması gerekiyor. Beyninizi de dolaba korsanız 9 10 puan falan verir geçersiniz. İyi seyirler.


avatar
(153) -
Film güzel baslıyor,güzel devam ediyor ama cok sacma bitiyor. Eger finalini daha iyi ayarlamıs olsalardı bence 8 puanlık bir film olabilirdi.
6


default avatar
(67) -
Belgesel olarak çeksen çoğu kişinin sıkılarak izleyeceği çalışmayı heyecanla izlettiren bir film. Her ne kadar teorilerinin ve önermelerinin bir kısmına katılmasam da heyecan uyandıran bir film. Konusu ve işlenişi bana Evrim (Transcendence-2014) ve Limit Yok (Limitless-2011) filmlerini çağrıştırdı. Keşke bazı sahneleri aceleye getirmeden yapabilselermiş.
6


default avatar
(1082) -
Teknolojinin daha doğrusu bilimin bizlere ileride ne göstereceğini dair belki ütopik belki hayalperest olarak görülen konuların bizlere sinemada aktarımı ve gerçekte bu tarz işler olursa insanlığın neler yapabileceğini göstermesi açısında farklı bir yere koyuyorum..
9


avatar
(6201) -
Ciddi bir şekilde mantık hataları aramazsanız aksiyon filmi olarak çok çok güzel Scarlett Johansson gibi güzel bir bayanı izlemek hiç bu kadar keyifli olmamıştı ayrıca Morgan Freeman'da son derece başarılıydı Film bana birazda Limitless'ı hatırlattı.Açıkcası bana göre yerden yere vurulmayı hak etmeyen filmi izlerken hiç sıkılmadım.En azından olumsuz yorumların aksine bu tarz konularda biraz bilgi sahibi olmak adına kesinlikle izlenmesi gereken bir film...
8


default avatar
(24) -
izlediğim en kötü filmlerden biriydi , kusura bakmayın. her filmde mantık hataları olabilir fakat bu resmen beyninizle dalga geçiyordu.
3


avatar
(415) -
Güzel bir konu var ama pek de güzel işlenememiş. Ayrıca bir tane daha kaliteli oyuncu olsa film daha da güzelleşebilirdi. O Fransız polis memuru pek sıradandı Scarlet Johansson yerine daha az çekici bir kadın konulsa muhtemelen daha az kişi izlerdi. Scarlet toparlamış biraz filmi o kadar.
7


avatar
(123) -
Konusu çok yaratıcıydı ve bunu beğendim. Eksikleri de var elbet ama bilim kurgu sevenler için ideal bir film.
7


default avatar
(124) -
Hızlı bir film. Personel of interest tarzı bir sonu var. Matrix vari. Felsefesi olan bir film. Belgesel vari ara vermeler çok iyi ve farklı. İki farklı anlatımın birleşmesi güzel. İntikam ve Final sahnesindeki müzik inception daki gibi etkileyici. Başlangıç sahnesine bağlantı VS. Film çok iyiydi.
9


avatar
(463) -
Sırf aksiyon ve macera yönünde ilerleseydi tadından yenmezdi.
6


avatar
(255) -
İyi başlangıç,güzel ilerleyiş ve sonlara doğru mahvediş.

Olmamış be lucy!
5


default avatar
(3) -
Film uzak doğu öğretilerinde geçen 'aydınlanma' nın adımlarını birebir anlatmakta. Bu açıdan izlendiğinde biraz daha farklı oluyor. Tavsiye ederim.
7


avatar
(1223) -
Scarlett "Johansson" haribiden sen "Cansın"....bu tip filmlere çok iyi yakışıyor
8


avatar
(66) -
Konsept olarak baya güzel film ama o kadar da efsane değil. Sanırım o yüzden puanı da 6larda kalmış. Biraz hayal kırıklığı oldu, daha yoğun bir duygu bırakmasını beklerdim. Boşlukta kalmış gibi hissettim biraz. Efektleri olmasa izlemezdim, başarılıydı baya efekt açısından. Ama onda bile bi cimrilik vardı sanki. Tam olarak tatmin etmedi.
6


avatar
(102) -
Biraz IQ ve 2. kez izlemek verdiğiniz puanı yükseltecektir emin olunuz.. Sıradışı, olağanüstü ama aşırı da gerçekçi bir film.. %100 dileğiyle..
9


default avatar
(14) -
Beyninin küçük bir bölümünü kullanan birinin beyninin %100 ünü kullanan birini tasvir etmesi elbet ki zor.. Beğenmedim....
1


avatar
(462) -
Luc Besson yine yapmış yapacağını, yazmış yönetmiş ve tam anlamıyla bir başyapıt çıkarmış. Tempoyu düşürmemek için filmi kısa tutmuş yoksa daha yapılacak çok şey vardı şüphesiz. Bir kere konu müthiş, her tarafıyla ve tam anlamıyla bilim kurgu. Tabii filmi anlamak için biraz genel kültür gerekiyor herkese hitap etmiyor ama tam benim filmim. Bir de sürpriz bir şekilde müziklerini beğendim, çok iyi.
10


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 9 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film