Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(6202) -
Bence film çok eğlenceli, sürükleyici,esprili diyaloglar, şaşırtmalı sürprizlerle doluydu. Eğer detaylara takılmadan izlenirse çok güzel vakit geçirilecek yapım olmuş. Tüm oyuncuların başarılı olduğu daha da güzeli bir serinin başlangıcı olması. Açıkçası hiç bir anından sıkılmadığım ve Paris Louvre Müzesi macerasını sabırsızlıkla bekleyeceğim. Acaba sırada Mona Lisa'mı var...?
7


avatar
(614) -
Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds güzel bir kimya tutturmuşlar, bazı espriler baya güldürdü beni. Film güzel başladı, iyi de devam etti ama sonlara doğru biraz sallandı. Aksiyon filmlerinde, özellikle de komedi filmlerinde hiç mantık falan arayan biri değilimdir ama sonlarda yaşanan bazı saçmalıklar olmasaydı iyiydi.

Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(103) -
Gayet keyifli gayet izlenesi klasik Netflix kalitesizliğinden uzak, vakit öldürmek için ideal bir film. Kadro zaten kendini ister istemez izlettiriyor. Zaten kimse de bu tür bir filmden aşırı iyi senaryo ya da yüzyılın filmi olmasını beklemiyor. Devam etsin isterim aslında. Daha fazla çerezlik filme ihtiyacı var insanlığın.
7


Yorumlar (56)
avatar
(26) -
The Rock, Wonder Woman ve Deadpool'a sahip olabilirsiniz, ancak diyalogları esprili ve eylemleri amaçlı olmadığı sürece yapıma kattığı değerler soru işareti olarak kalmaya mahkûmdur. 6/10
6


avatar
(73) -
fena değildi film dwayne johnson zaten aksiyon oyuncusu olarak gayet iyi oynamış zaten 3 oyuncu sevdiğim oyuncular kısaca önceki karakterlerinden aklımdan özdeşleştirersem eğer deadpool hobbs wonder woman Çok Mutlu 10/6 yanlız ters köse yapmışlar sonu fenaydı 2.si gelcek gibi duruyor ayrıca Ryan Reynoldsun esprileri gayet güzeldi eğlendim açıkcası
6


avatar
(462) -
Temposu yüksek, aksiyon sahneleri başarılı başka bir özelliği de pek yok mantık hatalarını da es geçersek hiç sıkılmadan keyifle izleniyor.
6


avatar
(112) -
Standart bir Ryan Reynolds ve standart bir Dwayne Johnson . Ben çok sıkılmadan izledim fena olmayan ayarında bir yapım. Mantık hatalarına falan çok takılmayın. Filmde epey bir twist dönüyor yer yer batmıyor ama bir yerden sonra eee yeter oluyorsunuz . Kısaca fena olmayan bir seyirlik
7


avatar
(363) -
Geleneksel türde, sadece oyuncuları ve konu nesneleri değişmiş, oyun içinde oyun filmlerinden vasat seviyenin bir tık üzerine ancak çıkabilmiş bir film. Seyredilir mi? evet, şans vermenin bir zararı yok. Ryan Reynolds'a bu tip karakterler yapışmış durumda. Kendi özgün oyuncu karakteri ile gidecek anlaşılan. Dwayne Johnson'un da, irilikle tezat oluşturan çok bilindik karakteri sıklıkla tekrar etmesi de göze çok batmıyor. İkilinin yanına gelen Gal Gadot'da fena sayılmazdı.
sıkılmadım ama aşağıda sorulan soruyu bende sordum Gülücük)) komedi kısmı ağır bastığı için fazla sorgulamaya gerek yok. Küçük ama dozunda olan espriler gayet eğlenceliydi.
Vaktiniz varsa seyredin, pişman etmez.
7


avatar
(396) -
Tutarlı bir öyküsü yok, fazlaca klişe dolu, göze çok batan saçmalıkları var, CGI kalitesi çok iyi değil, sürenin uzun olması ve devamlı yeni bir şeylerin ortaya sürülmesi nedeniyle sıkıcı. Bildik Netflix taktiği; iki saat olsun, sevilen oyuncular olsun, gerisi hallolur.
2


avatar
(176) -
Sıkılmadan eğlenerek izledim Gal Gadot ve Ryan Reynolds un uyumu gerçekten iyiydi. Eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkese tavsiye ederim iyi seyirler olsun


default avatar
(314) -
Bu tür filmleri izlerken beyninizi alıp bir kenara koymanız gerekiyor koyulmalıda zaten. Bu bilinçle filmler izlenirse keyif alırsınız. Film aksiyonu heyecanı macerayı cok cok güzel yaşattı bana. Keyif aldım. Komedi yerli yerinde kahkaha attığım sahneler de oldu. Yok artık dediğim mantık dışı sahnelerde vardı tabi ama görmezden gelinebiliyor. Ters köşenin ters köşesi espirisi var filme harikaydı Gülücük kesinlikle izlenebilir bir yapım
7


default avatar
(41) -
Valla film saçmalıklarla dolu. Çok fazla mantık hatası var. Dwayne Jhonson' e uygun bir film değil. Bu filmde oyunculuğunu da beğenmedim. Ryan Reynolds' un oyunculuğu ise çok iyiydi. Film ortalamanın altında çerezlik bir film olmuş. Zaten Netflix filmlerinde de çok büyük beklentiye girmemek lazım.
4


default avatar
(36) -
Vasat senaryo, vasat oyunculuklar, vasat efektler, vasat müzikler… Vasat bir film. Bütçe devasaya benziyor tabi. “Netflix kalitesizliğinden uzak…” gibi bir yorum okudum ama bu film tam da Netflix kalitesizliğini yansıtıyor.
5


avatar
(727) -
Foolproof 'tan sonra Ryan Reynolds'u tekrardan bir soygun hırsızlık tarzı filmde görmek güzel. Dwyane Johnson'a da bu tür aksiyon macera türündeki roller yakışıyor. Gal Gadot'u da severiz. Kimyalar hoş güzel. Film de eğlenceli, güldüren diyaloglar ve sahneleri mevcut. Mantık hataları olmuş olmamış çokta önemli değil. Ben filmi sevdim
7


default avatar
(32) -
Film aksiyon olarak dozunda olması çok fazla abartı sahne olmamkla birlikte tabikide göze batan sahneler var.Ama bu tarz filmlerde bu kadarı hoşgörülebilir.Netice de eğlencelik bir film. Çok fazla detaycı olmadan keyif almaya çalışmak gerek. Oyuncu seçimleri gayet hoş olmuş. 3 oyuncuda hem mizaç hemde mizah unsurlarını iyi kullanmasıyla biliniyor. Gayet eğlenceli ve bir o kadarda şaşırtıcı sonu ile güzel bir film olmuş.Devam filmi de umarım en az bu kalitede olur.


avatar
(328) -
2 saati keyifle geçirdiğim bir film olmuş. İzlerken oldukça eğlendim. Gal Gadot, Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds çok iyi üçlü olmuşlar. Zaten Gal Gadot'un çekiciliğine söyleyecek laf yok. İzleyen pişman olmaz.
8


avatar
(1723) -
komedi aksiyon türünün karışımı, kafa dağtımalık bir yapım, hikaye vasat, görsellik fena değil, tempo eh işte, olduğu kadar artık...
6


default avatar
(323) -
gayet eğlendirici, hoş vakit geçireceğiniz, sürükleyici bir film. kadro zaten çok iyi. senaryo da iyi. izleyin, pişman olmazsınız. 7/10
7


avatar
(242) -
Beni her ne kadar güldürmese de, bazı yerlerde ince espriler vardı. Mantık aramıyorum ama bazı sahneler aşırı abartılmış. Sırf çekilmiş olsun diye çekilen filmlerden birisi malesef. Klişe dolu. Özetle izlenmezse bir şey kaybedilmez, izlenirse sıkmaz.
6


avatar
(157) -
Filmin puanı neden bu kadar düşük anlamadım açıkçası. Bir saniye bile sıkmadı çok keyifli geçti. Devam filmine göz kırpması heyecanlandırdı. Dwayne Johnson’ı sonunda farklı bir rolde görmek güzeldi hahahahah.
8


default avatar
(9) -
Ryan Reynolds gene şaşırtmadı. Eğlenceli ve başarılı bir film olmuş. Tabi ki mantık hataları var ama zaten bir baş yapıt yapılmaya çalışılmamış. Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds güzel bir ikili olmuş.
8


avatar
(160) -
Aynı senaryoyu bir çizgi filmde izlesem çok rahatsız etmezdi ama büyük bir prodüksiyon yapılmış böyle filmde bu kadar sığ senaryo ve kurgu aşırı rahatsız edici olmuş.

Bu arada Mantık Aramayın Kardeşimcilerden bir istirhamım olacak.. Artık vaz geçmek lazım şu laftan. Bu laf, sinemada görüntü aramayın, ses aramayın demek gibi bir şey . Her filmin KENDİ İÇİNDE TUTARLI bir mantığı olmak zorundadır. X-Men, Interstellar, The Godfather vb. türü ne olursa olsun.

Bu filmde, yapımcıları bu mantık ağını kurmak için kendilerini hiç yormamışlar ve büyük boşluklar kalmış. Ve boşluklar bazı sinemaseverleri rahatsız ediyor. Zaten X-Men deki mantık ağıyla, Godfather dakinin aynı olmasını beklemiyoruz. Tekrar söylüyorum tek beklentimiz filmin türü ne olursa olsun kendi içinde hikayesinin kurgusunun tutarlı ve sağlam inşa edilmiş olması.. Ama bu filme o tutarlılığı göremiyorsun, doğaçlama ilerleyen sinir bozucu aşırı sığ ve zekamızla dalga geçen bir kurgusu var.

Beklentiniz film izlemekse iki saatinizi çöp etmeyin derim. Eğer kalmadıysa izlenecek film önceki izlediklerinizden bir tane açıp tekrar izleyin. Oyuncular bile bu filmi kotarmaya yetmemiş . Ama yok benim zaten film dediğiniz şeyden hiç bir beklentim yok, Gal Gadot'un endamını(!), Dwayne ın kasını görsem yeter diyorsanız açın iki saat bakın ne diyim..

Not: Dwayne iyi bir vücut geliştirme sporcusu olduğu doğrudur ama oyunculuk noktasında tek adım ilerleyemedi. Yan roller ya da kısa sahneler tamamda kesinlikle baş rol verilmemeli. Dwayne'nin aktörlüğü şişirilmiş Hollywood balonudur. Cansız manken bile daha iyi oyunculuk yapar.. Hem vücut hem oyunculuk derseniz Jason Momoa'yı gösterebilirim.
3

Cevaplar (1)
avatar
(792) -
Meşhur kaş kaldırmasını unutmayın ama. Adamın hakkını yemeyin...


1
| Bildir


default avatar
(210) -
Ryan'ın üzerine komedi yapıştı bir kere, Başka kanala yönelebileceğini bile sanmıyorum.
Dwayne hele hiç filme gitmemiş, daha genç Gadot'a da daha uygun birisi olamaz mıydı(zorunda mıydınız oynatmaya?)
Film akıcı, eğlenceli, aksiyonlu başarılı ona diyecek bir şeyim yok, Saçmalıkları bir kenara koyacağız artık, iyi seyirler.
6


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film