Giriş Kayıt
Yorumlar (56)
default avatar
(85) -
Gayet eğlenceli, aksiyonlu güzel bir filmdi. Ryan Reynolds'tan Deadpool kadar olmasa da espriler görmek güzeldi. Zaten bu üçlüden (Ryan Reynolds,The Rock ve Gal Gadot) pek kötü film çıkması da mümkün değil gibi.

Ayrıca şaşırtmacalar da filme ayrı bir renk katmış.
7


avatar
(290) -
Çok iyi oyuncu kadrosu güzel bir atmosfer ve beni gülümseten espriler.Ryan Reynolds yine bekleneni vermiş.
Sürprizbozan: Göster
Aksiyon anlamında da iyi bir iş çıkarmışlar.Sırf eğlenceli vakit geçirmek için bile izlenebilir.7.5
8


avatar
(502) -
Benim bir türlü sevemediğim modern türde: macera-aksiyon-komedi ve görsellik ağırlıklı basit senaryosu olan bir birine benzeyen epey filmi olan mısır-cips-cola alıp izleyip keyifli zaman geçirmelik bir film. Bunun babası ındiana jones serisi bana göre, onu gördükten sonra bana diğerleri pek tat vermiyor maalesef. Film güzel olabilir yada kötü bir şey diyemem bana pek hitap eden tür değil fakat zaman geçirmek için izlenebilir. Iyi seyirler dilerim.
6


avatar
(430) -
mantık, gerçekçilik, ciddiyet... bunların hiçbiri filmde yok... Ryan Reynolds'ın yine Ryan Reynolds rolünde olduğu aksiyon-komedi filmlerinden birisi... Yine de eğlenceli ve akıcı bir film... beyninizin şalterini kapatabilirseniz izlerken sıkılma ihtimaliniz pek yok gibi...

bu arada pandemiden ötürü çekimleri yarıda kalmış ve ertelenmişti. yani filmi istedikleri gibi çekememişler, bu belli oluyor. filmin ilk kısmı gerçek mekanlarda çekilmiş, sonra sürekli stüdyoya, yeşil perdeye dönüyorlar, her şey yapaylaşıyor. başrol oyuncularına sırtını dayayan bu filmin prodüksiyon kalitesi yere çakılıyor. şanssızlık işte, pandemi olmasa daha iyi bir film olurmuş.

netice itibariyle; izlemesi çok kolay olan, vakit öldürmek için gerçekten de ideal bir film... ama 3-5 gün sonra bile hatırlanacak bir sahnesi bile var mı? kesinlikle yok.
6


default avatar
(103) -
Gayet keyifli gayet izlenesi klasik Netflix kalitesizliğinden uzak, vakit öldürmek için ideal bir film. Kadro zaten kendini ister istemez izlettiriyor. Zaten kimse de bu tür bir filmden aşırı iyi senaryo ya da yüzyılın filmi olmasını beklemiyor. Devam etsin isterim aslında. Daha fazla çerezlik filme ihtiyacı var insanlığın.
7


avatar
(1030) -
Aksiyon, komedi, macera. Fena değil. Eğlenceli, vakit geçirmek için. Oyuncular harika. Bazı espriler sıksada izlenebilir bir film
6


avatar
(539) -
Çok eğlenceli. Kadro efsane. Aksiyonu komedisi mis gibi. Umarım devamı gelir. Ryan Reynolds üstüne yapışan fırlama akıllı tiplemesini yine iyi taşıyor. Ailece izlenir. Keyifli.


avatar
(1031) -
Oldukça eğlenceli, bol kahkahalı, aksiyon dolu bir filmdi. Düşmeyen temposuyla bir an olsun gözümü kırpmadan izledim. Yok artık dedirten sürprizlerle doluydu. Hele son sürprizi kimse tahmin edemedi. Dağ adamı The Rock hemen hemen her filminde bir ormana giriyor. Yine öyle oldu. Louvre Müzesi'nden 2. sinin geleceğini anladığım filmin devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Sakın kaçırmayın. İyi seyirler... 8/10...
8


avatar
(8407) -
Ryan Reynolds, The Rock ve güzeller güzeli Wonder Woman... Kimyalar çok iyi... Aksiyon ve komedi unsurları film boyunca devam ediyor. Şahsen daha iyi beklerdim, lakin izlemesi keyifli bir yapım olmuş. Bir şans verin derim. İyi seyirler olsun.


avatar
(312) -
Ryan Reynolds başarılı bulduğum oyuncular arasında. Free Guy filmindeki performansı da hiç fena değildi. Neden bilmiyorum ben Ryan Teynolds'u komedi filmlerine daha çok yakıştırıyorum. Bu nedenle bu filmde azılı bir suçluyu canlandırması biraz tuhafıma gitti alışamadım. Dwayne Johnson her zamanki gibiydi
Ortalama bir film olmasına rağmen bu ikili iyi iş çıkarmış ve çıtayı bir tık yukarı çekmeyi başarmış
7


avatar
(614) -
Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds güzel bir kimya tutturmuşlar, bazı espriler baya güldürdü beni. Film güzel başladı, iyi de devam etti ama sonlara doğru biraz sallandı. Aksiyon filmlerinde, özellikle de komedi filmlerinde hiç mantık falan arayan biri değilimdir ama sonlarda yaşanan bazı saçmalıklar olmasaydı iyiydi.

Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (1)
default avatar
(213) -
"Ryan Reynolds'ın senelerdir niçin 3. yumurtayı" sorusu için cevap belli aslında,
Şeyhin düğün için hediye etmesini açıklaması ve 300.000.000 usd ödül olması..
yoksa adam para peşinde değil açık açık söyleniyor.
6


0
| Bildir


avatar
(33) -
o kadar izle unut bir film ki, kadronda rock var, deadpool var, wonder woman var yaptığın filme bak Çok Mutlu
aksiyonu iyi miydi? bu kadroya göre hayır, espri iyi miydi? bir deadpool hayranı olarak hayır, senaryo iyi miydi? asdasd tahmin edebileceğiniz gibi hayır Çok Mutlu bir de sonuna sözde süpriz koymuşlar Gülücük abi 5 yaşındaki çocuk bile filmin sonunu anladı zaten, anlamayanlar sadece aksiyon filmi izleyenlerdir muhtemelen Çok Mutlu İzlenir mi? izlenir, ama sonra adını bile hatırlamazsın.
5


avatar
(6204) -
Bence film çok eğlenceli, sürükleyici,esprili diyaloglar, şaşırtmalı sürprizlerle doluydu. Eğer detaylara takılmadan izlenirse çok güzel vakit geçirilecek yapım olmuş. Tüm oyuncuların başarılı olduğu daha da güzeli bir serinin başlangıcı olması. Açıkçası hiç bir anından sıkılmadığım ve Paris Louvre Müzesi macerasını sabırsızlıkla bekleyeceğim. Acaba sırada Mona Lisa'mı var...?
7


avatar
(276) -
Ortalama bir aksiyon filmi. Hoş bir seyirlik. Devamı da gelecek yüksek ihtimal. Beğendim.
6


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film