Giriş Kayıt
Yorumlar (56)
default avatar
(8) -
Gayet eğlenceli ve akıcı bi film, beklentiyi çok yükseltmeden izlenir yani. Çok da kafa yorup buraya detay yazacak bi durumu da yok ama izleyin bence.
6


avatar
(292) -
Keşke Ryan ve Dwayne arasındaki komediye odaklansalarmış. İkisi arasında beni bayağı güldüren espriler vardı. Biraz daha az saçmalayıp o yoldan devam etseler çok iyi olurdu.
Sürprizbozan: Göster

Bir de filmde Gal Gadot yerine başkası oynasaydı daha çok keyif alırdım. Kendisi bana hem itici geliyor hem de oyunculuğunu beğenmiyorum. Özellikle son Wonder Woman 1984 rezaletinden sonra daha da çok gıcıklanmaya başladım.
Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(158) -
Eğlenceli film ama çok fazla kopukluklar var. Zekice hazırlanmış sahneler yok. Çok daha güzel puanlar alabilirdi ama

Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(235) -
Ciddiyet şalterini kapatın, gülün, eğlenin, biraz teneffüse çıkın. Öyle bir film. Bunlarda lazım. Devamını da izleriz yani... İyi seyirler...
6


default avatar
(80) -
Orta seviye "izle vakit geçir ve düşünme" kalitesinde. Mantık hataları ve klişelerle dolu olmasına rağmen zaman zaman tebessüm ettirebilecek bir yapım,fazla bir beklenti içine girmeyip mantık hatalarını görmezden gelebilirseniz 1-2 saat vakit geçirebilirsiniz.
6


avatar
(489) -
Hızlı öfkeli filmlerine yaptığım yorum gibi "filme başlamadan önce beyninizi çıkarıp kenara koyarsanız biraz keyif alabilirsiniz." Bunun haricinde saçma sapan bir film.Özellikle sonlara doğru bilgisayar oyununa döndü.Efektler vs acayip sırıtıyor.Mantık ve psikolojik dinamikler yok sayılmış çoğu sahnede.Bu tarz bir film olmasını bekliyordum ama saçmalığın dozajını kaçırmışlar biraz.Dwayne Johnson'ın her filmi böyle maalesef.Bi filmde bu adam oynuyosa mantık ve fizik kanunları işlemiyor.Vakit kaybı olarak gördüm filmi.Tavsiye etmem.
4


avatar
(341) -
Uçakla yolculuk yaparken izlediğim bir film. Zaman geçirtti diyelim, tamda o ortamların filmi olmuş. Arkadaş ortamında izlenmez, bayar. Kız arkadaşla falan hele hiç izlemeyin gece fiyasko şekilde biter. Kıssadan hisse, zaman öldürmeye çalıştığın bir vakit, aç-izle-unut.
6


default avatar
(64) -
İlk defa bir filmde yorulduğumu hissettim. Sürprizlerin hepsi tahmin edilebilir ve sığdı. Bazı kısımları atlamak zorunda kaldım. Diğer bir konu ise Ryan Reynolds rol olarak Deadpool filminden sonra neden sürekli düşük çeneli, komik olmayan espiriler yapmaya çalışan bir tip olarak filmlerde oynuyor anlamış değilim açıkcası.
5


avatar
(1239) -
Bazı mantık hataları ve minimal klişeler var ama onlara hiç aldırış etmeden filmin keyfini çıkarın derim.
9


default avatar
(176) -
Çerezlik komedi aksiyon...son kısımlar hoşuma gitti onun dışında öyle zaman geçirmelik arka plan filmi.
6


avatar
(169) -
Tam çerezlik kafa dağıtmalık tadında aksiyon ve tadında eğlence olmuş. Çok süper bir film değil ama size keyifle vakit geçirtir. Filmden bağımsız ya Ryan Reynolds son yıllarda hep aynı şapsal tiplemelere giriyor deadpool, hitman's bodyguard, free guy simdi de bu. Yani şu adamı artık başka rolde göremeyecek miyiz. Üstüne yapıştı kaldı.
7


avatar
(1) -
Ah be Ryan Reynolds kardeşim sen etme bari. Bay Kaya bey zaten klasik hep aynı maşallah, abi bi adam hep mi aynı olur tüm filmlerinde Çok Mutlu Gal Gadot' un zorlama karakterine girmeyecem bile o da klasik. Bunlar niye oyuncu ki hem neyse. Kapitalizm lütfen ryan abimizi çok bozma be, yahu şu adama Buried filmindeki şaheserliğine olan saygımdan dolayı gerçekten bişey demek istemiyorum. Eğlenmek için de izlemeyin, zaman öldürmek için de izlemeyin, ölü zamanınızın üzerine toprak atmak için belki izleyebilirsiniz. Gülücük Konu mu ne? ee hazır mantı nasıl pişirilir? Daha doyurucu.
3


avatar
(807) -
Birkaç küfür hariç çocuklarla bile eğlencesi için izlenebilir. Ryan Reynolds Deadpool filmindeki gibi şaşkın ve komik, Dwayne Johnson Jumanji filmindeki gibi kas gücünde yani alışkın olduğumuz karakterlerde.
6


avatar
(709) -
Eğlenceli ve akan bir filmdi sıkılmadım,oyuncu seçimleri de güzeldi diye düşünüyorum.Ryan Reynolds filmlerine baktığımda sanki hep deadpool'u oynamış gibi,bu filmde de öyle,sesini duydukça deadpool geldi aklıma.
8


default avatar
(140) -
Güzel action ve eğlence sunan bir film ben çok beğendim, hiç sıkmadan, temposu hiç düşmeden başlıyor ve bir çırpıda bitiyor.Kesin izleyin çok eğleneceksiniz.
7


avatar
(2674) -
Amaç 2 saat boyunca ekranda izlediğine odaklanmak ve günlük dertleri-sıkıntıları unutmaksa; bu film bu amaca son derece başarılıyla hizmet ediyor diyebilirim.
6


avatar
(1040) -
Çok eğlenerek izlediğim bir film oldu özellikle ters köşe olayları ve Ryan Reynolds'ın Indiana Jones'un ıslık ile film müziğini çalması ince ve güzel atıflardı, aksiyonu tam dozun'da tutup çok güzel bir film hazırlamışlar bir dakika gözümü ayırmadan keyifle izledim
8


avatar
(180) -
İzle unut tarzı , bu üç oyuncuyu aynı filmde oynatmak kimin aklına geldiyse artık Gülücük keşke Rayn Reynolds gibi bende hayat enerjisi ile dolu olsam , adam her filmde enerjik Gülücük
Aksiyonu ve macerası bol , güzel ilerliyor komik karakterler var espriler de fena değil bir şans verin derim.
7


default avatar
(84) -
Sanırım artık sinematik evrende Rayn Reynolds tarzı diye bir kavram oluştu. Muzip, espritüel, temiz ve şapşik bir tarz.

Filme gelirsek; aksiyon, kovalamaca, macera ve tabi ki tebessüm, bunları gayet güzel karşılıyor. Hoşça vakit geçirtecek bir yapım olmuş. Mantık hatalarını her film gibi boşverip 2 saatinizi ailecek nevalelerinizle beraber geçirebilirsiniz. notum 7, keşke mantık hataları daha az olsaydı.
7


default avatar
(25) -
Vakit geçirmek için birebir aksiyonu yerinde eğlenceli bir filmdi. İnsanı sıkmıyor en azından. Ryan Reynolds sanki her filmde aynı rolü oynuyormuş gibi hissettiriyor. Bu yüzden Deadpool insanlara eskisi gibi farklı gelmeyebilir. Gal Gadot'a ayrı parantez açmak istiyorum ki çok efsane güzelliği var. Kısaca izleyin pişman olmazsınız. Söylemeyi unutmuşum CGI bazı sahnelerde sırıtıyordu. Böylesine iyi bir kadroya bazı CGI sahneleri yakışmamış.
7


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film