Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(767) -
Çok sevdim. Hem gerilim,heyecan durmaksız devam ediyordu hem de eğlenceliydi Gülücük
7


default avatar
(29) -
çok beklentiye girmeden izlenebilir. eğlencelik. bayağı sıradan,..


avatar
(290) -
Sonu hariç çok kötü bir film sadece konusu orjinal diyebilirim.Benim için izle unut cinsinden.
5


Yorumlar (66)
avatar
(353) -
kendini izlettirmeyi başaran eğlenceli çerezlik bir film olmuş. oyuncular iyi performans göstermiş. diğer yorum yapanların söylediği gibi alternatif finalle belki daha iyi bir seviyeye gelebilirmiş. haftasonu kafa yormadan izlemek için ideal. izleyiniz efendim.
7


default avatar
(136) -
Son yıllarda keyif alarak izlediğim bir kaç korku, komedi türü filmlerden biriydi. Son derece masum bir evlilik töreniyle başlayan filmin, yavaş yavaş komedi eklentileriyle vahşete dönüşmesi çok etkileyiciydi.
Filmi bir kaç yakınımla birlikte izlemek istemiştim. Filmden kısa sürede sıkılarak, yerli dizi izlemeyi tercih ettiler. Anlayamadığım şey, gariplik bendemi yoksa onlarda mıydı. Ama klasik öğreti. Renkler ve zevkler. Saygılar.
7


default avatar
(93) -
Filme çok iyi denemez amaaaa kötü demek yorumumum pek bir değeride yok demekle aynı şey bana göre Sahneler kostumler mekan oldukça iyi
7


avatar
(1030) -
Aileden daha iyisini beklerdim. İçlerinde bir tane akıllı adam var. Hikaye çok vasat ama sürükleyici. Bu arada dünyayı yöneten ailelerde bu tip şeytana minnetini gösteren ayinler var.
6


avatar
(1248) -
Aksiyonu yerinde, ilginç konusuyla enteresan bir filmdi. Samara Weaving rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. Onu bu tür rollerde izlemek gerçekten keyifli oluyor. Genel manada oyunculukları sevdiğimi söyleyemeyeceğim ama. Bu tür yapımlara komedi unsurunu eklemenin oyunculukları yapaylaştırdığını düşünüyorum. Bunu eklemek de filmi eğlenceli hale getiriyor. Açıkçası zor bir durum.

Özetleyecek olursak eğlenceli vakit geçirmek adına izlenebilecek, heyecan ve gerilimi hissedebileceğiniz, hareketli bir yapımdı. Beklentinizi düşük tutarsanız tatmin edecektir. Keyifli seyirler.
6


default avatar
(20) -
Beklentimin üzerinde bir filmdi. Sonu beni hem şaşırttı hem güldürdü.Samara Weaving'in yanan evin önünde sigara yakması hayli ironik Gülücük Kasvetli, karanlık bir ortamda başlayıp izleyiciyi gerilim havasına sokuyor, ardından aksiyon başlıyor. Klişe kaçma, kovalamaca devam edecek sanıyorsunuz ama yönetmen marifetini tam da burada gösterip araya ironilerini serpiştiriyor, filmin yönünü aksiyondan korkuya, gerilimden komediye çeviriyor." Zengin aile "ironisi ve zenginlere yer yer laf sokması gülümsetiyor. Su gibi akan bu film, kendisiyle de dalga geçiyor. Bana keyifli bir 95 dk yaşattı, keyifli vakit geçirmek isteyenlere tavsiye edilir.
7


default avatar
(141) -
Abuk bir korku filmi, filmin içinde absürt komedi öğeleri biraz daha fazla olsaydı daha iyi olurdu. Filmi sonu biraz beklenti dışı bitseydi keşke...
7


avatar
(1583) -
Arasıra böyle mantıksız filmler de izlemek gerekiyor Gülücük Güzeldi, gayet eğlenceli.

Bu arada Margot Robbie'ye ikiz kardeş gibi benziyor mu yahu? Bu Avustralyalı kadınlar neden bu kadar güzel acaba ????‍♂️
7


avatar
(41) -
Olumsuz kötü yorumlara aldırış etmeyin. İzlemek için bu yorumları okuyorsanız film su gibi akıyor. Daha iyi olabilirdi belki ama bu haliylede gayet güzel.
8


avatar
(1723) -
kendi çapında başarılı ancak beklenti yüksek olmamalı, zaman zaman gerilim, kimi zaman komedi, kimi zaman gizem, hepsinden var, ortaya karışık bir harman çıkmış, bu tarz film sevenler için ideal ancak çok bir albenisi yok...
6


avatar
(316) -
Abi, muhteşem. Tek kelimeyle harika bir film:) Değişik senaryosu, müzikleri, oyunculukları ve muhteşem sonu ile beni mest etti. Ciddiyim. Hiç bu kadar eğleneceğimi tahmin etmezdim. Gerilim var, eğlence var... Filmin kitaptan fırlamış gibi bir sunumu var. Çok beğendim, kesinlikle izlemenizi öneririm:)
9


avatar
(73) -
Eğlenceli bir korku filmi olmuş.Çerezlik bir film diye izledim ama daha fazlasıydı.Hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz kıyıda köşede kalmış bir gerilim filmi olan saklambaç özgün seneryosuyla da şaşırtıyor.Keyifli seyirler efendim
7


default avatar
(35) -
Seyederken uykunuz gelmiyorsa ileri sardırmıyorsanız veya bitsede gitsek demiyorsanız o film iyidir aynen bu film gibi tavsiye ederim gerilimi iyi komedi yer yer _Gizemli seyredin bana hak vereceksiniz


avatar
(498) -
Neden bilmiyorum ama bazı filmler izlemeden ve hakkında hiç bir fikir sahibi olmadan itici gelebiliyor. Bu film de benim için öyle bir filmdi. Sanırım türünde "Korku-Komedi" ikilisini görünce direkt uzak duruyorum. Çünkü 36 yıllık hayatımda bu iki türü birbirine hiç bağdaştıramadım.

Ancak bu filmi, filmsizlikten olsa gerek, oturup izlemeye karar verdim. Açıkçası komedi namına pek bir şey yok, komediden ziyade eğlenceli diyebiliriz.

Senaryonun - yine önyargı ile - çok klişe olacağını düşünüyordum. Aksine gayet özgün bir konu çıktı karşıma. Haksızlık etmişim filme.

Ben çok keyif aldım izlerken. Tavsiye ederim...
7


avatar
(132) -
Film konusuyla çok ilgi çekici. Ailesel yapı olarak böyle bir aile hala var mı bilmiyorum ama çok fena Gülücük) bu Samara yı seviyorum kanlı filmler çok yakışıyor bu kıza: fragman izlemeden izleyin derim çok keyifliydi. Özellikle filmin sonu muazzam güldürdü.
7


default avatar
(217) -
Konusu itibari ile çok orjinal bir film. Gizem, gerilim, aksiyon, komedi hepsi var. Sonuna kadar izlettiren bir film. İzle ve geç filmi ama kesinlikle izlemeden geçme filmi.
8


avatar
(1234) -
komedi-korku diye tabir ettiğimiz türün gereklerini yerine getiren güzel bir film. Epeyce güzel vakit geçirdiğimi belirtmek iterim ki bu da benim öncelikli beklentimdi.
Oyuncular gayet yerinde olmuş, bu konuda da iyiydi. Konusu farklıydı.
Benden 7 puan ve kesinlikle tavsiye ederim.
7


default avatar
(38) -
Yorumlara bakip izledim sifir gerilim var sonunda da
Sürprizbozan: Göster
bos bil film puanim 1


avatar
(59) -
konusu harika ama ilerleyiş kara mizah türünde,daha ciddi şekilde arada saçma sapan espriler olmasa daha da güzel bir film olabilirmiş.
6


avatar
(9) -
Ben en çok sonunu sevdim, trajikomikti Çok Mutlu İzlerken dibine kadar gerilimi hissediyorsunuz hiç sıkmıyor bence gerilim seven kaçırmasın! 8/10
8


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film