Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

uLashon

 
Kayıt : 19 Ekim 2011
  • Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
    Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
Son Yorumları
La casa de papel (2017)
09 Nisan 2020
Çok film/dizi izledim. gerçekten.. ama inanın bu dizi kadar hayalperest bir iş hiç izlemedim. 1 kişi telefon ile banka içindeki sıradan 7-8 kişiye "üstün zekası" ile komut veriyor ve soyguncular o kadar akıllıki herşeyi an ve an hatırlayıp muhteşem bir dakiklik ile nakış nakış planı işliyor. Gerçekçi klansmanın da bir dizi yapıp bu kadar hayali bir şey şey çıkması açıkcası komik. Bayat bir şey var dizide. Karakterlerle bütünleşemiyorsunuz. Onlar için üzülüp yada sevinemiyorsunuz nedense. Dizi hiç bir şeyi hissettiremiyor izleyiciye ve sonuna kadar yavan bir öykü. Gerçekçiliği oldukça az.

- Eğlencelık bir dizi. tamamen gereksiz adrenalin ve heyecan yüklü. Herhangi bir kalıba koyulmayan sıradan karakterleri gereksiz şekilde yüceltip, onları kahramanlaştırmaya çalışıyor. Sanki hırsız haklıymış gibi. Bilemedim.. açıkcası beğenmedim.
Mantık hataları ile dolu tamamen çerezlik bir film. Akıcılık ve görsellik çok iyi. Ama bir olamamışlık var. Bu tarz işlerde çok beklentiye girmeden, zaman geçirerek izlemek çok mantıklı. Böylelikle sinema çıkışında verdiğiniz paraya acımıyorsunuz. "eğlenmek" konsepti ile izlerseniz sizin için 10 puanlık bir film. Ama sinema adına güzel bir şey izlemek adına pek bir şey vaat etmiyor açıkcası.
1917 (2019)
09 Nisan 2020
Kamera açıları muhteşem. Film başladığı gibi tek kamerayla bitiyor. Ben sevdim. Baştan sona inandırıcı, ağızda kötü tat bırakmayan, gayet güzel bir film. Böyle filmler de genel de çok "propaganda" yaparlar. Ama ben bu film de pek rastlamadım. Eskiden izlediğimiz o güzel filmlerin tadını vermedi desem yalan olur. Çok güzel işçilik var ayrıca film de. Tabiki biraz mantık hatalarıda var ama bu genel görüntüyü bozmuyor, çok dikkatinizi çekmiyor izlerken. Bayağı bir emek var.. Şahsen tavsiye ederim.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film