Giriş Kayıt
Yorumlar (507)
default avatar
(5) -
Son zamanlarda izlediğim en efsane dizilerden, dizi izlemeyi sevipte bu diziyi izlemeyen kalmamalı bence. Bitmesine hem üzüldüm daha izlenirdi devam etse ama bir yandan da uzatıp bokunu cıkarmadan efsane bir bitiriş yaptıkları için mutluyum. Herkese tavsiye ederim.
10


avatar
(50) -
Bu nasıl bir dizidir tanrı aşkına. Ben şahsen prison break ve bsg'den sonra ilk kez bir diziyi soluksuz bitirdim. 3gün işe uykusuz geldim Gülücük . kurgu, karakterler içinize işliyor. Sevmediğim ispanyolcayı bile sevdirdi. Dizide iz bırakan karakterler var. En başta Berlin, profesör ve tokyo. Biraz daha ağır işleyip uzayabilirdi aslında. Ama tadında bırakılmış. Süprizler gerçekten iyi , öngörmek zor oldu çoğu zaman. Şaşırtan bir çok sahne var . Seyir zevki çok üst seviyede. İzlemediğinize pişman olacaksınız.
10


avatar
(138) -
İlk sezonu iki günde bitirdim. Tamam özgün konu kendini izlettiriyor ama bu kadar göklere çıkardıkları ne var göremedim maalesef. Herkes izliyor; tweetler, storyler, snapler atıyor. Efsane yazan var, böylesi yok yazan var, izlediğim en güzel dizi diyen var ve hatta arşivdeki tüm dizileri sildim tekrar tekrar bunu izliyorum diyen bile var. Bu kadar da değil arkadaşlar ne diziler var bundan kat kat daha güzel olan. Karşılaştırma yapmak istemedim ama bunu söylemem gerekti.
Dizide canımı sıkan bir şey vardı. Profesör madem her şeyi kusursuz planlamış neden sürekli bir sorun çıkıyor. Tamam hiçbir plan kusursuz değildir de her bölümde planda kusur çıkarıyosan niye giriyosun darphaneye.
Genel anlamıyla güzel diziydi. Ben sevdim. Heyecanlandım. Meraklandım. Göklere çıkaracak değilim ama izlerken çok zevk aldım.

Cevaplar (2)
default avatar
(17) -
Güzel yorum Gülücük Herşey planlanır ancak insan tepkisi, reaksiyonu hesaplanıp planlanamaz Gülücük zaten bir bölümde profesör "Herşeyi planlamıştım, planlamıştım." diyor orada da bu dediğinden bahsediliyor zaten Gülücük
10


0
| Bildir
avatar
(138) -
Kaçma girişimlerini, polisin nasıl hareket edeceğini, ne isteyip ne yapacaklarını yani bu tepkileri önceden tahmin ediyor. Tahmin edemeyecekleri elbette olabilir ama hep bi problem çıkması ve hepsinin şans ile hallolması (mesela:
Sürprizbozan: Göster
)çok canımı sıktı izlerken.


1
| Bildir


avatar
(71) -
Better Call Saul,Big Little Lies,Black Mirror,Boardwalk Empire,Breaking Bad,Event,Fargo,FlashForward,Game Of Thrones,Knick,Lost,Mr.Robot,Narcos,nikita,person of interest,Prison Break,Rome,Sherlock,Spartacus,Stranger Things,Walking Dead.....

bu dizilerin hepsini izledim hepsinin yeri ayrı bende...hangisinde mantık hatası yoktu ? bi aydınlatın bizi..bu diziye bu kadar salladığınıza göre vardır bi bildiğiniz...

darphane soygunu da güzel bir yer edindi ...

Cevaplar (4)
default avatar
(51) -
Yok illa bi kulp bulacaklar Gülücük diypsun belki harward da yönetmen senarist film tiyatro okumuslar.. insanoğlu işte sanki mukemmeller de mükemmeli arıyolar Gülücük adam sarıp sarıp ızlemıs yorum yapıyo şaşılacak sey Gülücük trajikomık ne diyim Gülücük
10


1
| Bildir
default avatar
(3) -
kesinlikle uzak dur tam bir vakit kaybı , 14 yaşında yeğenim çok sevmiş Gülücük)))


0
| Bildir
default avatar
(51) -
Gunumuzdeki cocukların aklı cok calısıyo bıze gore (!) Gülücük
10


0
| Bildir
avatar
(81) -
dizi çok güzel fakat saydığın dizilerin bir çoğunun yanına yaklaşamaz. Çok abartılp bir anda popüler olunca insan çok daha beklentiye giriyor. yoksa dizi gayet güzel . ama bu kadar kusur soygunda bu kadar malı bir araya nasıl getirmiş deha profesor Gülücük
7


1
| Bildir


default avatar
(209) -
Çok güzel ve farklı işlenebilecek bir konuydu. Aksiyon sahnelerinde bir "24", Konuyu toparlamada bir "Bron/Broen", "Da Vinci's Demons" daki özgünlük, "Person of Interest" teki gibi muhteşem gidiş, "Hell on Wheels" teki gibi yapılması gerekenleri yapabilme azmi, "The X Files" taki gibi bilinmez gerçeklik, "Black Sails" teki gibi düzeni değiştirebilme&gerçekleştirilebilme inancı, "Rick and Morty" deki gibi alışılmışın dışında bir gerçeklik, "Continuum" daki gibi bir ilginç ve güzeli bir son, burada yok. Yinede kendini izlettiriyor. 2.sezon 2.bölümü izlemeden yazıyorum bunları... 2.sezon 4.bölümdeki motor sahnesi saçma olmasına rağmen güzeldi...
8


default avatar
(4) -
arkadaşlar herhalde kanal d kapatıp ilk kez yabancı dizi izledi.
Sürprizbozan: Göster
siteye bir özellik gelse de şu diziye ölürcesine güzel yorum yapanları diğer film ve dizilerde görmezden gelebilsek. "efsaneler arasına girer" diyenlere efsane isimler saymaya gerek var mı?
5

Cevaplar (7)
default avatar
(51) -
Demek 15 soygun yapan bi hatun rambo gibi olmalı.. sende haklısın ne diyim Gülücük Tek bişey merak ediyorum beğenmeyen ne diye hepsini izler de sonra da gelip burda atıp tutuyo onu anlamadım.. 2 3 bolum ızle... begenmedın mı? kapat baska yere gec.. illa tum bolumlerı izleyip yazcaklar.. bunu kendıne ve tum ınsanlık adına bı borc olarak goruyolar Gülücük
Arrow basta guzeldı cok sezon ızledım.. baktım (..!...) cıkardılar ızlemedım yorum da yapmadım..
Son bişey IMDB puanına bakın biraz sonra kotuleyın dızıyı lutfen
10


1
| Bildir
avatar
(81) -
arkadaş gayet haklı dizi güzel fakat kesinlikle efsane falan değil . sadece konu güzel .
7


2
| Bildir
avatar
(74) -
diziler beğenilir veya beğenilmez, mantık hatalarına rağmen sıkılmadan izledim ben. Ancak bu diziye 10 puan veremem, daha önce 10 verdiklerime bakarım bir de buna bakarım .
8


1
| Bildir
default avatar
(4) -
15 SİLAHLI soygun yapan insan rambo gibi olmamalı ama sen ve ben gibi de olmamalı değil mi Lyon09 ? İkimiz bir silahlı soygun yapalım hayatının en büyük tecrübesi ve en heyecanlı şeyi olur. beyninin adrenalinden düşünemez olduğu durumda ömrünü hapiste geçirmek istemezsen soğuk kanlı doğru kararlar almak zorundasın. 15 silahlı soygundan sonra eğer bakkal soymadıysak ve sen tokyo kadar acemi olursan seni öldürürüm. dizinin ilk 2 bölümünü izledim, bir Wind River filmine yorum yazdım yerden yere vuran ergenlere sabredemedim, 2 bu diziyi yere göğe sığdıramayanlara sabredemedim. sen görünüşe göre herkese şahsi cevap yazıyorsun. yapma. kafanda çizdiğin profile uymuyorum, büyüdüğün zaman yeterince sinema kültürüne sahip olursan ve yeterince film izlemiş olursan imdb puanlarının pek bir şey ifade etmediğini anlayacaksın. ama sadece büyüdüğünde. etrafında tanıyıp bildiğin insanlara benzemez herkes, tanıyacaksın zamanla. 10 puan verebilirsin buna, elbette ardına dönüp bakmayacaksın ama olur da nostalji yapayım dersen bir gün umarım neye 10 puan verdiğini görüp kendinle ilgili fikir sahibi olursun.
5


1
| Bildir
default avatar
(51) -
Wayy arkadaş.. Soğuk kanlı rambo tamam sen önden git ben arkadan yetişirim.. Naparsın yaşım daha 17.. Ben sadece izleyiciyim ancak bikaç kişi dizinin su kadarını izledim deyip tamamını izler.. veya bi yerde izleyin deyip başka yerde yerden yere vurur.. diziyi beğenmez ama nerde nasıl ne kadara hangi şirket tarafından çekildiğine kadar bakar.. vs vs vs. Saysam bitmez yorumları oku görürsün.. Normalde hiç yazmayan biriydim burada ama nerdeyse hakaret derecesine kadar diziyi aşağılıyosunuz.. Ramak kaldı bigün burda onu da yapacaksınız inanıyorum sizlere... Bu denli yerden yere vurmanız sebebiyle yazmaya karar verdim.. Dedim ya ben sıradan basit bir izleyiciyim... Rambo değilim sen gibi... Dünyada 6 milyar insan var içlerinde sen ve senin gibiler olacaktır yerden yere vuranlar... Neyse rakamlara geçelim mi?

"İnternet ortamında en çok izlenen dizi, ‘The Walking Dead’ (16 milyon 231 bin 36 kişi.) İkinci sırada, içeriğiyle adından çok söz ettiren İspanyol dizisi ‘La Casa de Papel’ yer alıyor. (12 milyon 545 bin 586 kişi.) Bizde ‘Bizim Hikaye’ olarak ekrana gelen dizinin orijinali ‘Shameless’ ise, listede üçüncü sırada... (10 milyon 884 bin 709 kişi.) Bir fikir vermesi için ‘Bizim Hikaye’ dizisinin Total izleme oranı en son yüzde 8.08’di. Yani yaklaşık 4,6 milyon izleyici demek oluyor."

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Television Business International dergisinin yaptığı araştırma sonucunda bakabilirsiniz.
10


0
| Bildir
default avatar
(4) -
kardeşim milliyetten hürriyetten takip etmeye devam et, sana göre dünyanın en iyi 3 dizisini senin için seçmiş senin en iyilerin bunlar artık. sina koloğluna söyle listesine game of thrones, breaking bad falan da eklesin her ay kansere çare bulan türk bilim adamları gibi işin uzmanı olduğu belli. game of thrones bir günde 16 milyon izlenmiş bir dizi. ispatlamaya çalıştığın şey bu dizinin ne kadar muhteşem olduğuysa çaban boşuna, ben efsane değil daha iyileri var derken ciddiyim ne sen benim fikrimi değiştirebilirsin ne de ben senin.
5


1
| Bildir
default avatar
(51) -
@zuhruhan ben takip etmiyorum. Bir arkadaş yazmıştı birine cevap verirken. Dünyanın en iyi dizileri aralarında got, walking dead, vikings, lucifer gibi diziler yanında bu diziyi de eklerim... Sina Koloğlu'nu bilmem.. Dizileri mi ekler yoksa kansere mi çare olur onun dünyası... Bu dizinin mükemmelliği yok elbette ama çok yerden yere vurulan bir dizi.. 2 3 bölüm izleyip bırakın... Silah zoruyla izletmiyolar size... İzliyosanız da yok Kanal D imiş yok Brezilya dizisiymiş Gülücük Bak yorum yapmış biri. Olumsuz eleştiriye örnek:

trkpsms (62) - 12 saat önce
Dizinin konusu farklı olsada açıkçası işleniş bakımından çok yetersiz buldum.Her bölümün frekansı birbiriyle aynı gidiyor.Açıkçası bir türlü adapte olamadım diziye 4 bölüm izledim zorla.Bu kadar iyi yorumları olmasa muhtemelen 2 bölümden sonrasını izlemezdim.O kadar iyi diziler var ki bu dizinin onların yanında adı bile anılmaz.Ama tabi keyif alanlar olabilir, belkide benim tarzı değil

Yorum dediğin budur. Yok onu nasıl yok bu böyle olmaz diye saydırıyor millet.. Bu adama cevap yazmadım. Bana sorsan çok mantık hatası var.. Belki bazı yerleri gereksiz ve uzatılan olanları konuşsak oooo Gülücük Neyse sana film tavsiye ediyim kendine iyi bak kardeşim

Legenda o Kolovrate filmini izle bence... Atmosferi güzel....
10


0
| Bildir


default avatar
(131) -
Breaking Bad İmdb de 5 sırada; ilk sezon aynı eleştiriler yapılmıştı. İyiki olumsuz eleştirileri dikkate almadım. Üstelik İspanya dizi sektörü için devrim niteliğinde, Avrupa ve Amerika da izlenme rekorları kırılmış. Burda olumsuz eleştiri yapanları atladığı birşey var; aşk ve duygusallığın planları nasıl bozacağına değiniyor. Kesinlikle klasikler arasına girecek ve yeni sezonu gelecek.
7


avatar
(81) -
Dizi kesinlikle kötü değil gayet güzel ve akıcı fakat biraz gereğinden fazla abartılmış. Diziyi çok yüksek beklentiyle izlediğimden olsa gerek beklentimin çok altın da kaldı. Zekadan bahsediyorsak Prison break te daha çok zeka ön plandaydı. Bu kadar akıllıca plan yapan adamın bu kadar salak iş boza ekibi bir araya getirmesi çok absürt. aynı zaman da bence en önemli konu dizi de ki karakterlilerin %70 nin hikayesi dizide yok çok havadalar. Dizi bitince merakım da çok şey kaldı.... 8
/10
7


avatar
(338) -
Bu diziyi sanırım bir tek ben anlamıyorum Gülücük Yada diziyi komple bitirdiğimde büyük bir aydınlanma yaşayacağım.

Çok akıllı olduğu söylenen, soygun planını en ince ayrıntısına kadar yapan bir profesör var.

Ama bu adam, ekip kurma işinden pek anlamıyor sanırım Çok Mutlu

Siz o kadar zeki olsanız, soygun için bu tiplerimi seçersiniz ?

Bizim küçük enişteye söylesek, o bile daha akıllı insanlardan oluşan bir grup kurar.
Profesörün kurduğu ekip, soygunu adeta manipüle etmek için bir araya gelmiş ergenler gibi Gülücük


profesör zaten bu insanları, neye göre kime göre seçti bilmiyoruz. Ekiptekilerin özellikleri neler bilmiyoruz.

Bölümler ilerledikçe bu özellikler ortaya çıkar diye bekledim, ama bu ergenler daha sinir bozucu hale geldiler Gülücük)

Şuan 2. sezona yeni geçtim. Ama bu salak ekip, işleri dahada beter hale getirecek gibi.

Cevaplar (5)
default avatar
(1) -
Dışarıya çık ve yaklaşık bir 10000 kadar o """daha akıllı insan""" olarak tanımladığın şahıslara , 5 ay boyunca bir evde tıkılı kalacağız ve bütün hayatımızı + her şeyimizi ortaya koyarak , ardından bir darphaneyi soymaya çalışacağız de... Bakılım aralarından kaç kişi bunu kabul edecek...

edit : muhtemelen diziyi bitirmeden aydınlandı...


4
| Bildir
avatar
(81) -
sana sonuna kadar katılıyorum. Diziyi bu kadar göklere çıkartmasalar sorun yokta. dediğin çok doğru .. Münih ve Nairobi dışında diğerleri sanki soygunu sabote etmek için ekibe katılmışlar. genelde hepsi bir arada tartışıyorlar zaten kimin ne yaptığı belli değil. Karakterlerin hikayesi yok.
Sürprizbozan: Göster
7


1
| Bildir
avatar
(338) -
@sacmalama

Merhabalar,

Sanırım ya yorumumu anlamadınız yada ben anlatamadım.

@denizkushu 'nunda belirttiği gibi karakterlerin bir hikayesi yok, olsa daha güzel olurdu.

Bu karakterlerin neye göre seçildiğini bilsek daha güzel olurdu.

Elbette ki bir grup insanı saatlerce aynı mekanda tutsan, bir yerlerde hata yapacaklar, hata yapmasalar zaten dizi ilerleyemez Çok Mutlu

Dediğim şey, bu insanların hata yapmak için orada bulunmaları. Daha soygunun ilk gününde, ergen kızımız, sen benim erkek arkadaşıma nasıl vurursun diye olay çıkarıyor Çok Mutlu

Aydınlanma olayına gelirsek, yorumlarda genelde, çok felsefi bir dizi diyende var, kapitalist sistem eleştirisi diyende var Çok Mutlu

Ve ben bunların hiç birini göremedim dizide, göremediğim içinde ya dizi bitince aydınlanacağım yada buraları kaçırdım düşüncesindeyim.

Bu tarz yorumları yazan arkadaşlar, hangi felsefi düşünceyi dizi anlatıyor yazarlarsa, bizde faydanlanmış oluruz.


1
| Bildir
default avatar
(32) -
bence ekipte sıkıntı yok, bu işin dünyasında ki gerçek adamları getirsen, onlardan daha iyi oynarlar. profesör zaten herşeyi teoride anlatıyor, pratik de de işte böyle şeyler yaşanabiliyor, biri pc uzmanı, biri psikolog olarak rehineleri yumuşatıyor, biri para kontrol uzmanı vs...ne yapacaksın yani bunları seçerken doğduğundan bugüne kadar gözlem mi yapacaksın..67 kişiyle berabersin:) ne bekliyorsun:)...ayrıca hiç tahmin edemeyeğin durumlarda ortaya çıkıyor ergen dediğiniz tiplerde..stockholm sendromu..o bölüm bence ne kadar doğal olduğunu anlattı bu dizinin. elit kesim ve sokak adamı...o darphaneye girene kadar böyle birşeyle karşılaşmamış adam...bugün ben girsem o darphaneye benide bozar bu ortam:)
10


1
| Bildir
default avatar
(51) -
Profesorun soyledıgı suydu:

Sürprizbozan: Göster
dısarda 10 akıllı da bulsan bu sartlar da nasıl tepkı verecegını bılemezsın yasananlar ıcın.. ha ınsanı kanser ettıler bı ara ben bıle cekıp vuracaktım hepsını ama olsun.. kurgu guzeldı.. yorumun da guzel.. sacma sapan demeyenlerdensın Gülücük
10


0
| Bildir


avatar
(522) -
Verdiği felsefi mesajlar, farklı senaryosu ile son zamanlardaki seyrettiğim en iyi dizi idi.
8


default avatar
(12) -
Breaking Bad dizisinden sonra severek ilgiyle izlediğim bir yapım olmuş. Son zamanlarda sıkça karşımıza çıkan abartılı bol animasyonlu çizgi film tadındaki dizilerden sonra çok iyi geldi.
10


avatar
(242) -
dizi kültürüm pek yok ama beni sardı, mantık hataları vs vardı ama vakit geçirmek için izlenebilir.

kendi bulduğum mantık hatasına gelince Gülücük

Sürprizbozan: Göster
8

Cevaplar (2)
default avatar
(51) -
helal kardesım yakalamıssın Gülücük seslı guldum
10


0
| Bildir
default avatar
(1) -
1.sezon 6 bölümde 18.42 de Denver eliyle nah yapıyor Çok Mutlu


1
| Bildir


avatar
(4) -
Dizideki soygun planı "Inside Man (2006)" filminde yapılan banka soygunu planı ile ufak bir benzerlik göstermeye başlayınca , ne yalan söyleyim ; ön yargıma yenik düşerek , tam hayal kırıklığına uğrayacak gibi oldum ama , daha sonra o kadar da sıkıntı yapmadım bu durumu kendime açıkçası .

Kesinlikle çok fazla detay var. Zekice kurgunlanmış sahneler fazlasıyla mevcut.Her şeyden önce farklı bir mekanı , farklı bir tarz ile soyma girişimi var. Ve tabi ki her soygun planında olduğu gibi , evdeki hesabın çarşıya uymaması durumu var. Flashbackler çok yerinde kullanılmış. Bir anda kendinizi geçmişte bularak , olaylara birde o gözle bakabiliyorsunuz. Doğrusunu söylemek gerekirse süreyi tamamlamak adına yapılan bazı dramatik sahneleri dahi hiç sıkmıyor insanı.

Bana göze dizilerdeki en önemli kıstaslardan birisi şudur : Bir bölümünü izlemeyi tamamladığın zaman , sana canı gönülden bir sonraki bölümünü açtırıyor mu ? Yani o sürükleyiciliğe sahip midir ? Yoksa bitirdiğin bölümden sonra , konudan tatmin olmayıp , geceyi tamamlamak adına hemen başka bir dizi ya da film arayışı içerisine mi giriyorsun ? İşte bu dizi kesinlikle size bir sonraki bölümünü size açtıran cinsten.

Ve son olarak : Adamların vermiş olduğu bunca emeğe karşılık , her şeyden önce yapmış oldukları sanata karşılık diyelim , sen evinde bilgisayar karşısında oturmuş 2-3 cümle ile bu diziyi yerden yere b-vurmaya çalışıyorsan , şunu bil ki sen sadece kendini tatmin etmek adına ; "ben diğerleri gibi değilim , ben farklı bakış açılarına sahip bir insanım , diğerleri benim gördüklerimi göremez, ben uç noktalarda gezerim , ben marjinal bir insanım , en iyi eleştirmen benim , ben aykırıyım..." gibi havalara kapılmışsın ve çoktan beyin ölümün de gerçekleşmiş demektir zaten...
8

Cevaplar (2)
avatar
(81) -
emek ile ne alakası var ki , dizi yerden yere vurmanın begenmiyorsan begenmiyorsundur. onlar biz evimiz de bilgisayar karşısında oturup izleyelim diye yaptılar zaten.
7


0
| Bildir
default avatar
(51) -
adamsın var ya Gülücük
10


0
| Bildir


default avatar
(65) -
Harika bir dizi değil, vasatın altı da değil. izlenilebilir ama hem senaryo hem de oyunculuk bakımından daha ne diziler var. çerez misali izlenip geçilecek bir dizi, çok da şeyapmamak lazım Gülücük
1


default avatar
(5) -
Dizi aslında tek sezon ve 70 dk'lık 15 bölümden oluşuyor, Netflix ilk 9 bölümü yeniden kurgulayarak 13 bölümlük 1. sezon çıkarmış, Kalan 6 bölümden de 2. sezon yapacak ama yayın tarihi belli değil, İnternette s02e01 dedikleri 10. bölüm olsa gerek..

Cevaplar (1)
default avatar
(111) -
Netflix 2 sezon yani 6 bölümü editleyip 10 bölüm yapıp mayısta ya sa Aralık ta yayınlayacak
10


1
| Bildir


default avatar
(206) -
Orjinal olduğu, mükemmel olduğu söylenen vasat dizi.
Konu orjinal ve güzel, oyuncular vasat(berlin hariç), aralarda giren gereksiz aksiyon bombardımanı ile ilerleyen işleniş vasat, senaryo vasat altı..
Beğenemiyorum bu tür kör göze parmak hesabı yapımları. Mesela dizi içerisinde bir konuya değiniliyor diyelim, üzerinde o kadar duruyorlar ki boğuluyorsun. Sıkılıyorsun.
Örnek vermek gerekirse stockholm sendromu işleniyor bir yerde, üzerinde o kadar duruyorlar ve gündeme getiriyorlar ki alt f4 yapasım geliyor bunalmaktan.
Sherlock gibi ince ince verilse konular, daha güzel olmaz mıydı?

1. sezonu sararak izledim. 2. sezona başlamayı düşünmüyorum.
Keyser Soze çakması ama Keyser'in tırnağı olamayacak kadar aptalca hatalar yapan Profesör, şımarık Tokyo ve itici velet sevgilisi, menopoz müfettiş vesaire hepsi iyi işlenmemiş çöp karakterler. Berlin harici ısındığım karakter yok. onu da ortalık şeysi yaptı senaristler.
bu dizinin senaryosunu vince gilligan'a vereceksin veya steven moffat'a, gör o zaman diziyi.
Aslında kızılması gereken "Müthüş dizi yea. İzle yok böyle bişi." şeklinde orda burda yazanlar. İster istemez insanın beklentisi artıyor.
4

Cevaplar (16)
default avatar
(1) -
hayatımda okuduğum en yanıltıcı yorum, tebrikler (sırf bunu yazmak için üye oldum)


7
| Bildir
avatar
(67) -
1.sezonu sararak izledim demişsin.Ne anladın hemende diziyi ileri sardırıyorsun.
Kusura bakma da BOŞ yapıyorsun
10


8
| Bildir
default avatar
(206) -
İlhansener sen beğenmiş olabilirsin dizi zevki çıtan düşük olabilir bu benim sorunum değil.
4


4
| Bildir
default avatar
(206) -
BudTerence "1. sezonu sararak izledim." dememden tüm bölümleri 2 saatte bitirdim demek değil böyle anlıyorsan bu senin sorunun.
Önyargılı bir insan değilim bir şeye yorum yapmadan önce ince eleyip sıkı dokurum da izleyiciye bir şey vermeyen, sıkıcı ve yorucu sahneleri de elbette geçerim.
Burada kimse boş yapmıyor ne ben ne sen. Herkes kendi beğenisini kelimelere döküyor. Fanboyluğa gerek yok o yüzden.
4


2
| Bildir
default avatar
(111) -
Keyser kim kardeş ne yaptın sen altı üstü dizi izle geç avrupa dizisi olarak gayet başarılı bizim 1 saat süren aksiyon dizimiz yok adamlar avrupa çapında böyle bir dizi yapmış netflix te alınca dünya çapında üne kavuştu neymar bile izlemiş bayılmış
10


0
| Bildir
default avatar
(206) -
şehmuz21. Keyser Soze, Olağan Şüpheliler isimli kült filmde bir çok sevdiğim bir karakterdir. Tanımadığına şaşırmadım zaten.
Neymar beğenmiş olabilir ben de beğenecek değilim. Çok daha kaliteli ve güzel dizilere zaman ayrılabilir bunun yerine.
4


2
| Bildir
default avatar
(51) -
sardırarak ızlemıssın? neden ızledın Gülücük ızleme kapa sılah mı dayamıslardı noldu da ızledın onu merak ettım yanlıs anlama da Gülücük
10


2
| Bildir
default avatar
(206) -
Sezon finaline kadar bir şeyler değişir diye umut etmiş olamaz mıyım?
Nedir bu fanboyculuk arkadaşlar diziyi akrabanız mı yapıyor? Siz beğendiniz diye herkes beğenecek değil.
4


1
| Bildir
default avatar
(1) -
On numara yorumlamışsın mantık hataları çok fazla direk diziden soğutuyor. Bende sararak zor izledim bir şeyler düzelir diye. 2. sezonu da izlemeyi düşünmüyorum.


2
| Bildir
default avatar
(51) -
saxendhoven bizi diznin akrabası yapmaz ama altta bi yorumunu okudum.. bu diziyi hangi ülkede çekildiğini, hani şirket yayın hakkını ne zaman aldığını, zaten bu diziyi de böyle FARKETTİĞİNİ, dizinin 2. sezonunun 2. partını kim ne zaman aldıgını söylemişsin.. yani ben bu diziyi sevdiğim halde bu kadar takip etmedim.. sen de güya beğenmeyensin.. ya var ya bu insanoğlu ah ahhh Gülücük

Bu arada fanboyculuk felan demişsin de (!)... Güzel yurdumun güzel insanları (bi sana seslenmiyorum)...
Turkıyede yasıyosunuz.. turkce konusup araya baska ulke dıllerınden bıseyler sıkıstırmayın... turkce konusurlar en sonda see u gıbı sacma ıngılızceyı yapıstırırlar Gülücük sanki ıngılızcede bıldıgı tek bısey varmıs gıbı Gülücük Yenı yetme cocuklar gıbı olmayın turkceyı oldugu gıbı kabullenelım lutfen kardesım olmaz mı? bak sana bro demıyorum kardesım dıyorum (!) Gülücük
10


0
| Bildir
default avatar
(206) -
Lyon09. Ben bir dizi veya film izlemeye karar vermeden önce; yönetmeni, senaristi, nerede ve ne zaman çekildiği, oyuncuları, sezon sayısı, reytingi vs. benzeri genel ayrıntılarına baktıktan sonra kararımı veririm.
Bu milenyumda(yabancı kelimelere takılıyormuşsun, bin yıl anlamında kullanılır) iş-güç olsun kendimize çok az zaman ayırabiliyoruz ve bu az zamanı da çöp yapımlarla hibe etmek istemediğimden araştıyorum detaylıca.

"yani ben diziyi sevdiğim halde bu kadar takip etmedim.." demişsin. Öyle gidip de bir iki yorum okuyup başlamıyorsam senin gibi, bu benim suçum değil.

Fanboy kelimesi bir tanım olduğu için kullandım, taraftar demek pek de hoş olmaz. Dizi-film-kitap fanboyları için ayrı bir kelime üretmediği için kızman gereken kurum TDK'dır ben değil.

Ayrıca; Türkçe'den dem vuran kişinin "(!).." ve ")..." tarzı noktalama işaretleri kullanıp, "Turkıyede yasıyorsunuz.." tarzı yazım, noktalama ve imla hataları yapması da ayrı bir ironi, bro. Gülücük
4


2
| Bildir
default avatar
(51) -
Ben sadece izleyiciyim.. eleştiri yapayım veya herhangi bi profesyonel tarzda diye onu yaparım bunu yaparım demem, diyemem de.. Türkiye olarak maalesef herseyı bilen herseyden anlayan kendımızı bişey sanan insanlarız... Herkes kendi işini yapsa daha güzel olurdu bence... bu diziyi yerden yere vurmuslar.. batman superman gıbı yuksek butcelı fılmler cok mu mantıklı da bu fılmde mantık hatası arıyosunuz? soru işaretini sormuşsun.. orada bi anlam vardır tabii anlayana.. anlaşılan anlamışsın bosver o zaman Gülücük Türkçedeki harf yazım ve noktalamaya takılmışsın.. Genelde proje yazarken dikkat ederim Gülücük En azından türkçe olan şeylerde hata yaptım (!) şimdi bu soru işaretini de sorarsın açıklayayım.. Ben türkçede hata yapıyorum sen turkceyle ıngılızceyı bırbırıne katarak kelımeler kullanıyorsun... ya turkce konus ya da ıngılızce... ANLADIN MI? bu arada yazılarda sohbetlerde genelde dıkkat etmeyız bazı seylere ıngılızcede oldugu gıbı (see u = see you).. buna da soru işareti koyardım onu da sorardın şimdi Gülücük
10


1
| Bildir
default avatar
(206) -
Daha fazla polemiğe girmeye gerek görmüyorum. Çelişkilerin ile hayatta başarılar. bol şans. Gülücük
4


2
| Bildir
default avatar
(51) -
Moderasyon; Kişisel tartışmalar için ÖM özeliğini kullanınız. Yorum sayfaları bu amaca hizmet etmiyor.
10


0
| Bildir
default avatar
(206) -
Moderasyon; Kişisel tartışmalar için ÖM özeliğini kullanınız. Yorum sayfaları bu amaca hizmet etmiyor.
4


0
| Bildir
default avatar
(51) -
Moderasyon; Kişisel tartışmalar için ÖM özeliğini kullanınız. Yorum sayfaları bu amaca hizmet etmiyor.

ADAMSIN Moderasyon!
10


0
| Bildir


avatar
(17) -
Müthiş bir dizi son yıllarda izlediğim en iyi soygun dizilerinden biridir. Izlemeyen herkese izlettirin sonuna kadar sıkılmadan kalkmadan izlenebilecek en iyi sürükleyici soygun dizilerinden biridir.
Sürprizbozan: Göster
10


default avatar
(49) -
Daha önce nasıl farketmemiişim bilmiyorum,, ispanyollar bu türde kesinlikle basarılı. Berlin çok karizmatikti bayıldım. Zekice hazırlanmış bir senaryo ve bence tatmin edici bir son. Ayrıca öylesine bir film değil, içerdiği mesajlardan dolayı da kaliteli olmuş. İzlenmeli!!
10


default avatar
(80) -
Her iki sezonu da izledim. Öyle ya da böyle cidden iyi bir iş çıkarmış İspanyollar. Kurguda ufak tefek saçmalıklar olabilir ama izleyiciyi ilk bölümle beraber bağımlı hale getiriyor. O Ciao Bella ne vuruyor insanı nasıl da özlemişim dinlemeyi. Son bölümdeki mesajlar güzeldi. Bizim memlekette yaptırmazlar bu öz eleştrileri o nedenle de suya sabun dokunmayan kopuk dizileri dayarlar.
8

Cevaplar (3)
default avatar
(3) -
Pardon benim merak ettiğim bir şey var. Dizi IMDB de tek sezon gözüküyor burada ikinci sezon başlamış olarak gözüküyor. Siz de Her iki sezonu da seyrettiğinizi söylüyorsunuz. Nedir bu işin aslı? Niye IMDB de tek sezon gözüküyor?


0
| Bildir
default avatar
(206) -
Normalde dizi ispanyada yayınlanmış bir diziydi ama netflix yayınlamak için haklarını satın almış sanırım. Zaten bu sayede diziyi farkedebildik. Henüz dizinin 2. sezonu(aslında 2. partı) netflix tarafından alınmadı. ama ispanyada zaten yayınlandığı için izleyebiliyor millet sanırım.
4


0
| Bildir
default avatar
(80) -
2. sezon demek anlamsız kalıyor. 1. sezon 13. bölüm ile sezon bitmiş görünse de 2. sezon 1. bölüm aynen 14. bölüm gibi devam ediyor. Yani ticari bir kaygı ile pazarlanırken oluşmuş bir durum. IMDB ye takılmayın 19 bölümlük bir dizi olarak kabullenip izleyin.
8


0
| Bildir


default avatar
(11) -
Hızlı başlayan ve mevcut hızı 2-3 bölüm sürdüren bir Avrupa dizisi. Yaratıcı bir konuyu, mantık çerçevesine oturtmanın yanında ufak tefek kusurlarını görmezden gelmek isteyeceğiniz bir çekiciliği var. Pedro Alonso, kendini farklı bir boyuta taşımış ve adeta kabuğunu kırıp kanatlanmış. Kusursuz bir performans ve soru işaretleri olmasına rağmen harikulade bir karakter ortaya çıkmış.

Bir diziyi dizi yapan formül burada da mevcut ancak "aşk" başlığının bir tutam az katılmış olmasını yeğlerdim. Ancak Akdeniz ve İspanyol kültürünün olmazsa olmazı her zaman kadın erkek ilişkileri ve toplumsal etkileridir.

3.Sezonu bile kaldırabilecek bir dizi olması ve akıllarda bıraktığı soru işaretleriyle kesinlikle tavsiye edeceğim bir yapım. Unutmayın ki Avrupa yapımları bizlere daha uygun ve kültürümüzle özdeşleştirebileceğimiz yapımlardır.
10


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film