Giriş Kayıt
Yorumlar (507)
default avatar
(1) -
Tek kelimeyle mükemmel. Favori karakterim Berlin. izleyin izlettirin
10


default avatar
(30) -
Tamam dizi güzel de, çok da abartmamak lazım. Özellikle 2. sezon olarak yayınlanan bölümleri izlerken çoğu yerde gereksiz uzunluktaki sahneler nedeniyle sıkıldım. Mantık hataları da azımsanmayacak seviyede. Yine de kendini izlettiren bir dizi.
7


default avatar
(3) -
bence de çok iyi bir dizi olmuş.. fakat, sonuna bir 5-10 DK daha eklenip profesör ve komiserde olduğu gibi digerlerinin de ne durumda olduklarını gösterseler daha bi güzel son olabilirmiş

Cevaplar (1)
default avatar
(1) -
Bence gelecek sezon olursa yada film çekilecekse sürpriz kalsın diye bahsetmemiş olabilirler.Diğer sezon onların hayatları üzerinden film çekebilirler.Paraları biter batarlar yeniden toplanıp plan yaparlar belki dedektif bile onlara katılabilir.Ama bu sefer soygunu çok daha farklı bir şekilde işlemeleri gerekir.Yoksa sıkıcı olabilir.


0
| Bildir


default avatar
(327) -
Gerçekten ama gerçekten süper bir hikaye. Gerçek olsa milyonların desteğini alabilecek bir soygun hikayesi, harika bir kurgu, mükemmel oyunculuklar. İki sezonu izlemesi bir gün bile sürmeyebilir uyku bozukluğu olanlar için Gülücük Mutlaka izleyin, bu saçma sapan uzay yolu dizilerinin arasında boğulduğunuz dönemde, kesin çözüm bu.
8


default avatar
(10) -
Ortada bi emek varken bu kadar ağır eleştirmenin anlamı yok. Dizi de yığınla mantık hataları vardı fakat hatalarıyla seveceğiniz bi dizi izleyin.


avatar
(546) -
Diziyi 2 günde bitirdim.Gerçekten harika bir dizi olmuş.Bence mutlaka izlenmeli.Kurgu olarak izlemekte fayda var.(???) Saygılar .9/10
Karakterlerde de ise;
Tamamen bitirenlerin okuması mantıklı olur
Sürprizbozan: Göster
9


avatar
(322) -
Dizinin senaryosu özgün ve akıcı. Oyunculuklar çok iyi. Maalesef yer yer mantık hataları zirve yapmış fakat her bölüm sonu izleyicide merak uyandırıyor.

Mantık hatalarına gelirsek..

Benim gözlemediklerimden bazıları şunlar İ

Sürprizbozan: Göster


2. bir mantık hatası ise ;

Sürprizbozan: Göster


Son olarak ;

Sürprizbozan: Göster


Kısacası senaryo güzel fakat aceleye getirilmiş. Berlin'e ayrı bir parantez açmak lazım. Daha güzel projelerde kesinlikle oscar alabilecek ayarda bir oyuncu. Tiyatrocuymuş zaten. Çok iyi oynamış.
8


default avatar
(7) -
Bol bol klişerin yer aldığı fakat son derece sürükleyici ve zevkle izleyebileceğiniz bir ispanyol dizisi.Bu arada dizideki kadınlar burun estetiksiz son derece doğal ve çok güzel kadınlar.


default avatar
(6) -
Harika bir dizi izleyin izlettirin...
10


default avatar
(99) -
Dizinin konusu farklı olsada açıkçası işleniş bakımından çok yetersiz buldum.Her bölümün frekansı birbiriyle aynı gidiyor.Açıkçası bir türlü adapte olamadım diziye 4 bölüm izledim zorla.Bu kadar iyi yorumları olmasa muhtemelen 2 bölümden sonrasını izlemezdim.O kadar iyi diziler var ki bu dizinin onların yanında adı bile anılmaz.Ama tabi keyif alanlar olabilir, belkide benim tarzı değil.
6


default avatar
(1) -
3.ncü bölümdeki mantık hatası fışkırmalarının ardından devam etmek için bi sebep bulamadım.
3


default avatar
(70) -
bu dizi bence lost un aynısı çok güzel dizi ama final sönük kalmış
8


default avatar
(11) -
3 günde bütün bölümlerini izleyip bitirdim, bitince içimde bir burukluk oldu, bence harika bir diziydi.
9


avatar
(41) -
Breaking Bad , True Detective'den sonra en beğendiğim 3. dizi oldu
Tek kelime ile "Muhteşem"
Berlin'in muhteşem oynculuğu,Profesör'ün muhteşem zekası ,Tokyo'nun güzelliği ha bide Denver'in iğrenç gülüşü efsaneydi Gülücük
Dizi unutulmazlar arasına girdi
10


avatar
(38) -
Yinemi soygun filmi derken zamanın su gibi akıp geçtiği güzel bir dizi. Altı üstü bir soygunu 19 bölüm yaklaşık 16 saat boyunca neyini anlatacaksınız kardeşim derken zamanın su gibi akıp geçtiği güzel bir dizi. Yönetmen çok film izlemiş senarist çok film izlemiş oyuncular çok film izlemiş herkes dersine çok iyi çalışmış. Zaman zaman mantık hataları yok değil.
Sürprizbozan: Göster

Zaman zaman gereksiz erotik sahneler yok değil. Akıl oyunları gizem sosyal mesajlar çok yerinde. Diğer soygun filmleri gibi aksiyona abanmak yok. Tuz biber gibi serpiştirilmiş aksiyon sahneleri az ve öz. Oyuncular karakterlere cuk oturmuş hepsine ayrı bir sempatiniz olacak. Kimin iyi kimin kötü olduğu belli olmayan bu dizide sırıtan birkaç senaryo hatası haricinde hiçbir kusur yok. Birçok filme gönderme olduğu gibi birçok ülkeye de gönderme var. Büyük bir efsane değil ama kesin izlemelik.


avatar
(169) -
Diziyi bende çok beğendim bir sonraki bölümü heyacanla bekliyorsunuz neler olacağını ispanyolların filmleri kadar başarılı bir dizi..
9


avatar
(1) -
Profesörün planın kusursuzluğuna ve egosuna bitaben rehavete kapılması yüzünden defalarca planı bitme noktasına gelmesi, 9 kişiyle böyle bir soyguna girişmek ve soygun sırasında dışarıda sadece profesörün olması ne desem boş. Eh ne diyoruz o zamanda film olmaz. Gülücük

Nefret ettiğim karakterler: Tokyo ve Rio (Ne kadar sempatik karakterler olsalar da 2.4milyar euroluk bir soygun olduğunu düşünürsek fazla gevşekler)


default avatar
(50) -
dizi çok hoşuma gitti iyi ki başlamışım izlememiş olan çok şey kaybeder zaman kaybetmeden başlayın derim.

Bana göre dizideki favori karakter sıralaması :
1)Berlin
2)Profesör
3)Tokyo
8

Cevaplar (3)
avatar
(393) -
Profesör, Berlin, Nairobi, Moscow favorilerim Gülücük
8


0
| Bildir
avatar
(165) -
Denver'in gülüşü Gülücük


0
| Bildir
default avatar
(104) -
yaw o Nairobi nedir Allahaşkına.. dizinin bi bölümünde güzelmiş gibi bi de ekipten birini ayartmaya çalışıyo.. o da çok güzel olduğunu söylüyor falan filan.. kızı neredeyse Cleopatra ilan edeceklerdi.. bildiğin kezban yaw.. kemerli burnu .. tek kaş (evet kesin tek kaş ama kaşları aldırmış diğer kadınların %99'u gibi.. ) ama bıyıklar duruyodu hahahaha..


0
| Bildir


avatar
(285) -
Aklıma takıldı bir yorum daha yazmak istedim. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir çok sosyal mesaj veren, bir çok sahneyi ve kostümü en ince detayına kadar zekici düşünen dizi ekibi sizce neden TR ibaresiyle Türk Bayrağı'nı yani bizi göstermek istedi? Bence bu sahne bir tesadüfün ürünü olamaz çünkü böyle düşünmek bana saçma geliyor.

Ayrıca öküz altında buzağı aradığımda yok. Bizlerden bir şeyi dizide görünce mutlu olduğum bir sahneydi. Dizide olan çoğu oyuncuların (Berlin, Profesör, Arturo, Helsinki, Denver gibi) bizlere türkçe mesajlar gönderip, bizleri sevdiğini türkçe anlatması da çok güzel bir jestti.

Ekran Görüntüsü;
Sürprizbozan: Göster
10

Cevaplar (4)
default avatar
(51) -
helal kardeşime.. yakalamışsın Gülücük
10


1
| Bildir
avatar
(265) -
Chiao Bella şarkısının çağrıştırdığı ve profesör'ün konuşmalarından anlaşıldığı üzere bu film sol yada anarşist vs. eğilimli entellektüel bir kadronun çektiği bir film gibi görünüyor. Venezulla ile sıcak ilişkiler, Irak işgaline TBMM'nin amerikan askerine izin vermeyişi, Suriye'deki ABD politikalarına doğrudan direnişi, açık kapı sığınmacı politikası Türkiye'nin antiemperyalist politika izlemesine ve ABD ile neredeyse en ön cephede ve doğrudan çatışmasına neden oluyor bu günlerde. Bu manzara film ekibine sıcak gelip Türkiye'ye kendi tarzlarında bir selam göndermiş olabilirler. Bunu siyasi mesaj olarak algılayıp bir siyasi ve ideolojik tartışma başlatmayın lütfen. Venezulla devlet başkanının sürekli Türkiye'ye gelip gitmesini hatırlayınca aklıma geliveren bu oldu.
5


0
| Bildir
avatar
(2) -
benimde ekranda görünce dikkatımı cekmıstı. bencede tesaduf olamaz.
@husertas kardeş arkadaş ne siyasetten bahsetmiş ne baska birseye girmiş.. yorumda belirtmiş öküz altında buzağı aradığımda yok diyor. Ayrıca beğendinide yazmış zaten.
10


0
| Bildir
avatar
(265) -
Martial, ben arkadaşın yazdığı değil kendi yazdıklarım siyasi mesaj olarak algılanmasın dedim.
5


0
| Bildir


default avatar
(24) -
öncelikle diziyi izleyip izlememek arasında uzun zamandır çok arada kaldım. Konu soygun klasiktir dedim hep arka plana attım. Fakat bir gece başladım diziye. Diziyi 3. Günde bitirdim ve dün eve gittiğimde boşluğa düştüm gibi. Keşke her ay bir bölüm izleseydim dedim. Diziyi izlemeden önce ön yargılardan kurtulup kesinlikle izleyin derim , soygun dizisi olarak değilde , verilen sosyal mesajlar üzerinden harika bir dizi. Diziyi biraz hızlı hale getirmişler o yüzden mantık hataları bazı sahnelerde mevcut fakat bence bütün oyuncuların oyunculukları harika ve konunun işleyişi güzel. Bu diziyi izlememizde emeği olan herkese ayrıca teşekkür ederim.

Son olarak : Bella Ciao! Diyorum.

Editoryal; Yorum yazarken, her cümle için bir satır kullanmak yerine, yukarıda düzenlendiği gibi paylaşınız.
10


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film