Giriş Kayıt
Yorumlar (507)
avatar
(422) -
Profesöre gıcık olan bir ben miyim? Bu arada Berlin ayakta alkışlanacak bir oyuncuydu.
8

Cevaplar (2)
avatar
(741) -
arturo..arturitto ne olacak.. her yerden çıktı


1
| Bildir
avatar
(422) -
Sürprizbozan: Göster
8


0
| Bildir


avatar
(296) -
Sürprizbozan: Göster


Harika bir dizi olmuş, son zamanlar da izlediğim iyi soygun filmiydi. Netflix sağolsun. Umarız Netflix 2.sezonu tekrardan yapıp devam ettirir. ☺
9


default avatar
(54) -
Puanı abartılmış o kadar güzel bir dizi değil.


default avatar
(111) -
Dizi çok güzel iyiki netflix almış yoksa böyle bir diziyi hiç izlemeyecektik Avrupa gittikçe Amerika’dan daha güzel işler yapmaya başlıyor La Casa De Papel dark Rain Netflix ile biz de belki Avrupa da izlenecek diziler yapabiliriz aşk temasından çok sıkıldık
10


default avatar
(46) -
Zekaya dayalı güzel bir kapitalist sistem eleştirisi olmuş. Tabi bunu yaparken başka bir sistemi övmeyi de ihmal etmemişler. Klişe olmayan soygun hikayesi ve akıl oyunları ile doyurucu bir yapımdı. Berlin Reyiz'e saygılarla...
9


avatar
(357) -
İzlediğim en şahane diziler arasına girdi. Ara vermeden 2 günde 2 sezonu bitirdim. Çok dahiyane olmuş 2.sezon az dursa da ki netflix aradan çekilmiş sanırım yine de süper halletmişler olayı. Finale gelince az mantık hatası olsa da süper final olmuş diyebilirim. Kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt.

10/8.9
9


avatar
(1818) -
Direk konuya gireceğim, 2. Sezon az batırdı demeden geçmeyeyim. İki gün art arda izleyen biri olarak gittikçe ilginç mantık hatalarıyla ilerliyor bölümler. Zeka işinden az çıktı olaylar. La bildiğin Dallas'a döndü dizi. Haberiniz olsun. Ha yine ne olacak acep diyerek izliyoruz bakalım. Sonumuz hayrola.
(02.sezon için)
7


default avatar
(1) -
gerçekten 1 sezon su gibi aktı, 6 - 7 bölüm arka arkaya izledim hatta. netflix versiyonu daha iyi olmuş ispanyolların bazen gereksiz sahne uzatmaları vardır Gülücük herkese tavsiye ederim .


avatar
(1818) -
Bir günde bitti.

Belki biraz tuhaf oldu ama bir günde bitirdim ilk sezonu. Şimdi herkes nasıl yani o kadar mı iyi diye sorabilir. O kadar da iyi değil tabi sadece sonunda ne olacak diye diye bitti gitti tüm bölümler. Genel şablonda güzel bir dizi. İspanyol tarzına az hayran olduğumdan filmi sevdim. İspanyolca güzel dil gerçekten. İçinde bazı durumları bir türlü anlamadım tabi. Özellikle içinde serpiştirilen cinsellik ögesi ne iştir bir türlü kafam basmadı. Ha amaç belli de bu filmde olmamış. Şimdi cinsellik deyince de herkes aaa cinsellik varmış hemen izlesem mi diyenler çıkacak da çok da şey etmeyin. Bir Game of Thrones değil filmimiz. Siz gidin onu izleyin baştan. Yani dikkat dağıtmak için işlenen bazı konular mantık hatasına sebep oluyor. Ha içinde anlamsız gelecek olaylar mevcut.

Sürprizbozan: Göster


Az Sihirbazlar Çetesi havasında az Sherlock ama ikisi de değil. İspanya ve Kore filmlerindeki bu ruh çok önemli. Dram ve içindeki heyecan hep bizlerle bir şekilde. Milletlerin dilleri ve tepkileri buna asıl neden bana kalırsa. Mesela İngiliz filmlerinde bunu pek göremiyoruz çünkü soğuklar. Asalet uğruna herkes kendini kraliyet ailesinden sandığından mıdır nedir yok işte. Bu yönden bile filmimiz önemli oluyor. Daha iyi olabilirdi diyeceğim de hangi film daha iyi olamaz ki zaten der giderim.

İyi seyirler.
Saygılar
7

Cevaplar (4)
default avatar
(111) -
Kurtlar Vadisi'nin İspanya da oynadığını düşünün her ülkenin kendi sevinçleri rutinleri gelenekleri var hataları olsa da sürekleyicilik önemli zaten çoğu yorumlarda 1 günde bitirenler mevcut
10


0
| Bildir
avatar
(1818) -
Dostum çok yanlış bir film örneği çünkü bu film Kurtlar Vadisi mantığında izleniyorsa ilgi anlamında puanım 1 olurdu. Gülücük Çünkü ülkenin en mantıksız dizisi bu söylediğin dizi olur. Ha bir de Arka Sokaklar var. 2. Sezon biraz batmaya başladı. Bunu da belirtmek isterim.
7


0
| Bildir
default avatar
(111) -
Ben avrupa dizisi olarak bahsetmek istedim yoksa zaten KV olsa amanın kaçın derdim.Dark alman dizisi la casa de papel ispanyol siz bunu türkiye de türkçe dublaj oynatsanız hemde 4 büyük kanalda kimse izlemez la casa de papel ispanyol dizileri biraz daha uzundur tabi kimse bizi geçemez o ayrı olay holywood dahil bütün aksiyon film ve dizilerinde mantık hatası çok var mesela hızlı ve öfkeli de torpidoya futbol topu gibi vuran var yani hepsinde var
2 sezonu netflix 6 bölümden 9'a çıkarırsa farkı anlayacaksınız biraz daha iyi olacak gereksiz sahneler fazla uzadımı bıkkınlık yapabiliyor.
10


0
| Bildir
avatar
(1818) -
Haklısın. Ne diyebilirim ki. Gülücük Hani insan hep iyi şeyler bekliyor ya olmayınca üzülür işte ben bunu yaşadım bu dizide.
7


0
| Bildir


default avatar
(4) -
Tesadüfen gördüğüm konusu farklı geldiğinden en azından bir kaç bölüm izler sıkılırsam izlemem diye başladığım 19 bölümün nasıl bittiğini anlamadığım dizi sanırım bir süre sonra tekrar izleyeceğim. Yakın tarihte senaryonun bu kadar kalitesini görmedim yer yer mantık hataları olabilir fakat onu düşündürmeye bile izin vermemiş senaristler akıcı ve hızlı ilerlemesiyle kaliteli bir yapıt diyebilirim. Herkese tavsiye ediyorum.
10


avatar
(262) -
Diline alışamasamda işleniş güzel. Anime havası sezdim ilk bölümden. Karakterlerin gerçek isimlerinin olmaması vede orjinal dilinde olması tamda bu havaya girişi kolaylaştırıyor.
7

Cevaplar (1)
default avatar
(111) -
Sürprizbozan: Göster
10


0
| Bildir


avatar
(116) -
tek kelimeyle bir şaheser arkadaşlar.13 bölümü iki günde soluksuz izledim.1 sn bile sıkılmadan ve merakla.mantık hatası sıfır diyebilirim.bayılıyorum bu ispanyollara.10 puan 10 puan 10 puan
10


default avatar
(111) -
Umarım bizim yapımcılar bu diziyi keşfedip uyarlamaz inşallah çok güzel dizi Profesör ve Berlin'e bayıldım çok iyiler arada bir iki mantık hatası var ama o kadar da olur diyorum Denver'in gülüşüne hayranım çok güzel gülüyor senaryo kurgu oyunculuk olarak tam bir başyapıt mutlaka izleyin
1 sezon 13 bölüm normalde 9 bölüm ama netflix kesme biçme işlemi yapıp 13 bölüme uzatmış 2 sezon 6 bölüm ve 6.bölüm büyük Final yani dizi bitiyor keşke devam etseler
10


default avatar
(1) -
Bu dizi çok büyük mesajlar veriyor.
Sürprizbozan: Göster

Muhteşem bir yapıt. Sadece film ve senaryo olarak değil. Felsefe olarak da muhteşem bir yapıt. Kapitalist sisteme müthiş bir tokat var.

Yani korkarım ki üçüncü sezonu olmayacak. Bu diziyi böyle tasarlayanlar kimse mesaj vermek istemişler ve mesajı verip kapatmışlar konuyu. Para için diziyi devam ettireceklerine imkan vermiyorum.
9

Cevaplar (1)
avatar
(1818) -
Yüreğine sağlık. Olayları bu açıdan görmen iyiydi. Her yorumun doğru.
7


0
| Bildir


avatar
(17) -
2. sezon nefes kesen bir filmin son 20 dakikası gibi...
10


avatar
(76) -
Müthiş bir senaryo mithiş bir emek müthiş bir dizi. Böylesi güzel bir diziyi herkes meşhur olduktan sonra izleyecekken şuanda bitirmiş olmak ayrı bir zevk tabi.
Sürprizbozan: Göster


Genel olarak çok güzel bir dizi arkadaşlar. En son bu kadar keyif aldığım dizi Prison Break olmuştu. Bu hatta bi tık üstü olmuş çünkü gereksiz sahneler ya da sezon uzatmak için saçma sapan işler yok. 10/10
10


avatar
(8) -
İspanya'da güzel olan sadece futbol değilmiş mükemmel dizi film de yapabiliyorlarmış. piyasadaki kayda değer tüm dizileri izlemiş biri olarak söylüyorum izleyin pişman olmazsınız.
10


avatar
(178) -
''Netflix'' uluslararası yayın haklarını satın almasaydı, zannediyorum pek çoğumuzun bu diziden haberi dahi olmayacaktı. Yüzeysel olarak ele aldığımızda aslında oldukça sığ bir konu olmasına rağmen, bir banka soygununu on üç bölüme yaymak, hatta bununla yetinmeyip ikince sezona uzatmak, bunu yaparken izleyiciyi sıkmamak ve kurgusuyla da fazlasıyla etkilemeyi başarmak hayli büyük bir başarı. Hiç düşünmeden derhal izleme listenize almalısınız..
9


default avatar
(31) -
Sanırım şuan pek çok kişinin haberi yok diziden.Benden önce yazan arkadaşların dediği önümüzde çekim teknikleri ve konusuyla ispanyolların elinden çıkmış sıradışı bir dizi.Tavsiye ederim şiddetle.
9


default avatar
(1) -
özgün bir hırsızlık dizisi ile karşınızdayız demişler kısaca. Giriş müziği harika. Ondan da ziyade bir çav bella şarkısı bir yapıma bu kadar mı güzel yakışır arkadaş. 9/10
9


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film