Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(55) -
Bu tarz bir filmden ne bekliyorsanız hepsini bulabilirsiniz.Aksiyon,gerilim,klostrofobik mekanların yanı sıra oldukça iyi ve sürükleyci bir tempoya sahip.Tek 1 saniye sıkılmadan filmin sonunu getirebilirsiniz.Yaratık tasarımını ve müziklerini ayrı beğendim.Sadece final için olumsuz düşünüyorum.Biraz fazla romantik ve ucuza kaçılmış gibiydi.Bunun dışında türü seven bir izleyici olarak filmi oldukça beğendim
7


avatar
(225) -
Film çok iyidi. 80'ler ve 90'lar başındaki o eski sağlam bilim kurgu filmleri tadında.Biraz Alien biraz Abyss ortaya karışık başarılı bir yapımdı. Gerginlik, klostrofobi, çaresizlik ve korku öğelerinin hepsi mevcut.
Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(78) -
Knives Out'un yakındaki bir sinemaya gelmemesi nedeniyle mecburen bunu izledim. Sadece 89 salonda gösterime girmiş zaten.

Filme gelirsek biraz "generic" bir hali var, daha önce benzer temalı gördüğümüz filmlerden farklı bir şey sunmuyor ama fazla uzun olmayan süresi ile ilginizi çekmeyi başarıyor. 6/10
Bu arada filmin çekimleri 2017'nin başında tamamlanmış ama Disney 20th Century Fox'u satın alınca gösterime girene kadar yaklaşık 3 sene geçmiş. Gülücük
6


Yorumlar (73)
default avatar
(127) -
Aksiyonu, oyunculuğu oldukça başarılı ve sürükleyici bir film. Arşivlik diyemem ama izlemesi keyifliydi.
5


avatar
(4239) -
Hikaye dar bir temele bağlanmasına rağmen heyecan ve gerilimi iyi aktarıyor. Özellikle okyanus dibinde olma fikri korkutuculuğu daha da arttırıyor. Bu tip filmlerden ne bekliyorsanız karşılığını veriyor bu yüzden bir baş yapıt gözüyle bakmadan izlenmeli.
6


default avatar
(28) -
Harika bir filmdi. Sinematografi ve ses mükemmel. Konusu tanıdık olsa da çok keyifliydi.
9


default avatar
(81) -
Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim; SEYRETMEYİN, aşırı boş vaktiniz varsa, yapacak hiçbir şey bulamıyorsanız, solitaireden de sıkıldıysanız yine seyretmeyin, kanepede uzanıp tavanı seyredin daha iyi. Filmin hiçbir şekilde kurtarılmayacağını gören yönetmen bari biraz cinsellik katayım demiş ve başroldeki ablayı iç çamaşırıyla oradan oraya koşturmuş, çakma uzaylı tipleri deniz yaratıklarına çevirmişler... Önceden bu tür saçmalıkları 5. sınıf oyuncularla 5. dünya ülkelerinin VHS piyasası için çekerlerdi, şimdi sinemaya veriyorlar.
1


avatar
(50) -
Bu nedir ya? Kimin ne olduğu belli değil. Koy patlamaları, çatlamaları... Bu mu film? Ayrıca güya su altı filmi ama en rezil sahneler de su altı sahneleri. Yakın çekim kamera kullanımları falanda berbat olmuş. Gişede patlamış zaten beter olun, iflas edin, batın ve böyle filmler yapmayın.
1


avatar
(363) -
Vasat bir film olmuş. Fazla aksiyon o kaos ortamı gizemi de gerginliği de götürmüş haliyle. Aksiyon sevenler için bol aksiyonlu bir film. Aldığı puan ederidir en fazla. Mantık hataları ile dolu olması da ayrıca can sıkıyor. Denizin binlerce metre altında ama sanki yüzeyde gibi akışkan bir su, rahat hareket edilen bir ortam olmamış. O kadar basınç suyu jelimsi bir hale getirir, hareket etmek bu kadar kolay değil.
5


default avatar
(5) -
Görsellik haricinde pek bir şey sunmayan bir yapım. Vakit öldürmek için izlenebilir.
5


avatar
(29) -
Hiç beklenti içine girmeden de film izlemezsin. O yüzden bir şeylerin eksik olduğu hissi hiç geçmiyor izlerken. Kristen ablamızın saç kesimini ucuza getirmek için berbere gittiği de çok açık. Yüksek bitrate ile izlemezseniz karanlıkta ne olup bitiyor anlamanız çok zor onu da belirteyim.
6


avatar
(396) -
Hiç beklenti içine girmeyip seyredilebilir. Türü bilim-kurgu olup bilime oldukça ters yapısı var.
Sürprizbozan: Göster

Neyse, sonuçta orta halli bir film, beğenilse de beğenilmese de anlaşılabilir.
5


default avatar
(6) -
Bilimkurgu severim. Ama burada gerilim güzel verilmiş olmasına rağmen filmde birşeyler eksik. Aldığı puan anca tatmin eder ben de 5 verdim.
5


avatar
(807) -
Okyanusun dibinde ölüm yaşam çizgisinde geçen sıkı bir gerilim.Oldukça sürükleyici ve birazda korkutucu.
7


avatar
(430) -
"klostrofobik ortamlarda yaratıklı gerilim" türünden (öyle bir tür varsa) hoşlananlar için iyi bir film olabilir. bu tipteki filmleri sevmeyenler ise izlemek için daha iyi filmler bulunabilirler. mesela izlemediyseniz benzer bir ortamda geçen the abyss'i izleyebilirsiniz. 1989 yılında yapılmasına rağmen bundan çok daha üstün bir filmdir.

90 dakika olmasının da etkisiyle izlerken sıkılmadım ama izlerken filmin olumlu bir yanını da göremedim, "iyi ki izlemişim" diyemedim.
5


avatar
(727) -
Orta halli okyanusun dibinde geçen bir macera ve gerilim filmi. Vakit geçirmek adına ve karanlık atmosferi için izlenebilinir. Kirsten Stewart bir Sigourney Weaver değil ama atletik vücudu iç çamaşırlarıyla dolaşmak için uygundu. Nedense böyle yaratık filmlerinde kadın oyuncular hep soyunur. Yaratık yalnız biraz antipatikti, kem gözlü ahtapot gibi. Fena değildi.
6


default avatar
(314) -
Film başarılı şekilde denizin altındaki atmosferi ve yaşanan gerilimi bize güzel yansıtıyor. Keyifle oynadığım ve bitmesini istemediğim SOMA pc oyunundan bolca benzerlik gördüm. Yanına bile yaklaşamaz ama. Mantık hatası görmezden gelerek izlrnmeli bu tür filmler. Film içine cekerek sizi geriyorsa başarılıdır. İzlenebilir bir film keyifli seyirler dilerim...
7


default avatar
(217) -
Film acele ile tüm klişeleri yaparak bitireyim demiş gibi sanki. Aslında konu çekici idi. Mariana çukuru, denizler altındaki gerilim, karanlık atmosferi vs. oldukça güzeldi. Ancak dediğim sebepten 6/10. Gene de izlenebilir kategorisinde.
6


default avatar
(166) -
#Alien'i al, büyüt ve bir organizmalar bütünü haline getir, denizin 11 km altına yerleştir, #Predator gibi ses çıkart. Al sana o.

Sürprizbozan: Göster


Klostrobik bir film izlemek istediğim için bu filmi izlemeye karar verdim ama o duyguya bir türlü giremedim. Klostrofobik hissettirecek olan dar tünel-tüp sahneleri de çok kısaydı. İstediğimi vermedi. Bir #DasBoot istedim ben oysa.

Yönetmen film boyunca hep kolaya kaçmış. Zor ve keyifli sahneleri çekme zahmetine girmemek için karanlığa kaçırmış önemli sahneleri. Seçilmiyor bir türlü aksiyon.

Bir çok hata ve cevapsız soru var film boyunca.
Sürprizbozan: Göster


Filmin ana fikri "İnsan olarak o canlıların yaşam alanlarını tahrip ettik, onlar da kızdı haliyle" ama anafikre aykırı olarak final de insanlar kazandı yine bu savaşı. Final demişken; Armagedonvari bu final çok klişeydi. Bence canavar fikri hiç olmasa filmde çok daha kaliteli bir yapım olabilirdi.

Filmin en iyi yanı ana karakterin vücuduydu. Yapımcılar da bunu biliyor olmalı ki bunu hep göz önünde tuttular.

İzlemeseniz de olur.

#iyiSeyirler.


default avatar
(213) -
Film çok saçma, çok kısa(bir sinema filmine göre), çok uyduruk, pasifik savaşı filminden kaçan bir alian mı desek buraya gelmiş. yaratıkların nereden geldiği belli değil.
Vasat ve vakit kaybı bence..3/10
4


default avatar
(27) -
Gerilim ve hiç düşmeyen bir tempo var kesinlikle puanı bu değil
6. 5 dan 7 alır. Ayrıntılara takılmadan izlerseniz acayip keyifli bir film.
7


default avatar
(27) -
Film birdenbire başlıyor ve aynen o hızla da bitiyor.Öyle karakterlere bağlanma gibi bir durum yok.Ben tam olarak neden orada olduklarını çözemedim açıkçası çünkü herhangi bir bilgi verilmiyor.Sadece kişilerin birbirleriyle karşılaştıkları zaman ki diyaloglarından ne işle meşgul olduklarını anlıyoruz.Film tamamen çıkarım üzerine kurulmuş.Kamera açılarını beğenmedim.Ortada bir canavar ama, ben onu göre kadar zaten film bitti.Sonuç olarak filmi zamanınız var ise izleyin yok ise izlemenizi tavsiye etmem.Ben izledim.Pişman mıyım ? Hayır ama daha güzel filmler izleyebilirdim diye düşünüyorum.
5


default avatar
(173) -
İzlemeden önce yorumları okuyup öyle bakmaya karar verdim ki zaten başrolde oynayan erkek bozması sarı keçiyi hiç sevmem filmlerini izlemem ne oyunculuğun var nede bi alıcılığı.

Herneyse yorumları okuyunca
Sürprizbozan: Göster


Gereksiz bir film yinede siz bilirsiniz.


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film