Giriş Kayıt
Yorumlar (73)
avatar
(7) -
Basit,sıradan,klişe.Kısaca sözlükte bu minvalde kullanılabilecek kelimelerin tümü.Izle unut filmlerden bir yenisi daha.


avatar
(28) -
İMDB puanına aldırış etmeden izledim iyi ki de izlemişim çok beğendim. Bana baya Soma+Alien+Metro+Bioshock vari oyunları hatırlattı büyük keyif aldım gerçekten. Atmosfer şahane valla uzun zamandır böyle atmosfere sahip bir film izlememiştim.
7


avatar
(6206) -
Öncelikle Kristen Stewart bu saç modeliyle kendisini nasıl çirkinleştirmek istiyor bir türlü aklım almıyor.Filme gelirsek beklentiyi yüksek tutulmadığı sürece film boyunca akıcılığı ile izlenebilir seviyede olmuş.
6


avatar
(548) -
1989 The Abyss, 1998 Sphere... 20-30 sene önce çekilmiş filmler bu filme 10 basar! Amerikan sinema endüstrisi gitgide aptallaşıyor sanırım. Yeni nesil bu kadar sığ mı gerçekten? Hani yaratıcılık? Görsel efekt yapmak yaratıcılık anlamına geliyor sanıyorlar ve çok yanılıyorlar. Öyle olsaydı tüm zamanların en iyi filmleri hep görsel efektleri çok iyi olan filmler olurdu.

Yazık gerçekten. Harcanan paralar, imkânlar...

Filmde hiç bir şey yok. Denizin altında bilim kurgusal (hiç becerememişler bunu da) bir hayatta kalma mücadelesi. Hİç tavsiye etmiyorum.
5


avatar
(48) -
Bir cacık etmez maalesef ..
Sürprizbozan: Göster
Duyguyu hiç geçirememişler ayrıca, duygusala bağlamaya çalışmışlar ama o da olmamış .. Tonla güzel bilim kurgu izlemiş insana bu yapılır mı ?!
Sürprizbozan: Göster

Vaktinizi başka filme harcayın ''Pandorum''u izlemedim mesela bir arkadasta bahsetmiş gidin onu izleyin eminim daha iyidir ..
1


avatar
(407) -
gerilimi olsun hisettirdiği kapalı ortam baskısı gayet güzeldi,ilk andan itibaren gerilimi veriyorlar bu da güzeldi ancak bazı arkadaşların takıldığı gibi karanlık etkisini pek hissetmedim her yer gayet netti ve suyun 11 km altında ortamın yaldır yaldır olması da beklenilemez zaten, izlenebilir yapım ama efsane olmuş benzerleriyle karıştırmadan.
6


avatar
(1040) -
Senaryo klasik gelebilir daha önceden buna benzer bir çok film izlemişte olabilirsiniz diğer filmler'de klasik filmin başında krakterleri gösterirler kim nedir ne yapar az buçuk bilgi verirler sonra herşey peşi sıra ardına gelir bu film öyle değil daha ilk sahneden bir anda başlıyor kim nedir kimdir bilmiyorsunuz sadece oturup gözünüzü ayırmadan izliyorsunuz aksiyon gerilim gerçekten çok iyi hazırlanmış ben filmi gerçekten çok beğendim


default avatar
(50) -
Filmin başından itibaren gerilim mi dersiniz gizem mi aksiyon mu yani her şey var ayrıca süresi çok tadında olmuş ve sonu çok fena ..
6


default avatar
(85) -
Bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Gayet güzel bir film, gerilimi iyi hissettiriyor. Görsel efektler de gayet başarılı. Ben filmi baya beğendim, başarılı olmuş.


avatar
(614) -
Kristen Stewart hem yeni imajıyla hem de fiziğiyle aşırı havalıydı. Harika bir oyuncu seçimi olmuş. Filmin biraz karanlık olması, sürekli titreyen kamera ve bolca kullanılan zoom-in'ler beni de bir tık rahatsız etti ama yönetmenin atmosferi yakından hissettirme çabasıydı sanırım. Bunların haricinde sıkılmadan izlediğim bir yapım oldu.
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(38) -
Adamlar bu işi biliyor.Bu filmin yapılmasında bile 80 milyon dolar harcamışlar.Karşılığınıda fazlasıyla alıyorlar.Canınız çok sıkılıyor vede yapacak birşeyiniz yoksa oturun izleyin.Puan vercek olsam 5/10 verir geçerim.
5


avatar
(715) -
Bu filmi izlerken aklıma 2009 yapımı 'pandorum" geldi..Aslında ben filmi çok beğenmedim, fakat yoklukta gideri var.Rusların dediği gibi "Çirkin kadın yoktur, az votka vardır" gibi..????Bu filmi beğenenlere şiddetle pandorum u öneririm
6


avatar
(53) -
yoklukta çok iyi gidiyor, ortanın çok az üzerinde. o atmosferi yaşamak ve hissetmek için bile izlenir.

adam demiş ki "su altı sahneleri çok karanlıktı, ıyk kaka" Çok Mutlu
binlerce km aşağıdasın, denizin tabanındasın, ne bekliyordun, güneşi mi yoksa her yere döşenmiş florasan mı?
6


avatar
(57) -
Eli yüzü düzgün amacı aksiyon olan nefis bir seyirlik. Aksiyonun 1. Dakikadan başlaması ile zaten film derdinin "hikaye yada senaryo" olmadığını söylüyor. Ben bir canavar filmiyim diyor. Hem görsel olarak hem de tempo olarak da bu işi hakkıyla yapıyor. Biraz 80 ler canavar filmi, hafif alien, hatta jaws karamsarlığı ile biraz hard rain tadı da alınıyor. Geçen senelerdeki crawl filminin tempo-aksiyon mantığı ile de birebir örtüşüyor. Yönetmenin geleceği çok parlak bugün burun kıvıranlar bi 5 sene sonra büyük bir prodüksiyonun başında bu arkadaşı görebilirler.
7


default avatar
(299) -
Film biraz standart bunu söyleyince bile spoiler oluyor ama yapacak bir şey yok herkes mühendis değil herkes belgesel izlemiyor diyerek mantık hatalarını geçiyorum ama senaryo gerçekten çok sıradan olmuş kristen oyunculuğuyla biraz kurtarıyor biraz diğer oyuncular ve görsel efektler filmi izlenir kılıyor bu haliyle eh işte baktık pek izlenecek film yok bunu izleyelim mi derseniz vakit geçirtir (özellikle karantina günlerinde) yok ben çok seçiciyim derseniz izlemeseniz de olur. 5.6
6


avatar
(293) -
negatif yorumlara aldırmadan çok da beklentiye girmeden izleyin derim, bir "The Abyss" değil belki ama türün meraklısına gayet iyi gelecektir.

Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (1)
avatar
(290) -
Kraken'ı benden önce yazmışsın üstadım.Gülücük
5


1
| Bildir


default avatar
(236) -
Sürprizbozan: Göster
Kendini izlettiren ve film boyunca büyük beklentilere gebe olmayacağını hissettiren bir yapımdı. Keyifli seyirler.
6


avatar
(882) -
Benzeri birçok filmden alıntı yapılmış orta halli bir film. Fazla gerilim yok. Karanlık sahnelerde ne olduğunu anlayana kadar olanlar oluyor. Fena değil ama büyük beklentiniz olmasın. "Life" türün benzeri olarak bundan daha iyiydi.


default avatar
(157) -
film kötü degil yalniz karanlık baya keyif almanızı engelliyor bu ha birde fena klostrofobik darlanırım diyorsanız seyretmeyin onun dşinda gideri var bu yoklukta bakılabilir
5


avatar
(225) -
Film çok iyidi. 80'ler ve 90'lar başındaki o eski sağlam bilim kurgu filmleri tadında.Biraz Alien biraz Abyss ortaya karışık başarılı bir yapımdı. Gerginlik, klostrofobi, çaresizlik ve korku öğelerinin hepsi mevcut.
Sürprizbozan: Göster
8


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film