Giriş Kayıt
Yorumlar (73)
default avatar
(75) -
80 milyon dolar mı? yazık ollmuş paraya.Sürekli karanlıkta geçiyor.Düşük kalite izlemeyin hiçbirşey anlaşılmaz.
8


default avatar
(84) -
Zaman verdiğinize değer, izlence keyfi yapar. Unutulmaz bir film değil. Bana biraz Cloverfield+The Descent+Alien filmlerinin su altı versiyonu gibi geldi. Bu kötü bir şey değil. Su altı çekimlerini çok beğendim. Film kurgusu ise derinlik yakalayamayıp ara da bir basit korku geçişleriyle idare etmeye çalışıyor. Fim 10 üzerinden 7+ alır.
7


avatar
(220) -
Alien lobicileri ve evlad-ı bilimkurgucular gönül rahatlığı ile izleyebilir. Bazı sahneler Arnold'ın da dediği gibi çok karanlık ve izlerken zorluyor. Eve kapandığımız şu günlerde izlenebilecek bir yapım.
6


avatar
(394) -
Başrol oyuncusu kristen isimli hatunun hem kendini hemde oyunculuğunu sevmiyorum ve beğenmiyorum. Lakin yine de gözümü karartıp izledim filmi. Birçok filmi bünyesinde barındırıyor aslında ( küre, hayat, alien vs ). Çok sıradışı bir film değil lakin şu bilimkurgu kıtlığında ilaç gibi geldi diyebilirim. Bence şans vermeniz lazım. Yine de siz bilirsiniz.
5


avatar
(8408) -
K.Stewart'a bu tarz çok yakışmış. V. Cassel zaten yaş aldıkça daha yakışıklı olan adamlardan... Benzerlerini yakında zamanda çok izledik, hatta bana uzayda, dünyada, okyanus derinliklerinde geçen birçok filmi anımsattı diyebilirim. Zaman zaman kapkara ekran biraz sinir ediyor insanı ama, söylemeden olmaz! Evlere kapandığımız şu günlerde zaten ortalamanın biraz üstü filmleri takip etmek, vakit öldürmeye ve can sıkıntısına birebir... Ben tavsiye ederim, iyi seyirler olsun.


avatar
(17) -
Altta 1 puan veren arkadaşa aldırmayın. Finali de gayet iyi olmuş. Süresi de yerinde. İzlenir.
7


avatar
(276) -
Çok gereksiz , su altı sahneleri karanlık ve hiçbir halt anlaşılmıyor , finali baya kötü. Hanım kızımızın yeni saç modeli filmin tek iyi yanı.
1

Cevaplar (2)
default avatar
(4) -
Filmi hakikaten izlediniz mi ? herkez izlenebilir diyor ortalamanın üstünde neden siz gereksiz diye böyle bir açıklama gereği duydunuz ?


2
| Bildir
avatar
(276) -
İzlemediğim bir film hakkında yorum neden yapayım Çok Mutlu ? Film baştan sona kötü, su altı sahneleri tamamen karanlık ve hiç bir halt anlaşılmıyor , yaratık tasarımı iyi ancak tek bir sahnede , finali çok klişe ve çok kötü . Ama kendin bir şans verebilirsin. Çoğunluğun fikirlerine önem veriyorsan.
1


1
| Bildir


avatar
(1031) -
Genel olarak akıcı, heyecan verici, sıkılmadan izlenebilen bir film olmuş. Bir kaç hoplatan sahne mevcut. Sinemada izlememe rağmen bazı yerleri bayağı karanlık. Görmekte zorlandım. Ben finalini de beğendim. Sinemada gitmeye değer mi takdiri size bırakıyorum... 6/10...
6


default avatar
(78) -
Knives Out'un yakındaki bir sinemaya gelmemesi nedeniyle mecburen bunu izledim. Sadece 89 salonda gösterime girmiş zaten.

Filme gelirsek biraz "generic" bir hali var, daha önce benzer temalı gördüğümüz filmlerden farklı bir şey sunmuyor ama fazla uzun olmayan süresi ile ilginizi çekmeyi başarıyor. 6/10
Bu arada filmin çekimleri 2017'nin başında tamamlanmış ama Disney 20th Century Fox'u satın alınca gösterime girene kadar yaklaşık 3 sene geçmiş. Gülücük
6


default avatar
(55) -
Bu tarz bir filmden ne bekliyorsanız hepsini bulabilirsiniz.Aksiyon,gerilim,klostrofobik mekanların yanı sıra oldukça iyi ve sürükleyci bir tempoya sahip.Tek 1 saniye sıkılmadan filmin sonunu getirebilirsiniz.Yaratık tasarımını ve müziklerini ayrı beğendim.Sadece final için olumsuz düşünüyorum.Biraz fazla romantik ve ucuza kaçılmış gibiydi.Bunun dışında türü seven bir izleyici olarak filmi oldukça beğendim
7


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film