Giriş Kayıt
Yorumlar (73)
default avatar
(28) -
alien serisine saygı duruşu yapan orta şekerli bilimkurgu gerilim diyebiliriz şu günlerde izlenebilir; bakmayın siz izlenmez diyenler sözde sinema eleştirmenlerini misss gibide izlenir iyi seyirler
6


avatar
(175) -
Yönetmenin The Signal isimli filmini oldukça sevmiş biri olarak benim açımdan hayal kırıklığı oldu bu film. İşlenişi, ilerleyişi, senaryosu, oyunculukları hepsi kötüydü. İlerleterek izledim bi yerden sonra..
5


default avatar
(19) -
Bu tarz film sevenler için gerçekten doyurucuydu.O karanlık okyanus dibini seyirciye hissettiriyor gerçekten.Yaratık tasarımları güzel sadece o devasa yaratık biraz fazla kaçmış gibime geldi.Alien filmlerinden aldığım tadı aldım diyebilirim.
8


avatar
(16) -
1989 yapımı The Abbys o dönemin şartları düşünüldüğünde bir baş yapıt adeta. Bu film de biraz ondan esinlenmiş. Gerilim dozu iyi bu tarz filmleri seviyorsanız izleyin.
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(132) -
Şu korona lı günlerde ilaç gibi geldi. Özellikle atmosfer ve gerilimi inanılmaz güzel yansıtmışlar. Gerçekten kristen Stewart ın oyunculuğu filmde etkiliyor insanı. Kesinlikle izleyin türünün en iyileri arasına girdi bile.
7


default avatar
(28) -
Film çok iyiydi. çekim açıları geçişler ve sinematografi bayağı iyi.. Adam gibi bluray ve iyi bir sinema sistemi veya sinemada izlemek şart. Azıcık bütçe ile o boş beleş godzilla filmlerini çöp etmiş bir film bu..
9


avatar
(820) -
Filmi sinemada izlemek istiyordum ama kısmet olmadı. Evde izledim ancak sinemada çok daha fazla zevk alınacak bir filmmiş. Bilimkurgu-hayatta kalma temalı filmleri çok sevdiğimden bu filmi de sevdim. Film başlar başlamaz bir aksiyon ile başlıyor ve bitene kadar sürüyor mücadele. Filmin giriş kısmında çok fazla açıklama olmaması bir eksi yön olsa da süresinin 94 dk olması film için artı puan. Yani film uzatılmamış, az ve öz konuyu dolu dolu yaşatıyor. Bilimkurgu-gerilim-hayatta kalma temalı filmleri sevenler için iyi bir tercih olacaktır. İyi seyirler.
7


default avatar
(86) -
çok hızlı ilerleyen bir film oldu sahneler çabuk çabuk geçti ne olduğunu bile anlamadan film bitti .izlenebilirmi ?idare eder derim ama fragmanı izlemek yeterli bence gerisi boş
3


default avatar
(9) -
Uzun zamandır böyle kötü bir film izlememiştim. Neresinden tutarsan elinizde kalıyor. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. ileri alarak izledim filmi.
2


default avatar
(62) -
Su Altı'nı nasıl bir mantık Derin Sular olarak çevirir ve Türkçe adlandırır anlayamıyorum. Zaten bu işleri kim idare eder ve kim karar verir onu da bir türlü bilemiyoruz ama azıcık da mı yabancı dil bilmez bu insan/lar hep merak ediyorum? Bizim Büyükelçi* gibi. Bir tek bizim ülkede mi olur bu liyakatsizlik onu da bilmiyorum.
Filme gelirsek; şaşırdığımı söyleyebilirim. Hem de çok.
Filmde Norah rolüyle son derece başarılı bir Kristen Stewart gördüm. Belki duygusal ve aşk sahneleri olmadığı içindir. Gülücük Çünkü bu ablamız Yönetmenin "Duygusala bağla!" nidasıyla gözlerini öyle bi şaşı yapar, ağzını öyle bi büzer ki duygusallıktan tiksinirsin. Ne yani, yalan mı? The Twilight Saga serisinde öyle değil miydi? Tüm filmden nefret etmiştim sayesinde. Millet seyrediyor, sohbet sırasında adı geçer, aman cahil kalmayayım diye mecburen izlemiştim. Valla...
Bu film öyle bir film değil. Başından itibaren ambians, oyunculuk, efekt her şeyiyle iyiydi.
Sürprizbozan: Göster

Kaptan (Captain) rolünde Vincent Cassel için bir sözcük sarfetmeliyim. Bu oyuncu hakkında hep muallakta kalmışımdır. Bence hak ettiği yere bir türlü gelemedi. Bu filmdeki yan rolünde bile son derece doğal ve karizmatik tavrıyla oynadığı karakterin hakkını fazlasıyla vermiş.
İzlenir.
(*)
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(3) -
Filmi başarılı bulmadım. Buradaki yorumlara bakarak izledim. Tam bir viyasko oldu. Zamanınız varsa - ki şu evde kaldığımız zamanlarda - bile izlemeye gerek olmayacak filmlerden.
2


default avatar
(81) -
Bomboş bir film, filmin yapımcısı da filmin boş olduğunu bildiği için senaryoya uzaylıya benzeyen su altı yaratıkları, karabasan tiplemeleri ve bir de devasa şeytan figürü gibi bir mahluk eklemiş, herhalde tatilde Türkiye'ye gelmiş ve otel televizyonunda bizimkilerin çektiği korku filmlerindeki yaratıkları görünce oradan esinlenmiş...sonra bakmış, film yine bir şeye benzemiyor o zaman başroldeki ablayı iç çamaşırıyla gösterelim, donla oradan oraya koşsun demiş fakat o da filmi kurtaramamış... kesinlikle vakit kaybı.
1


avatar
(489) -
Atmosfer, ilerleyiş iyi.Imax sinemada izlense güzel keyif verir.Ancak filmde yaşanan olaylar gerçekte olması mümkün olmayan şeyler.
Sürprizbozan: Göster
Bu detaylar filmin kalitesini dusursede seyir zevki idare eder.İzlenmesi gerekli mi? Kesinlikle değil.Boyle okyanus derinlerindd geçen gerilim filmlerini seviyorsaniz boş vakitte izlenebilir.
6


avatar
(319) -
filmin puanına aldanıp önyargılı izlemeyin.. özellikle ilk bölümü gayet iyi ilerliyor.. gerilimi güzel, akışı iyi.. kaliteli bilim kurgu yokluğunda kesinlikle şans verilir..
8


default avatar
(129) -
Film fena değil arkadaşlar, gerilimi epey hissedebiliyorsunuz. Şöyle bir şey var, sen istediğin kadar para harca okyanus tabanında seni yürütecek bir elbise yapmak mümkün değildir. O kadar derin yerde sırtında 1350 fil varmış gibi olur. Mariana çukurunda basınç 15.750 BAR'dır.


Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(148) -
İzlenir ama film çok gelişmiş teknoloji çağında geçiyor. Buna rağmen komuta bilgisayarlarında yüzlerce yanıp sönen mekanik tuş var. Beterin beterinin yaşandığı filmde daha da beteri çıkıp duruyor, gerilim fena değil. Süre kısa olduğu için izledim.
5


default avatar
(44) -
Başlangıçtan itibaren akan bir film olmuş. korku ve gerilim severlerin izlemesini tavsiye ederim. Farklı bir atmosferde geçiyor. Gece izlemeniz filmin hakkını vermenizi sağlar. Birkaç sahnede sağlam geriliyorsunuz daha detaya girmiyorum. Bazı bilgilerin kapanışta da eksik kalması dışında beğendim. İyi seyirler.6,5/10
7


avatar
(50) -
Film isimine göre su altında hissettiriyor. Ama bazı mantık hataları mevcut maalesef. Boş vakitte izlenebilir... Çokta beklenti olmadan tabii...

Sürprizbozan: Göster


avatar
(290) -
Karanlık bir atmosferle başlangıç olarak çok iyiydi.Ama sonra işler gittikçe sarpa sardı.Her zaman ki gibi mantık hatalarına girmiyorum.Kurgu biraz sıkıntılıydı bana göre.
Sürprizbozan: Göster
Efektler çok sırıtmıyordu sanırım ortamın karanlık olması da bunda etken.Şu jumpscare olayını zaten hiç sevmiyorum.Onun dışında çok fazla bir şey beklenmeden izlenebilir bir yapım.5.5 benim puanım.
5


default avatar
(14) -
Hiç sıkılmadan izledim. Bu tarz filimlerde her ne arıyorsanız bence var. Final biraz zayıf olmuş hepsi o kadar
10


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film