Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(139) -
Az bütçeli ama zekice düşünülmüş,hiç sıkmadan kendini seyrettiren ve son zamanlarda seyrettiğim iyi bilim kurgulardan biri idi.
8


avatar
(407) -
gayet başarılı ve sonuna kadar sürükleyici bir filmdi, düşük bütçe ile güzel şeyler ortaya çıkmış.
7


avatar
(614) -
Ya aklı başında insanlarsınız üniversite öğrencisi olmuşsunuz, çoluk çocukla arama-kurtarma işine niye girersiniz, mağaraya niye inersiniz be insanlar. Filmler bu mantıkla izlenmez veya bu mantıktan yürüyerek kötü-mantıksız falan da denemez ama senaryo girişi olarak başta zaten beni bi kaybetti film. Hadi dicem güzel inandırıcı oyunculuklar veya farklı bir motivasyon olaydı da bari bu durumu göz ardı edeydim. Sen bilim-kurgu filmi çekiyorsun, teorilere, zaman yolculuğuna falan giriyorsun etme eyleme. Hele o Furby denen iticilik timsali çocuk acayip sinirime dokundu. Filmin her yerinden amatörlük akıyordu. Zevklere saygı duyarım ama nesi beğenildi anlamadım. Şaheser bile diyen olmuş yahu. Boyundan büyük bir işe kalkışmış yapımcı işte. Bi de utanmadan The Goonies'e selam çakmışlar.
3


Yorumlar (68)
avatar
(68) -
Bilim kurgu severseniz, özellikle bazı teen age klişe muhabbetleri görmezden gelebilirseniz fena film sayılmaz. Tabi ardında bir çok cvpsız soru bırakıyor olsa da, kalibresine göre değerlendirilirse izlenir düzeyde bir yapım olmuş. Şans verirseniz zaman kaybı olmaz ve üzmez diyebilirim.
6


avatar
(4238) -
Olumlu ya da olumsuz birçok görüş yapılmış ama dikkat çekmek istediğim şey süresinin bu konuya göre oldukça kısa olması. Bunun dışında bu bütçeyle zaman paradoksu bir film çekmek takdir edilesi ama hoşuma gitmeyen şeylerde yok değil. Sorulması gereken çok soru varken atlanması veya geçiştirilmesi olmamış. İyi oyuncu ve daha büyük bütçelerle çok daha fazlası olabilir. Yine de böyle filmlere her zaman ihtiyaç var.
6


default avatar
(7) -
Bir sinema saheseri olmasada ozgun konusu ile bilim kurgu meraklilarini tatmin edecek bir film. Buyuk butceli bir yapim olmadigi bilerek izleyince, gayet keyifli bir seyir oldu.
8


avatar
(489) -
Düşük bütçesine rağmen hikayesiyle izleyiciyi filme bağlıyor ve merakla izletiyor.Yani bu bütçeye rağmen filmin geri kalanında oldukça iyi iş çıkarmışlar.Daha yüksek bir bütçe ve iyi bir yönetmen ile adından çokça söz ettirecek bir film olabilirmiş.Ben filmi farklı ve özgün olması dolayısıyla beğendim.Tabi mağarayı görünce dini literatürlerde de yer alan 7 uyuyanlar hikayesini hatırlatmadı değil.İlk başta Hooper'ın köpeğiyle mağaraya gitmesi dahi 7 uyuyanlar hikayesinde mağaranın girişinde bekleyen aslan kadar büyük ve korkutucu olan köpeğe atıfta bulunuyor.Filmin hikayesi bu dini olaydan ilham almış bence.Zaman yolculuğu vb. konularla ilgisi olanlar rahatlıkla izleyebilir.
6


default avatar
(314) -
Şu filme nasıl kötü bir film dersiniz. Sıkılmadan gizemle mecara içinde izlettiriyor. Oyunculuklar kötü biraz doğru. senaryosu güzel işlenişi kötü. Mantık hatalarına da takılmazsak tadından yenmiyor. Güzel bir bilim kurgu dünyası keyifli seyirler...
6


avatar
(43) -
İlk bir saatini izleyip kapatın, son 30 dakikası ve finali müthiş saçmalamış. Kötü yorumlara dikkat edin, benden söylemesi.
3


avatar
(363) -
bir yerden sonra atlaya atlaya seyretmek zorunda kaldım bitincede nihayet dedim. Tamam bütçesi düük olabilir, efekt vsde beklemiyoruz ama hani senaryo biraz daha adamakıllı, oyunculuklar biraz daha lise temsilinden hallice , konununda sonu biraz daha adamakıllı bağlansaydı hiç olmazsa izlenir diyecektim.

bana silinerek yer kazandırdığı için bilgisayarda minnettarım..o kadar
4


avatar
(396) -
Bazı mantık hatalarına (ve bazı izleyiciler için olumsuz sayılabilecek özelliklere) takılmadan izlenirse keyif alınabilecek bir film olduğunu düşünüyorum. Ben filmi hiç sıkılmadan, zevkle ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadan izledim. Üstelik kısıtlı bütçeyle böyle bir fikri sinemaya aktararak seyir zevki (bana göre) iyi bir filmi ortaya çıkarmaları takdirimi de kazandı. Daha iyi olabilir miydi? Evet... Ayrıntılar daha iyi işlenebilir miydi? Evet... Daha bilimsel temeller üzerine oturtulabilir miydi? Evet... Ama sinema bir büyü ve büyüde bazı şeylere her zaman dikkat etmemek gerektiğini düşündüğüm için olsa gerek; ben filmi izlerken oldukça keyif aldım. Üstelik konunun basit denilebilecek şekilde izleyiciye aktarılmış olması da bence olumsuz değil, olumlu bir özellik. Eğer zaman, zaman döngüsü, zamanın akışı, mağara, kapalı yerler temalı filmlerden hoşlanıyorsanız bu filme de bir göz atmanızın fena bir fikir olmayacağı kanısındayım...
7


avatar
(83) -
Konu bakımından mükemmel bir film merak ettiriyor ama tatmin etmiyor. Hele sonu ehh yani bulamadık mantıklı bir şey sallayıp bitirelim gitsin demişler sanki.. alelade olmuş gibi geldi. Yinede izlenir. Ben bu tür zamanla ilgili filmleri severim.
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(67) -
Sürükleyici, merak uyandırıcı güzel bir bilim kurgu filmi. İzleyin memnun kalacaksınız, hele de bilim kurgu meraklısı iseniz. Keşke daha uzun olsa ve bazı yerlere biraz daha detay serpiştirebilseydiler. Detaylara daha fazla dikkat edilseymiş ortaya bir efsane çıkabilirmiş aslında.
7


avatar
(1583) -
Ben şimdi puanlama ile filmin hakkını vericem: 3! Film hakkaten zaman tuzağı ama negatif anlamda Gülücük Zamanınızı daha anlamlı yapımlara harcayın derim. Dar bütçeyle bilim kurgu olmuyor işte. Görsellik, efektler lazım bol bol, burda sadece mağara ve ilk insanlarla son olarak insanların tuhaf buluşması var.
3


avatar
(86) -
Güzel gizemli bir konuya sahip çok kötü bir film ve çok ama çok kötü oyuncular, oyunculuklar, diyaloglar ve sahneler
4


avatar
(1234) -
Düşük bütçe , maksimum film. Acayip beğendim. Oyuncular biraz amatör kalmış ama o kadar olacak.
Ha bir de yamyamlar biraz amatör geldi bana. Senaryo harikaydı ama, güzel konu seçmişler.

Saf bilim kurgu, saf gizem. şiddetle tavsiye ederim. benden 7,5 puan.
8


avatar
(366) -
Konu itibariyle değişik akıcılığı da fena değildi yine de daha iyi olabilirdi bu haliyle de vakit ayırıp izlenmeye değer bir film.
6


default avatar
(74) -
Film çok güzel ve sürükleyici. son kısım iyi olmasa da filmin üçte ikisi keyifli geçiyor. belli noktalara takılmazsanız seversiniz de Gülücük

Sürprizbozan: Göster

Yani Filmde bolca geliştirilmesi gereken öge ve oluşturulması gereken mantık vardı.
başka bir açıdan bakacak olursak ne yazık ki oyunculuk iyi değildi ve özellikle erkek oyuncu çok kötüydü. Klişelerde vardı tabi.

AMA kesinlikle izlenir. izlettirilir. FİKRİ ÇOK BEĞENDİM
6


avatar
(1418) -
Farklı bir film olduğu için ben sevdim. Mükemmel değil ama izlemeye değer.
Sürprizbozan: Göster
6


default avatar
(9) -
Hayatımda izlediğim en saçma filmlerden bir tanesi idi.Kesinlikle zaman kaybı.


avatar
(271) -
İlginç bir filmdi. Kafam allak bullak oldu ve bunu iyiye yormayı tercih ediyorum. Kötüye de yorabilirdim bunu fakat bu beni gerçekten rahatsız edebilirdi. Şahsen bu filme başarılı diyebilirim. Bilim kurgu türünü sevenlerin en azından bir şans vermesi gerekir diye düşünüyorum. Karar sizin.
7


avatar
(225) -
Yönetmen/yazar'ın 2. filmi, ultra düşük bütçesine rağmen şaşırtıcı derecede başarılı bir film. Kurgu güzel, çekimlerde hiç sırıtma yoktu. Keyifle izledim. Kısıtlı imkanlarla nasıl iyi bir film çekilebileceğini göstermiş resmen.
7


avatar
(1040) -
Hayatımda izlediğim en berbat filmler listesinde ilk 5'e girer o kadar saçma ve kötü oyunculuğu ben bir iki filmde daha görmüşlüğüm var ama bu film hem bayıcı hemde çok kötü, yorumlara aldanıp izleyeyim falan demeyin değerli zamanınıza yazık olur


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film