Giriş Kayıt

Zaman Tuzağı (2017) Yorumlar - Sayfa 2


Time Trap

Yorumlar (68)
avatar
(249) -
İnanın yorumları okuyunca kendimden şüphe ediyorum.film az bütçeli diye hoşgörülü olmak lazım yada o açıdan bakıp keyifmi almalı.bayık bir fimdi.
5


avatar
(1012) -
Son zamanlarda çok zor film beğenir oldum çünkü hep biribirinin aynı, daha öncenin değişiği ,tekrar çekilmişi bir sürü yapım var.Burada çok ilginçtir iddiasız gibi duran oyunculuklar ,senaryo veya yönetmenlik sizi hızlıca kavrıyor ve farklı bir film izlediğinizi anlıyorsunuz.Baştan Zaman Tuzağı isimli ve zaman konulu film olduğunu kabullenirseniz -normal zamanla - bir buçuk saatiniz eğlenceli geçecek.Başka bir açıdan da Goonies Forever diyesim geliyor filme.
7


avatar
(137) -
İlginç bir konuya sahip sürükleyici başarılı bir bilim kurgu.7/10
7


default avatar
(41) -
Kötü eleştirileri dikkate almadan izleyin. Bu tip filmlerde hep kafada soru işaretleri olur ancak bu film tertemiz şekilde işlenmiş ve son bulmuş gayet güzeldi.
8


default avatar
(72) -
boş vakitlerde seyredilecek bir film. yani bu film için vakit ayrılmaz izle ve sil. vasat üzeri de diyebilirm. ama işte senaryoda zaman zaman inişler çıkışlar var. puanım 6 . bir şans verin derim çünkü kaliteli bir yapım ne zamandır gelmiyor o yüzden koyun olmayınca keçiye abdurrahman çelebi diyoruz
6


avatar
(807) -
Film oldukça farklı ve merak uyandıran senaryosu ile baştan sona izletse dahi oyunculukların zayıflığı ve vasat görselliği ile biraz dikkat çekiyor.Keşke biraz daha iyi oyuncular ve birazda görsel efekt yoğunluğu olsa diye düşünüyorsunuz.Yine de yoklukta iyi giden bir bilimkurgu olmuş.
6


avatar
(83) -
konu güzel ilgi çekici ama işleniş ve final çok zayıf.keşke başka birinin elinde olsaydı bu konu daha iyi bir film ortaya çıkabilirdi.
6


default avatar
(84) -
umut verici giriş, güzel bir gelişme ama sonu hüsran bir yapım. mağara adamlarının hikayesi, gelişmiş ırkın hikayesi filme oturtulsaymış daha da güzel bir final bizi beklerdi. sonuçta izleyip güzel vakit geçirilebilecek bir film olmuş.
7


default avatar
(83) -
Değeri bilinmeyen ender işlerden birisi az bütçeyle iyi film yapılabiliyormuş demekki sonuna kadar merak ettiriyor ben çok beğendim
7


default avatar
(299) -
senaryosunda pek çok mantık hatası olmasına rağmen kendini izlettiren bir film olmuş. oyunculuklar idare eder eğer vakit geçirmelik izleyecek birşeyler ararsanız ortalama bir seçenek olarak değerlendirilebilir
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(227) -
sıkılmadan kendini izlettiriyor, bilimkurgu sevenler büyük ihtimal beğenecektir.özel effekt kullandıkları kısımlar da, eleştirildiği kadar kötü değil.benim asıl notum 6 ama, filmi acımasızca eleştirenlere inat 8 verdim.
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(204) -
fena bir film değil sararsa sonuna kadar merakla izletiyor ama en vasat amatör ve başarısız şekerden yapılma bir son sizi bekliyor..
5


default avatar
(86) -
konusu çok ilgi çekici uzun sezonlu dizi olabilecek bir filmmiş
7


avatar
(117) -
zevkler ve renkler meselesi kendini gösteriyor. ekseriyetle çoğunluğun fikrine uyan bir izleyiciyim ama bu filmde muhalefet kalıyorum. bu tarz filmleri bi yere bağlamak zordur, sürekli bir merak harbinde acaba şimdi ne olacak nereye bağlayacaklar diye bekledim ama maalesef olmamış. hakeza oyunculuklar yerlerde dümdüz oynamışlar hiçbir duyguyu gösterememişler.
Çok bir beklentiye girmeden piyasadaki alışılagelmiş filmlerin haricinde bir şeyler izleyeyim derseniz eğer o film bu film.
Sürprizbozan: Göster
6


default avatar
(3) -
2017 yapımı film, bu filmi nasıl gözden kaçılmışım ilginç. gerçekten başarılı bir film idi. Coherence filmiden sonra zaman paradoksu veya paralel evren ile ilgili güzel bir film izmemiştim.


default avatar
(62) -
Tek mekan filmlerinde kötü olan yapım pek görmedim bugüne kadar. Sınırlı alanda bir şeyler üretmek için için çok fazla emek harcanıyor, sonunda ortaya güzel şeyler çıkıyor. Herkes filmin düşük bütçesine vurgu yapmış, hakikaten de 1 milyon dolarlık bütçe, Hollywood'da bedavaya film yapmak gibi bir şey. Bilim kurgu, gerilim alanında, pre-apocalyptic ve post-apocalyptic öğeleri içiçe barındıran güzel, sürükleyici bir yapım olmuş. Artık bilim kurgu alanında da bu hikaye yeni bu hikaye eski diyebileceğimiz çok fazla bir şey kalmadı. Ham madde üç aşağı beş yukarı aynı, önemli olan bunun nasıl anlatıldığı. Ergenlerin oyunculuk kalitesini bir kenara bırakıp (en küçük ergen Furby hariç) keyifle izleyebileceğiniz bir film. Süresinin kısa olması da bonus Gülücük
7


avatar
(270) -
Konu itibariyle müthiş bir kurgu fakat senaryonun işleyişi esnasında oyunculukların hayli zayıf olduğunu düşünüyorum. Tabi bardağın dolu tarafından bakarsak bu bütçeye göre efsane olmuş diyebilirim. Bu türü sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film.
7


default avatar
(28) -
Son zamanlarda izlediğim en iyi kurgulanmış Bilim-Kurgu diyebilirim.Bazı zaman konusunda uyumsuzluklar yok değil ama bu tip şeylere çok takılmazsanız 8 lik bir film,, belki 2. si bile çekilebilir...
8


avatar
(8407) -
Çok beğendim! Son yarım saati nefessiz izledim diyebilirim. Zamanda yolculuk temalı, kafa karıştırıcı oldukça güzel bir yapım. Uzatmamışlar, sıkmamışlar, mantık hataları ve biraz amatörlük var ama kendinizi kaptırabilirseniz çok keyif alırsınız. Tavsiye eder, iyi seyirler dilerim.

Cevaplar (2)
avatar
(151) -
Mantık hatalarına göz yumulabilir. Bir doz amatörlük de su götürür hani. fena değildi. Bu "marsta yaşam" olayına iyi sardılar sonu hayır ola diyelim
6


1
| Bildir
avatar
(8407) -
Biz görmeyiz ama bilim kurgu filmleri hep böyle şeylerin öncüsü olur, hayırlısı diyelim... Gülücük


0
| Bildir


avatar
(198) -
Muhteşem ve oldukça başarılı teoriler üzerinden yürüyen başarılı bir filmdi.
8


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film