Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

kratosxx

 
Kayıt : 19 Aralık 2020
Son Yorumları
The Conjuring (2013)
20 Şubat 2024
Işte size müthiişş bir konu hazır olunn.. Bir aileee büyük yeni bir eve taşınırr ve bla bla bla... Yeni hiçbir şey yok.. Arkadaş, bu kadar klişe ötesi bir "korku" filmi, hala nasıl bu kadar beğenilebilir yahu.. Evet çok yeni bir yapım değil ama yeniden çok beğenenler de hala mevcut:) tamamen jumpscare ile sizi sıçratmayı hedefleyen, klişe ötesi bir konuya sahip, bir yönüyle de taa 73 yapımı exorcist çakmalığına dahi soyunan bir yapım. Saçma sapan hristiyanlık doneleriyle soslanmış, abuk subuk dini göndermelerle de hepten batmış bir klişe timsali. Diğer başroldeki wilson ise iyi bir oyuncu değil ve aynı konuya aynı klişeliklere hatta çok benzer sahnelere sahip olan ruhlar bölgesi adındaki diğer kötü "korku" filminde de aynı vasat performansı sergiliyordu, bunda da öyle. Zaten bu tür jumpscare den medet uman, halaaa içine iblis vs kaçanları işleyen yapımlardan nefret ederim ve bunu çok övdükleri için izlemiştim fakat dediğim gibi hiç beğenmedim. Eğer ki hödööğ türü "korku" filmlerinden hoşlanmıyorsanız, klişelikten kaşı gözü dönmüş şeyleri sevmiyorsanız, paranormal konu işlerse de the others vb tarzı gerçekten gerdiği ve gizem barındırdığı için izlenen yapımları seven iyi bir sinema izleyicisi iseniz, bundan hoşlanmazsınız. Mesela benzer türde son yıllarda çekilmiş olan hereditary filmini çok daha tavsiye ederim, kalibresi çok daha yüksek bir yapımdır diyebilirim. Bu ise tam bir dandik klişe timsali.
Double Team (1997)
16 Şubat 2024
Tabi ki çok berbat, senaryosu kötü, kurgusu ise neredeyse olmayan dandik bir aksiyon filmi:) fakat d.rodman'ı bi filmde görmek güzel gelebilir ve tabi ki filme şahsiyet katan unsur Mickey Rourke oluyor. Bunun dışında jcvd'nin zaten bitip tükenmek üzereyken çektiği son "büyük" yapımdır diyebiliriz. Son sahnelerdeki dövüşlerde ve filmin çoğunda van damme için tamamen dublör kullanmışlar ve dublör aşırı sırıtıyor falan:) Hele ki başlarda bir uçak sahnesi var ki amanın.. saçmalık ötesi:) o an film ztn çoktan bitmiş oluyor iyi bir izleyicinin gözünde:) umarsız bir aksiyon izleyeyim derseniz, rodman'ı bilen kuşaktansanız ve Rourke'yi bilen iyi bir sinema izleyicisi iseniz, bunların hatrına çerezlik izleyebilirsiniz. Mickey olmasa puanım en fazla 3 olurdu:)
Wayward Pines (2015)
16 Şubat 2024
Post apokaliptik senaryoları seviyorsanız izleyebilirsiniz. Ben daha büyük bir beklenti ile başlamıştım ama 2. sezonun başında sıkılarak sezonu bitiremedim, fakat bitirmekte istiyorum. Başlarda fena olmayan bir gizem barındırıyor fakat neyin neden olduğunu öğrenince, olay biraz düşüyor. Ondan sonrası her zamanki gibi, 3 kişi bir araya gelse entrikadan geçilmeyen insanoğlunun arasındaki durumlara evriliyor. Oyunculuklar ve mekan için güzel denilebilir ama içinde barındırdığı gizemi çabuk kaybeden bir yapım
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film