Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(148) -
Çok güzeldi. Biyografinin sıkmayanı, lezzetli film tadında, uzun ama bitmesini istemediğiniz türden. Oyuncular ve kurgu harikaydı.
8


avatar
(1031) -
Jessica Chastain'in en kötü filmi olduğunu düşünüyorum. Film beni bir türlü içine çekemedi. 2 saat 15 dakika hiç durmadan konuşuyor Jessica hanım. Resmen kafam şişti.
4


avatar
(8404) -
Hemen izleyin! İnanılmaz keyifli ve seyir zevki veren bir film. Gerçek hikayeler ve hayatın kendisi ne kadar değişik diyor insan... J. Chastain yine muhteşem, kadro zaten çok iyi, Idris Elba her zaman karizma... Uzun süresine rağmen su gibi aktı gitti film. Tavsiye ederim, iyi seyirler olsun.


Yorumlar (49)
avatar
(1030) -
Birçok insan hayatta talihsizlikler yaşar ve büyük çoğunluğu bu durumu kabullenip karamsar bir yaşam sürmeye devam eder. Ama bu olumsuz durumlar bazılarını ise çok daha fazla iştahlandırır. Daha güçlü geri gelmenin yollarını arar.

Ortalama zeka ile kendini hızla geliştirme ve güçlü kadın olma, bu gücün getirebileceği duygusal hatalar, zaaflar, keyif verme kaygısı gütmeden, kitaptan olduğu gibi aktarılıyor.

Dolayısıyla heyecan, renk biraz eksik kaldığı gibi, izleyeni de yoran bir anlatım. Ama iyi oyunculuk, iyi senaryo. Yani hedef kitleyi daha genişe yaysalar çok iyi bir film olabilirmiş.
6


default avatar
(94) -
ABD sermayesine, düzenine, hukukuna hiç acımadan yumruk atan öğretici bir film.

Filmde anlatımlar, dialoglar çok uzun ve çok çok hızlı. Ama böyle hızlı olmasaydı 2 saatlik film 5 saat olurdu.2 saat içinde hiç aklınıza gelmeyecek bir çok bilgiyi de öğreniyorsunuz.Özellikle pokeri.

Jessica Chastain , aynı Miss Sloane (2016) daki karekter ve yine muhteşem.
Idris Elba, bilimkurgu ve aksiyon filmleri dışında da kendini ispat ettiği çok iyi bir performans göstermiş.

Arşivlik. 9/10

Filmde takıldıklarım:
Sürprizbozan: Göster
9


default avatar
(174) -
Arkaplanı konuşma filmi olan bir gerilim filmi…konu hakkında bilgisi olmayanlar izleyici sıkılabilir – Kumar sahneleri Uzun diyaloglarla oldukça başarılı ama seyirciye yeterli gelmeyecektir.
Molly Bloom ismiyle alakalı olarak, James Joyce hakkında gerçekten düşünceleri biraz daha irdelenseydi iyi olacaktı merakta kaldım. Filmi tavsiye etme nedenim, düştüğü yerden kalkan karakteri yüzünden. Sonuçta kendine çizdiği yolu tasvip edip etmemek kişiseldir. Ancak hayatta kendini poker oyuncusu olarak gördüğü kesin Molly, Winston Churchill gibi, başarıyı istekte azalma olmaksızın, başarısızlıktan başarısızlığa ilerleme yeteneği olarak düşünüyor. Ve şansa karşı, “galiba elimi bir türlü pas geçemiyorum” demekte…
Filmden:
“Poker şans oyunu değildir./ Rulet şans oyunudur./ Poker yetenek oyunudur./
8


avatar
(705) -
Molly's Game; yönetmenin daha önce yine senaristliğini yaptığı A Few Good Men, The Social Network, Moneyball filmleri kadar etkili olmamış ki bu noktada bence yönetmen farkı ortaya çıkıyor, misal şu senaryoyu David Fincher'ın yönetmenliğinde izleseydik eminim çok daha çarpıcı bir film çıkardı ortaya.

Buna rağmen başarısız bir iş değil kesinlikle. 2,5 saate yakın süresine rağmen şahsen beni bir an bile sıkmadı ki poker bildiğim de yok zerre kadar ilgim de yok... Bunda başrol performansının katkısı da büyük. Jessica Chastain her rolün altından kalkabilen harika bir oyuncu. Başrolde başka bir kadın oyuncu ortalama oyunculuk çıkarsaydı muhtemelen film seyrinde kopmalar yaşanabilirdi.

Film, sonlara doğru sağlam bir şekilde seyrederken son yarım saatte tıkanmış sanki. Belki gerçek hikaye ile aynı doğrultuda aktarmak istediklerinden böyle oldu ama daha etkili bir şekilde sonlandırabilirlerdi. Özellikle mahkeme kısmı çok basit ve oldu bittiye getirilmiş.

Uzun lafın kısası artılarıyla eksileriyle çok kaliteli bir yapım değil ama hoş bir tek seyirlik olduğunu söyleyebiliriz.

6,5 / 10
6


avatar
(209) -
Çok hızlı akan alt yazılarıyla, sinemada, hatta iki kişi evde bile takip etmenin zor değil imkansız olduğu bir film ancak bir o kadar da güzel.
Durdurup geri sarmaktan parmaklarım şişti. Ancak değil tek bir cümle, tek bir harf dahi çıkarmazdım.
7


avatar
(363) -
Sonlara doğru temposu düşmeye başlasa ve final sahnesi filmin geri kalanına göre biraz basit olsada ilginç bir biyografik filmdi. Her film birbirinin kopya şablonunda olacak değil elbette. Bu film de biraz poker'e meraklı olanların ilgisine yönelik. Diğer birkaç yorumda yazıldığı gibi çok konuşma var, diyaloglar çok fazla ve hızlı. Altyazının da tamamı neredeyse eksiksiz çevrilmiş olduğu için çok hızlı akıyor ekranda, okunamıyor. O yüzden dublaj versiyonu sanırım daha izlenebilir olacaktır.
7


avatar
(317) -
Herkes konuşmalardan dert yanmış. Altyazıyı takip edememekten veya okuduğunu anlamamaktan kaynaklanıyor olabilir. Kaldı ki filmi lezzetli yapan konuşmalardı diye düşünüyorum.
6


avatar
(43) -
Molly' in filmi çekilecek bir hayatı olduğunu düşünmüyorum. Film başlarda hızlı bir giriş yaparak heyecanlandırsa da ortası, sonu hiç bir bölümü olmamış. Ömrümde bu kadar yavan duruşma sahnesi ve avukatlık performansı görmedim. 6/10
6


default avatar
(299) -
Başlangıç olarak şunu söylemem gerekiyor Jessica Chastain çok ilginç bir oyuncu hem oynadığı filmleri özenle seçtiği belli hem de canlandırdığı karakterleri gerçekten çalışıyor. bu kadının filmlerini keyifle izlediğimi söylemem gerekir gelelim filme .

Genel olarak film biraz durağan seyretse de konunun işlenişi ve başrol oyuncusu sayesinde su gibi akıp gidiyor anlatımı gerçeklere dayanan hikayesi ve filmdeki yan oyuncuların işleniş şekliyle de oldukça güzel zaman geçirtiyor. müzikler kostümler mekanlar gerçekten güzeldi.
nesi kötü derseniz Molly karakterinin geçmişini işleyiş şekli biraz yavan kalmış gibiydi babasıyla olan ilişkisi ve geçmişte babasının onu nasıl eğittiği biraz boş bırakılmış. filmin finali biraz iyi biraz kötü kalmiş iyiydi çünkü karakterin seçimleri gerçekten takdire şayandı kötüydü filmin anlatmak istediği hikaye öyle arada derede kalmış bir zaman dilimini anlatıyormuş gibi havada kaldı biraz daha finaline güzel şeyler saklasalarmış güzel olacakmış. yarı biyografi yarı hikaye tarzında güzel dengeli bir film yine de tavsiye ederim zaman kaybı değil.
8


default avatar
(36) -
makineli tüfek misali konuşan bir kadın... bu kadını iticilikten nasıl kurtarırız diye düşünmüşler ve film boyunca sürekli gögüs dekolteli elbiseleri giydirmişler. bence o da kurtarmadı. aslında daha sade bir dil kullanabilirlerdi ve daha basit anlatabilirlerdi.
bu tarz filmlerde kumarın önce nekadar harika oldugunu , akıl almaz paraların döndüğünü, lüks yaşamları anlatırlar. Sonuç bölümünden önce bunların bir anda uçup gidebilecegini anlatirlar hatta hayatınızın sona ermesini bile. ama bir şans ile devam eder. Final sahnesinde ise tüm kumardan kurtulup eski hayata dönüşü anlatırlar. bknz. "klişe kumar filmi"
Finali gördükten sonra "ya bu muydu? ne oldu şimdi ?" kafamızda sorular oluşmasına sebep olur.
ve bir tavsiye bu tarz filmler dublajli izlenilirse izlenebilirlik oranı artar. notum 5
5


default avatar
(35) -
Film gerçekten sıradan , güzelmi güzel aktris sürekli konuşmakta ve göğüsleri her sahnede gösterilmekte , sürekli değişen sahneler , zengin erkekler , guzel kızlar ,özendirilen sigara poker ve zengin hayat , viskiler , milyon dolarlar. Film bir anda oluveriyor ilgi çekici. İşte hollywoodun gücü. Film sadece hayal satıyor izleyiciye. İzleyici bunun farkına varamasın diye sürekli değişiyor sahneler ve kadının göğüsleri her ama her sahnede izleyicinin gözüne sokuluyor
2


avatar
(110) -
çok sıkıldım.. sürekli konuşuyor jessica.. yoruyor izlerken.. beğenmedim..
5


default avatar
(9) -
Jessica nin son biyografi filmi gibi 'miss sloane' bu da biyografi severler icin ayri bir tat olacaktir masterpiece değil tabi ki ama izlemeden gecmemenizi oneririm
8


default avatar
(31) -
Derin konuşabilen ve konuşulanı anlayabilenler sevecektir.Psikoloji öğrencilerine tavsiyemdir...
9


default avatar
(5) -
Artık neredeyse Amerika'da hayatını filme çekmedikleri insan kalmadı. Üzerine de abartı sosunu bol bol boca edince, "hadi oradan" diyeceğin hikayeleri normalmiş gibi izlemeni bekliyorlar..

Filmi bitiremedim bile, arkadaşın dediği gibi kafam şişti yaf..

Masada oynayanlardan duydukları şeyleri internette arayıp "uzman" olan kızımızın dahiliği karşısında pes diyorum. Boşa bu kadar film-tv izlemişim, şu ana kadar öğrendiğim birşey yok haha.

"True Story" filmlere önyargımı kıramadığı gibi çıtayı yükseltti. Bu kadar yoruma bile gerek olmayacak bir film. Güzelim Jessica kimi canlandırmış deyip, gerçek kızın fotosunu görürseniz o merdivenleri "nasıl" çıktığı çok bariz dolandırıcı birisini görürsünüz.

Olmamış. Hem de hiç, sana puanım "1" kanka.
2


default avatar
(2) -
Beklediğimin çok altında bir film, oysa Jessica Chastain & Kevin Costner daha iyi bir iş çıkarabilirdi


avatar
(741) -
filmden beklentimi hiç karşılamadı ..biyografi ama film içine hiç çekemedi açıkçası.. pokeri sevmekle sevmemekle açıkçası bağı yok filmin..terimlerin ne olduğunu bilmek kafi
3


avatar
(253) -
Bu filmi izlemeden önce 3 şeyi iyi bilmeniz gerekir. İngilizce+poker+amerika kanunları. Ya da filmi kapatın altyazıları okuyun daha verimli olur.


default avatar
(19) -
film biyografi sevenler için oldukça başarılı, poker sevenler açısından da tavsiye edebileceğim nitelikte, tek kötü yanı çok ve hızlı diyaloglardı.Film uzun olmasına rağmen kendini izlettiriyor.
8


avatar
(6202) -
İnsan ilişkilerindeki yeteneği ve zekası ile milyon dolarlık iş kuran bir kadının öyküsü.Açıkcası öyle baştan sona hareketli, heyecanlı, hop oturmalı, hop kalkmalı film değildi daha çok diyalog ağırlıklı ve hatta alt yazıları zaman zaman okumakta güçlük çektiğim düz bir tempoda giden filmdi.Fakat Jessica Chastain'ın performansı mükemmeldi Asıl beni en çok etkiliyen sahne ise baba kızın oturdukları banktaki konuşmalardı.Biyografi türüne ilgi duyanların hoşuna gidebilecek film diyelim....


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film