Giriş Kayıt
Yorumlar (183)
default avatar
(2) -
Saving Private Ryan kalitesinde bir film. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim savaş sahnelerinin içinde kaybolacaksınız.


default avatar
(2) -
Gerçek bir olay olmasa yok artık daha neler diyeceniz bir film.
8


avatar
(998) -
gerçek hikaye, iyi oyuncular, güzel film daha ne olsun
izleyin izlettirin, arşivleyin 8 / 10
8


avatar
(1723) -
önyargılı bakışın insanları nasıl yanlışlara sürüklediğinin açık bir kanıtı bu film hele bir de savaş ortamında...güzel efektler,çarpıcı diyaloglar,iyi oyunculuklar finalde gerçek görüntüler,yaşanmış hikayeler...
8


default avatar
(129) -
Filmin iyi olup olmamasını geçtim savaşın gerçek yüzünü gösteren yeğane filmlerden biri.


avatar
(102) -
Oscar'ı hakeden tek film..
8


avatar
(522) -
Öyle aşırı savaş sahneleri bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. İlk 1 saate yakını durgun geçiyor ama öyle çok sıkmıyor. Savaş bölümü daha çok ikinci bölümde. Konusu çok farklı ve baştan sona filmin konusunu mesajını size veriyor.
7


avatar
(394) -
Gerçek bir hikaye. İzlemeden geçmeyin derim.
8


default avatar
(2) -
muhakkak seyredin .. son zamanların gerçek hikayeden uyarlanmış en iyi filmi
10


default avatar
(2) -
mukemmel bir film. bence herkesin seyretmesi lazım bir insanın azimle ve inançla neler yapabildiğinin yegane göstergesidir.
10


avatar
(1234) -
Bence en iyi savaş filmleri listesine baş sıralarda girecek bir yapım. 8,5 puan ve şiddetle tavsiye ederim.
9


default avatar
(7) -
Çok etkileyici bir savaş filmi. İlk yarısı biraz ağır ilerlese de filmin sonlarına doğru gözyaşlarınızı tutamayabilirsiniz.
9


default avatar
(13) -
Son zamanların en sağlam savaş filmi , filmin basındaki o kızla ana karakterimizin tanısma sahnesi çok iyidi. şiddetle tavsiye...
10


avatar
(178) -
Çok başarılı bir film.. Bir şaheser değil, başyapıt değil fakat MEL GIBSON filmi olması yetiyor..
8


avatar
(16) -
Güzel bir filmdi. Baştan sona sıkılmadan keyif alarak izledim. Gerçek bir hikayeden yola çıkarak çekilen film tabi ki kahraman Amerikan askerlerini yücelten türde her zaman olduğu gibi. Savaşın ve ölümün yüzünü detaylı olarak gösteren iyi bir film.
9


avatar
(40) -
o neydi öyle savaşı yaşadım bi an savaş sahneleri çok güzel


default avatar
(10) -
Ne kadarı gerçek ne kadarı abartı bilmiyorum ama filmde gösterilenlerin onda birini bile yapmışsa eli öpülesi bi dayıymış
7


avatar
(301) -
Bugüne kadar değerlendirdiğim çok az filme 10 puan verdim. Bu filme 10 puandan aşağısı yakışmaz. Senaryo, oyunculuklar, özellikle de savaş sahnelerinin gerçekçiliği çok üst düzeydeydi.

Biliyorsunuz Breaveheart, zamanında savaş sahnelerinin gerçekçiliği ve etkileyiciliği ile epey ilgi toplamıştı. Bence aradan geçen yıllardan sonra Mel Gibson, yeni standartları bu filmle belirlemiş diyorum.
10


default avatar
(95) -
savaş severlerin kaçırmaması gereken bir film.. izlemenizi tavsiye ederim.
10


default avatar
(2) -
Mel Gibson, çok iyi bir savaş karşıtı filme imza atabilecekken, içindeki savaşçının sesini bastıramayıp -ki, yönetmen Mel Gibson olunca bu çok normaldir- savaşı kutsama yolunu seçmiş ve böylece bu şansı kötü kullanmış. Film savaş karşıtı filmlerin şahı sayılabilecek "Full Metal Jacket"ın yanına bile yaklaşamıyor. Dahası, uzun ve kanlı savaş sahneleriyle "Er Ryan'ı Kurtarmak"ın da gölgesinde kalmış.
Denizden yapılan bombalama sahnelerinin görsel açıdan yapaylığı da hiçbir dikkatli izleyicinin gözünden kaçmayacaktır.
Savaş filmleri içinde özgün bir yer elde edemeyecek olsa da gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlama olması nedeniyle izlemeye değer bulunabilir.
7


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film