Giriş Kayıt
Yorumlar (183)
avatar
(19) -
zaman kaybı kesinlikle izlemeyin.amerikan gaz filmi başka bir şey değil.her anlamıyla kötü bir film.
1

Cevaplar (2)
avatar
(21) -
Nedir bu amerikan gazı olayı hala anlamam. Hayır adamlar Amerika'yı yere mi batırsın ne istiyosunuz kendi devletini yücelticek tabi.


2
| Bildir
avatar
(19) -
çok çok kötü bir film..daha ne diyim bilmiyorum..sen beğendinmi gerçekten..cidden yani..amerikan gazı bir film diye kötü demiyorum ben...film çok kötü ya..sıfır veremedim bir vardı..düşün yani
1


1
| Bildir


default avatar
(75) -
Son yıllardaki en iyi savaş filmi diyebilirim. Bir film sever iseniz olaya başka türlü bakmadıkça çok güzel bulacağınızdan eminim.
8


default avatar
(9) -
Abi dehşetül vahşet süper film yaa
10


avatar
(239) -
Mel Gibson yönetmenlik koltuğunda iyi iş çıkarmış bu sefer. İleride daha da iyi filmlerin kendisi tarafından geleceğini göstermiş oldu. Film insanın içine dokunan, savaşın kötü taraflarını gösteren duygu dolu bir film olmuş gerçekten. Başyapıt yada efsane film demek için sanki biraz fazla gibi ama çok iyi film olduğu söylenebilir.
7


avatar
(444) -
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(546) -
Savaş konulu filmler arasında ilk sıralara koyulacak filmlerden birisi olmuş.Gerçekten harika .İnsanoğlu inandığı şeyler uğruna savaşır .Ders niteliğinde bir film.Ama Dünya o kadar battıki bu düşüncenin yaşama şansı yok denecek kadar az...
9


avatar
(32) -
"lütfen,birini daha almama yardım et"

savaş alanı ,sadece insanları öldürenlerden oluşmaz.
aynı zamanda savaşı kazanmak için sadece insanları öldürmekle olmaz,insanları kurtaracak, onlara yaşama ve yaşatma umudu verecek bir ışık da lazım...


avatar
(27) -
Gerçekten güzel bir film. Herkesin izlemesini öneririm.
9


default avatar
(20) -
Harika bir senaryo, çok klas ayarlanmış diyaloglar, enfes kamera açıları, siperi odama getirdi yönetmen. On numara film.
6


avatar
(161) -
ışık kullanımı tek kelimeyle felaket. aynı sahnede karşılıklı konuşan karakterlere güneş ışığı farklı yerden geliyor ve bu hata neredeyse her diyalog sahnesinde var. bizim milli ve dini duyguları gazlayan filmlerin amerikan versiyonu olmuş. biyografi olması dışında bomboş bir film. baş karakterin yaptıkları inanılmaz gerçekten. keşke bu büyük insanın yaptıkları daha iyi bir filmle anlatılsaydı.
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(2) -
Gerçekten sizi içine çeken güzel bir film...
7


default avatar
(99) -
Filmin savaş sahneleri çok başarılı, senarysonu abartılmış gerçek hikayeden alınmış, Mel gibson nun genel tavrı geçek hikayelere mübalag yapmak şeklinde zaten., yanlız şu bombardıman yapan savaş gemisi sanki başka bir filmden alınmış gibiydi, izlerken beni çok rahatsız etti beni orası.Bunların dışında gayet başarılı bir film.
8


default avatar
(10) -
Çok güzel bir film tavsiye ederim. En iyi erkek oyuncu oscarı alabilir.
9


avatar
(416) -
Film sanki 2 bölümden oluşuyor, 1.Bölüm Aşk filmi, 2.Bölüm Savaş Filmi. Savaş sahneleri mükemmel fakat Hristiyanlık ve İncil e çok vurgu yapıyor. Adamlar hristiyan bir şey diyemeyiz ama daha yüksek puan vermemi engelliyor Gülücük Herşeye rağmen son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden..
8


avatar
(169) -
İnsanın inançları uğruna sınırlarını ne kadar zorlayabileceğini anlatan aynı zamanda savaşın çirkin yüzünü bir kez daha gösteren bu filmi herkesin izlemesi gerek.Akademinin yerinde de olsam en iyi film ödülünü bile veririm bu filme.
9


avatar
(14) -
Herkezin bilhassa askerlerin izlemesi gereken merhamet filmi


avatar
(274) -
Savaşta insan hayatını almaktan çok, insan hayatını kurtarmak üzerine temalı gerçek bir hikayeden alınma çok güzel bir film yapmışlar, bir çok dalda ödül alabilecek bir film, ıbdm.puanını hakeden bir film, puanım:8 Gülücük izlemeye değer bir film yapmışlar, iyi seyirler Gülücük
8


default avatar
(6) -
Pek savaş filmi sevmem ama tek kelimeyle harikaydı. İzlenmesi gereken bir baş yapıt olmuş.
10


default avatar
(16) -
son zamanlarda cımbızla ayıklayabileceğimiz eksik yönleri olsada izlenebilir yapımlardan birisi sinemeseverlere tavsiye edilir.mel gibson yeniden sesini duyurmuş gibi geldi bana


default avatar
(1) -
Tavsiye ederim, izleyin, özellikle savaş sahneleri bana Er Ryan'ı Kurtarmak filmini hatirlattı... iyi seyirler...
10


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film