Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

cyprusplus

 
Kayıt : 17 Kasım 2011
D.Günü : Kasım 24, 1980 (43) Yay
Son Giriş : Gizli
  • Davetsiz
    Davetsiz
  • How to Get Away with Murder
    How to Get Away with Murder
  • Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn)
    Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn)
  • Gretel & Hansel
    Gretel & Hansel
  • Kirpi Sonic
    Kirpi Sonic
Son Yorumları
The Witches (2020)
25 Ekim 2020
1990 yapımı aynı adla yeniden daha iyi efekler ile bir kez daha bize merahaba diyor. Anjelica Huston ve Rowan Atkinson gibi oyuncuların yer aldığı seriyi henüz 10 yaşıda iken VHS de izlemiştim ve oldukça sevmiştim. Cadılar biraz korkuç görünsede film kendine çekiyordu izleyeni. HBO MAX platformu için çekilen film de Anne Hathaway ve Octavia Spencer gibi sevgiğim oyuncuları gördüğme sevindim. Henüz izlememiş olsam da en kısa zaman da izleyeceğim çocukken aldıgım keyfi alırmıyım onu bilemem ama bakmaya değer olduğunu düşünüyorum.
I See You (2019)
11 Haziran 2020
Fazla bir beklentim olmadan izlemeye başladım. Sıkıcı vasat bir korku filmi olsa gerek diye düşündüm, ancak film ilerledikçe olayların mantıklı yerlere varması izleyiciyi ters köşe yapması ve süpriz bir finalle son bulması,her gerilim filminin bol efektli ya da öcülü böcülü olması gerekmediğini bizlere göstermiş olması takdire şayandır diyerek izlemenizi tavsiye ediyorum.
Gretel & Hansel (2020)
19 Nisan 2020
Görselliği ile ön planda olan bir film. Klasik hikayeyi daha modern anlatmışlar.Klasik Hollywood korku filmi beklentisi ile izlemeyin zira bu filmde öyle hop oturup hop kalkacağınız korku unusurları yok. Film orta karar bence izlenir ama ne filmdi be diyeceğim yanıda yok. Ayrıca şu entel dantel marjinal olunsun diye filmleri 4:3 çekmelerine ayrı bir uyuz oluyorum Çok Mutlu
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film