Giriş Kayıt

Dünyayı Ardında Bırak (2023) Yorumlar - Sayfa 3


Leave the World Behind

Yorumlar (90)
default avatar
(4) -
Bu kadar güzel yorumu anlamak mümkün değil benim açımdan , elbette film zevki göreceli ama bu kadardamı? benim için facia bir filmdi , 2 saat 20 dkam boşa gitti resmen , boşmboş filmdi. İşin kolayını bulmuşlar bir gizem yaratalım herkes istediği anlama çeksin..
1

Cevaplar (1)
default avatar
(9) -
Yeni akım, 4-5 kişiyle dışarda çok büyük olaylar dönüyomuş gibi arabanın içinde, evin içinde bizim yaz filmleri gibi 5 para harcamadan film yapıp parayı kırmak sanırım. CGI bilgim üst seviye olsa şu filmi evde oturur çekerim.
1


1
| Bildir


default avatar
(18) -
Güzel bir filmdi bence. Sizi merakta bıraktırıyor, sonunu merak ederek izledim, sıkılmadım. Konusu ilgi çekici.
7


default avatar
(32) -
NetFiliz verilmesi gereken mesajı verme peşinde, Big reset , mülksüzleştirmeye hazırlık...
7


default avatar
(7) -
Felaket fantezisi beklentisiyle izleyenleri, tersköşe yapan bir film. Eee, hani, neymiş diye bekleşenler için hayal kırıklığı. Öte yandan, filmdeki herşey günümüz dünyasında zaten oluyor, ilave fantaziye gerek yok. Algılaması ve hazmetmesi herkes için kolay olmayabilir. Çok etkileyici bir film.
8


default avatar
(1) -
Bir şey olacak beklentisiyle gelişen ama sonu kocaman bir soru işaretiyle biten bir film. Oyuncuların hatırına belki izlenebilir


default avatar
(44) -
Harika bir film. 2019'da Covid19 çıkarıldığı zaman, 2011 yapımı Contagion (Salgın) filmini izlediğimizde "Vay be adamlar filmini önceden yapmışlar" demiştik. Aynı şekilde seneler sonra bir dijital kıyamet yaşandığı/yaşatıldığı zaman da bu film için aynı şeyi söyleyeceğiz.

Filmin en can alıcı mesajları Mahershala Ali'nin konuşmalarında saklı.

Sürprizbozan: Göster


Uzun uzun incelenebilecek, her sahnesi mesaj dolu çok güzel bir film.

Filme hangi gözle baktığınıza göre değişir. Eğlenmek içn bakıyorsanız sıkılacaksınız, vaktinizi harcamayın. 8/10
8

Cevaplar (2)
default avatar
(140) -
Kesinlikle katilmakla beraber ayrica filmin icinde ve senaryosunda gizli, cok onemli gelecek ile ilgili bilgiler, tahminler, sorular ve yorumlar var. Muthis bir film.
8


1
| Bildir
avatar
(19) -
Ipler kimsenin elinde değil propogandasından ibaret bir film. Sürükleyiciliği var ama evet
7


0
| Bildir


avatar
(236) -
..Cok iyi düsünülmüş bir Kurgu.. olası bir Senaryo izlerken insanı geriyor.. ee insanoglu hemen hemen herseyin kontrolünü teknolojiye bırakmak üzere üstüne birde atıyorum bir yapay zekanın şalteri atsa hacklese herseyi ne olur.. Rumaan Alamda acaip bir kafa var Mr Robot gibi bir diziyle cıka gelmesinden belliydi..
Sürprizbozan: Göster
daha bir cok gönderme ve ironiyle doluydu böyle bir son kacınılmaz gibi duruyor.. izlemeye değer bir yapım.
8


default avatar
(9) -
Çok güzel film, gerilim merak her anında devam ediyor, vermek istediği mesajıda çok güzel veriyor ve güzel bir sonlada bitiyor. Sonunda ne olduğu belli zaten. Acaba sonunu beğenmeyenler ne bekliyor. Bu film post apokaliptik türde bir film değil, öyle bir kaygısıda yok. Orası başka bir filmin konusu bence.
9


default avatar
(28) -
filmdeki tek güzel sahne otobandaki araçların sahnesi iyi düşünülmüş olabilecek en mantıklı şey
6


avatar
(173) -
Film harika taaaa ki Final sahnesine kadar . o ne la oyle .bi ton enteresan olaylar filmin ahrika oldugunu dusunduruyor gerilimi iyi insan hissediyor ona diyecek yok .sonunda basiyorsun kufuru Gülücük
4

Cevaplar (1)
avatar
(792) -
Bir kardeşiniz olarak rica ediyorum, şu avatar'ı değiştirin yahu... Gülücük
8


1
| Bildir


default avatar
(157) -
Gerilimi güzel izlenebilirligi olan evet sonun pek tatmin etmeyen bir film ha b arada siyahi kız cidden filmin içine eden bir unsurdu gereksiz bir karakterdi
7


default avatar
(13) -
Son dönemde seyrettiğim güzel filmlerden biri. Gayet başarılıydı. Bazı yerlerde en ufak bir sahnede bile yapılan detaylı çekimler, görüntüler çok iyiydi. Tavsiye ederim. Bu arada film boyunca dikkatimi çekmişti acaba yanlış mı gördüm diye tekrar tekrar baktım yanlış görmemişim hatta bazı yerlerde okuduğum yorumlarda da yazmışlar. Şöyle ki;
Sürprizbozan: Göster

Bu bile filme verilen önemi gösteriyor bence.


default avatar
(146) -
Gayet güzel bir filmdi sonlarına kadar nefes tutturup son bölümü maalesef bunun içinmiydi deddirtti . Devam filmi gelebilir . Sam seviyor bu tarz, filmler diziler yapmayı . Şu zamanlar elektirik kesintileri vs olacak deniyor dünyada , bu filminde bu zamanlara denk gelmesi ilginç bir nokta .
7


default avatar
(323) -
Film gayet güzel başladı, gayet güzel devam etti, ama sonunda çuvalladı. Filmde son dakikaya kadar gizem devam ediyor, nolcak acaba sonunda diye merakla izliyorsunuz, çeşit çeşit fikirler yürütüyorsunuz. Sonra koca bir boşluk. Bilemedim.
6


default avatar
(93) -
Filmdeki gizem mistik hava gerilim gayet başarılıydı merak uyandırıcıydı oyunculuklar çok iyiydi ..Tam bu senenin başarılı yapımları arasına girecek'ken sacma sapan bir final herseyi mahvetti bu kadar vasat bu kadar sıradan bu kadar ucu acık ve bağlanmayacak bir final daha görmedim desem yeridir....
6


default avatar
(4) -
Hayvanları sormuş bir arkadaş filmde söylüyor zaten göç ediyorlar. Şahsi fikrim de geyikler diyor ki gidin dünya bizim sonradan görmeler sizi. Film çok iyi tavsiye ederim.
10


default avatar
(29) -
Bu filmi izledikten sonra, gerçekten çok etkilendim. Film, sadece bir gerilim filmi değil, aynı zamanda bir toplumsal eleştiri filmi. Film, ırk, sınıf, aile, güven, yabancılaşma gibi konuları ustaca işliyor. Filmdeki oyuncuların performansları da çok başarılı. Julia Roberts ve Mahershala Ali, birbirlerine karşı duydukları güvensizlik, korku ve merakı çok iyi yansıtıyorlar. Ethan Hawke ve Myha’la da çok iyi bir uyum yakalamışlar. Filmdeki atmosfer de çok gerçekçi ve sarsıcı. Film, bizi düşündüren, sorgulatan ve duygulandıran bir film. Film, son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Kesinlikle tavsiye ederim.
8

Cevaplar (1)
default avatar
(4) -
Katılıyorum gerçekten çok güzeldi.
10


0
| Bildir


default avatar
(5) -
Tek kelimeyle mükemmel. Her anı gizem doluydu. Ağır bir tempoda ilerlemesine rağmen hiç dinmeyen bir gerilime sahipti. Filmin herkese uygun olmadığı bir gerçek ama. Eğer klasik Amerikan tarzı bir felaket filmi arıyorsanız ya da uzun diyaloglar size sıkıcı geliyorsa tavsiye etmem. Filmin sonu da tam bitmesi gerektiği gibi bitmiş bence. Havada kalan bir şey yok, verilmesi gereken mesajların hepsi verilmişti. Hem yönetmen hem de oyuncular çok iyi bir iş çıkarmış. Netflix'in bugüne kadar yapmış olduğu en başarılı bir kaç çalışmadan biri.
10

Cevaplar (1)
default avatar
(29) -
İğneleme yaptığını düşünüyorum, film rezaletti Gülücük
2


0
| Bildir


default avatar
(16) -
Film sonuna kadar gizem doluydu. Hiç sıkılmadan izledim ,aksiyon beklentisi olanı sıkabilir. Sonuda tahmin ediliyor zaten havada kalmış gibi bitmiyor bence
7


default avatar
(2) -
Returnz'nin belirttiği gibi, klasik dijital platform filmi, bir ton gizem yaratıp bir yere bağlanmayan film.


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film