Giriş Kayıt

Dünyayı Ardında Bırak (2023) Yorumlar - Sayfa 4


Leave the World Behind

Yorumlar (90)
avatar
(6205) -
2 saatten fazla süresiyle devamlı neler olacak diye beklerken tam olarak bağlanmadan bir şekilde sonlandı. Aslında olumsuz yazılacak çok şey var ama en başta beni Julia Roberts'ın agresif tavırları film boyunca gerdi. Ayrıca küçük kızın saldırı ortamında sorumsuzca Friends dizisin peşinde olması da sinir etti. Dolayısıyla modum düştü. Yanlız petrol tankeri ve Tesla arabaların sahnesi güzeldi. Birde sonu havada kalan filmlere acayip ayar oluyorum. Kısacası çok beğendim diyemem.
4


avatar
(614) -
Girişi güzel, gelişme bölümünde film sallanmaya başlıyor. Final de tam bir fiyasko. Kaybettiğiniz zamana değecek bir film değil. Verdiği mesajları sevsem de bir ton gizem yaratıp bir yere bağlanmayan filmlerden nefret ediyorum. Romanlarda hayal gücünün de etkisiyle işleyen bir formül ama filmlerde bu yöntem tutmuyor. Süresi de gereksiz uzun. Sadece rolüne cuk oturan Kevin Bacon’ı beğendim.
4


default avatar
(2) -
Ne ki şimdi bu? Ne olduğu belli değil.. Neden olduğu belli değil.. Sürekli bir gizem havası.. Her an bir şey olacak hissi ve nihayetinde hiçbirşey olmaması. şimdi filme derin bir takım anlamlar katanlar ve şifreli mesajlar verdiğine dair çıkarımları olanlar da bulunacaktır belki
peki geyiklerin verdikleri mesaj neydi? Biri beni aydınlatırsa çok memnun olurum.
5

Cevaplar (1)
avatar
(792) -
Hayvanlar ile ilgili merser kardeşimizin bir fikri var, "...geyikler diyor ki gidin dünya bizim sonradan görmeler sizi." ki, bence de olabilir. Sonunda ise birşey olması gerekmiyordu, olan olmuştu zaten. Film, olanları her karakterin nasıl karşıladığıyla da ilgiliydi. Son sahnedeki en genç nesil olduğuna göre, davranışlarını şöyle bir düşünün... Bence daha iyi bir final olamazdı.
8


0
| Bildir


avatar
(444) -
Hani kırmızı ışıkta durursunuz da yanınızdaki araç hafiften hareket etmeye başlar ama siz kendi aracınızın gittiğini düşünüp zaten basmış olduğunuz fren pedalına daha da yüklenirsiniz de algınızdaki yanlışlığı biraz sonra anlarsınız ya, öyle garip bir his tadında film. Film izlediğinizi sanırsınız ama tam da bir şey olacak diye beklediğinizde bir Netflix yapımı izlediğinizi farkına varırsınız ve o beklediğiniz şey asla olmaz. Zaten son bölümde de her şey havada kalıyor. Aynısının bir benzerini (!) daha yapmıştı Netflix; How İt Ends (2018) adında. İzleyin ama beklentiye girmeyin izlerken. Sonra boş yere fren pedalına basarken bulabilirsiniz kendinizi.
5

Cevaplar (1)
default avatar
(9) -
beklentiye girmek lazım...yoksa balataları yakarız Gülücük güzel yorum içim teşekkür


1
| Bildir


avatar
(502) -
132 dakikam boşa gitti şahsen ormanda bir villada tatil yapıp film çekmişler. Bir sürü de siyasi ve kendi ülke içi göndermeler de mevcut. Uzun ve gereksiz diyaloglar. Sürekli her an bir şey olacak beklentisi içinde izleye izleye bitirdim filmi Gülücük durağan ve sakin bir film olduğunu sıfır aksiyon olduğunu bilerek izlemenizi tavsiye ederim. Konusu dediğim gibi alt metinlerde epey siyasi ve sosyolojik göndermeler var filmde. Seveni de sevmeyeni de olacak türden bana göre sıkıcı bir film. Iyi seyirler. 5. 5
5


avatar
(933) -
Gizem bulutlarının asla aralanmadığı, izleyiciye sürekli teoriler kurduran, birçok kırılma noktası bulunan ve dönüşen, iyi bir yapım. Özellikle kırılma noktalarında çok net geçişleri var ama bunlar asla sırıtmıyor. Yılın görülmeye değer filmlerinden.
7


avatar
(220) -
Yeni dünya düzenine güzel göndermeler yapan, bunu yaparken de alegorik anlatıma çok az ihtiyaç duyan bir film olmuş. Şahsen Netflix'te böyle bir yapım izlemek beni şaşırttı. Zekice sohbetlerin içine yedirilmiş bir kaç diyalog da oldukça keyif verdi. Biraz yavaş ilerliyor gibi olsa da sıkmadan kendini izleten bir yapım. Sonlara doğru filmdeki kaos iyice belirginleşiyor ve hiç de kötü olmayan bir retorikle final yapıyor. Sakin bir kafada izledim ve şahsen beğendim. İyi seyirler.

Not: aksiyon filmi değil.
7


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film