Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

vysltznlp

 
Kayıt : 15 Kasım 2017
  • Forrest Gump
    Forrest Gump
  • Daredevil
    Daredevil
  • Tomorrow, When the War Began
    Tomorrow, When the War Began
  • Yıldızlararası
    Yıldızlararası
  • Paralel Evren
    Paralel Evren
Son Yorumları
Oppenheimer (2023)
11 Ocak 2024
Nolan'ın tarzı dışında bir film Oppenheimer. Yıldızlararası, The Dark Knight... üçlemesini yönetmiş bir adam Nolan. Oppenheimer, tür olarak biyografi olduğu için beklentilerinizi karşılamayabilir. Film tamamen diyalogdan oluşmakta. Sinematografi, müzikler ve oyuncu kadrosu müthiş. Kurgusu biraz dağınık olmuş; zaman atlamaları sıklıkla gözlenmekte ama bu filme en uygun kurgu bu olmuş diye düşünüyorum. Aksiyon beklentiniz varsa boşuna izlemeyin zamanınıza yazık. Bir puanı Nolan'ın görsel efekt kullanmamasına kırıyorum. Bombanın o korkutucu etkisini alamadım. 21. yüzyılın ilk çeyreğinin en iyi filmi olabilir. Muazzam...
The Flash (2023)
18 Temmuz 2023
İlk duyurusu 2017 yılında yapıldığında 2020'de vizyona gireceği söylenmişti. Pandemi ve senaryodan dolayı film 3 yıl daha ertelendi. DC'nin çok uzun zamandır üstünde çalıştığı bir proje ama kötü bir proje. Senaryoyu da beğendim sayılmaz.

Çoklu evreni görselleştirme tarzı hoşuma gitmedi biraz farklı bir yol izlemişler.
Ekstra aksiyon eklemek için sahneler çekilmiş gibiydi.

Bazı sahnelerde görsel efektler aşırı kötüydü. The Flash'ın düşük bütçeli dizisindeki CGI sahneleri bile bu filme kıyasla daha iyi görünüyor.

Sürprizbozan: Göster


Duygusal sahneler hiçbir şey hissettiremiyor, empati kuramıyorsunuz.

Sürprizbozan: Göster
.

Sevdiğim bir çizgi roman karakteri olduğundan film izlettirmeyi başardı.
İllegal Hayatlar (2023)
17 Şubat 2023
Parası olanın film yaptığı bir zamanda Röportaj Adam ekibini görünce filme iyi bir beklentiyle gittim. Film değil de uzun bir video gibi hissettirdi. Böylesine bir ekipten çok daha güzel bir yapım ortaya çıkabilirdi. Sonu iyi bitirememişler zannımca, açıkçası ben sonunu beğenmedim.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film