Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(614) -
Tam kafa boşaltmalık bomba bir aksiyon. Bam, bam, bam... Gülücük Ben aradığımı tam olarak buldum. Christopher Lloyd'da 82 yaşında olmasına rağmen harika iş çıkarmış. Düşünmeden izleyin derim.
7


avatar
(6203) -
Son günlerde izlediğim en güzel ve bana izlerken en çok keyif veren bir aksiyon filmi oldu.Açıkçası Better Call Saul dizisinin meşhur Avukatı olan Bob Odenkirk'ten böylesine bir aksiyon beklemiyordum.
Sürprizbozan: Göster
..Bana göre 2014 yapımı '' Equalzier '' ve John Wick filmi kadar başarılı. Aksiyon sevenler yanlız kesinlikle hata aramadan iizlerseniz eminimki sizlerde beğenirsiniz. Şimdiden iyi seyirler
7


avatar
(430) -
Demek ki sadece 16 milyon dolarlık bütçeyle bile havalı ve eğlenceli bir aksiyon filmi çekilebiliyormuş...

Filmin senaryosunun John Wick'in senaristinin elinden çıkması dolayısıyla, filmde JW'in hikayesine oldukça benzeyen bir hikaye işlenmiş... Ama 2 film arasında rahatsız edici bir benzerlik de yok... Bu film ucuz bir JW çakması değil...

Bir eleştiri olarak; film, başından itibaren kısmen ciddi bir tonda ilerlerken sonlara doğru akıl-mantık rafa kalktı ve sabun köpüğü aksiyon sahnelerine dönüldü. Bu sebeple bence filmin çizgisi bozulmadan daha iyi şekilde sonlandırılabilirdi. Ancak zaten bu tip filmleri de sadece eğlenmek için izliyoruz, sonlarda biraz "coşulması" çok da sorun olmasa gerek.

Unutmadan, Back To The Future'ın doktoru Christopher Lloyd'u görmek de çok güzeldi...

Sıkılmadan ve keyifle izledim. Umarım devamı gelir, JW gibi seriye bağlarlar...
8


Yorumlar (126)
default avatar
(332) -
Çok beğeneceğniz ve tavsiye edeceğiniz bir yapım olmuş. Her insanın içinde saklı olanı çıkartmayın der gibi, Hutch Mansell'i hiç böyle beklemiyordum. Eşiyle bir konuşma bölümü var, o gerçketen çok evli çiftin özlemi. Birde her ev için bir bodrum şart...bunu daha iyi anladım.
Sürprizbozan: Göster
9


default avatar
(18) -
Ailesiyle monoton bir hayatı olan pısırık karakterimizin birgün evi soyulur. Çok da müdahil olmaz. Hayatımız kaldığı yerden devam etsin modundayken "babaaa, kedicikli bilekliğim nerde? umarım çalmadılar" diyen küçük kızının bu cümlesine dayanamaz. Ve baba evden kapıyı çarpıp çıkar... İşte burda film John Wick haline evrilir.. Karakterimiz aslında eskiden fena biriydi.... Uyuyan dev uyandı...

Sıkılmadan izlenebilecek bir aksiyon filmidir. Silahlı patlamalı kovalamacalı bir film. 6,5 tan 7 /10

İyi seyirler...
7


avatar
(1248) -
Bob Odenkirk sevdiğim oyunculardan birisidir. Bana göre her role gidecek bir yüzü yok. Ama bu rolde sırıtmamış diyebilirim. Gayet aksiyonu yerinde, sürükleyici ve izlenebilir bir yapımdı. Otobüs sahnesine bayıldım diyebilirim. Sonu daha iyi olabilirmiş. Tipik aksiyon finallerinden farklı bir şey beklerdim. Çünkü işleyişiyle film bunu hak ediyordu. Filmde John Wick esintileri hissettim. Bu onun biraz komedi serpiştirilmiş hali gibi.

Kısacası keyifle izlenebilecek, eğlence ve aksiyonun harmanlandığı izlenebilir bir yapım. Devamını merakla bekliyoruz.
7


avatar
(49) -
Breaking Bad ve Better Call Saul dizisinin pısırık, korkak ve sinsi avukatı Saul Goodman rolü ile hafızalarımızda yer edinen Bob Odenkirk'den, beklenmedik ve müthiş bir aksiyon seyretmeye hazır olun, aksiyon severlerin kesinlikle kaçırmamasını tavsiye ederim, soluksuz izlenen bir aksiyon, devamı gelir diye tahmin ve umut ediyorum.
9


avatar
(126) -
Uzun zaman sonra izlediğim saf aksiyon dolu enfes bir film olmuş. Filmin bir çok sahnesini kahkahalarla izledim. Bu anlamda da komedi aksiyon türünde bir filmdi diyebilirim. Zaten filmi izlerken başrolümüzün yaşadığı monotonluktan, iş hayatından ve ailesinden küçük kızı hariç hiçbir saygı görememesinden sizde çok etkileneceksiniz.

Ben henüz John Wick serisini izlemedim ama Red serisini izlediğim için ona yakın bir senaryo diyebilirim. Fakat aksiyon konusunda izleyenler bilir Shoot'Em Up (Hepsini Vur) 2007 filmine çok daha yakındı. Ama yinede hepsinden daha özgün bir filmdi.

Keşke biraz daha uzun olsaydı dedirten bir yapım oldu benim için.. Devamını bekliyoruz...
8


avatar
(316) -
Tek kelime ile muhteşem bir film. Uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir yapım izlememiştim. Aksiyonu bol, eğlenceli bir zaman geçirmek istiyorsanız tavsiye ederim.
8


default avatar
(217) -
John wick kadar haşin olmayan güzel bir sakin adam intikam güç aile önemi vs filmi. Sonuçta niye John Wck olsun ki. Kendine has olması Nobody'i daha güzel yaptı. Bence izlenmesi gereken bir film. İyi seyi rler...
7


avatar
(154) -
BCS serisinden sevidigm BOB yine yapmıs yapacagını. Bu rolün altından nasıl kalkmıs hala aklım almıyor. Ne bileyim bi türlü oturtamamıstım ama rolün hakkını vermiş hem de fazlasıyla. JW1 ve 2ye yakın JW3'ten beş gömlek üstün bir film. Umarım devamı gelir.
8


avatar
(218) -
Aksiyon, polisiye vs gibi birde "havalı katiller" diye katagori oluşturulması gerek artık çünkü görünen o ki john wick ve nobody filmlerindeki karakterler oldukça sevildi. Herkes gerekeni yazmış extra katacağım birşey yok tek diyebileceğim, "dont mess with gentle guys" =)


avatar
(215) -
Red ile John Wick serilerinin karışımı gibiydi. Kafa dağıtmak için izlenebilecek orta halli bir aksiyon filmi arıyorsanız işinizi görür cinsten olmuş.
6


default avatar
(173) -
Arkadaşlar biraz abartmış bana göre çok çok övülecek bir yanı yok
Yapılan yorumların çoğuna bakarak aha dedim güzel film galiba ama iyi gizemli başlayıp sonrası klasik aksiyon filmine döndü.
Jhon Wick'ide pek beğenmemiştim koca binadan çarpa çarpa asfalt zemine düşüp tekrar ayağa kalkması felan ...

Tek hoşuma giden Christopher Lloyd'u görmek oldu hâlâ iş var


avatar
(26) -
Hep söylüyoduk kore filmleri daha gercekci diye nihayet yonetmen farketmis de filmdeki sahneleri kore filmleri gibi yapmis , mazisi olmayan adam aci tatli hayat ve jhon wick karisimi.


avatar
(96) -
severim böyle, güçlü ama köşesine çekilmiş karakterleri. jhon Wick'te olaylar bir köpekle başladı burda ise bir künye ile. klişe sahneler yok muydu? vardı tabii. özellikle de filmin sonundaki aksiyon sahnelerini pek beğenemedim ama film zaten sıkılmadan izleyeceğiniz aksiyon filmi. izle, iyi zaman geçir ve unutup geç.
7


default avatar
(26) -
Son zamanlarda yapılan en iyi aksiyon filmlerinden. Bob Odenkirk'in oyunculuğu zaten Saul Goodman karakterinde mükemmeldi ama bu filme de hiç beklenmeyen bir şekilde iyi yakışmış. Devam filmini bekliyoruz...
8


default avatar
(314) -
Sıkılmadan aksiyon eşliğinde izlenebilir bir film olmuş. John wick ile birebir benzer konu ve işlenişte. İki filminde atmosferi farklı tabi. J. Wick kadar bu filmide sevdim diyebilirim. Çatışma dovüş sahneleri daha gerçekci yapılmalı artık. Bu filmde de göze batıyor. Adamlar ölmek için atlıyor silahın önüne resmen. Bunların dışında yaşlı babanın geleceğe dönüş filmindeki doktor olduğunu öğrendikten sonra daha zevkle izledim. Breaking bad deki kurnaz avukattan beklemediğim bir performanstı cokta güzel olmuş. Kesinlikle izlenebilir bir yapım...
7


default avatar
(173) -
Son zamanlarda izlediğim en BOMBA film diyebilirim. Şöyle saf aksiyon filmlerinde aile babası intikamı enfes oluyor ya başroldeki ile beraber vurdum.kırdım parçaladım yeeuwwwhhh uzun lafın kısası açın ailenizle arkadaşlarınızla eşiniz dostunuzla 90 dk boyunca kafa boşaltın...
10


avatar
(28) -
Biraz süper kahraman, biraz ajan, biraz ironik: İşte karşınızda Bob Odenkirk
Temposu yüksek, aksiyonu bol, izlemesi keyifli bir film olmuş.
7


avatar
(54) -
Kişiler arasındaki kopukluk haricinde İzlerken çok keyif aldım. Yavaş başlayıp daha sonra aksiyonun dozunu artırdı. Güzeldi
8


default avatar
(28) -
Belki türü beğenenler vermiştir ama bence bu puan fazla, ben kendi adıma kaybolan zamanına üzüldüm, ilk 15-20 dakikadan sonra bayağılaşan bir film.
5


avatar
(127) -
Bob Odenkirk için izledim yoksa hiçbir güç bana kuru aksiyon izletemezdi Gülücük Eğlenceli bir aksiyondu, filmin vermek istediği coşkuya ulaştım izlerken.
7


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 6 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film