Giriş Kayıt
Yorumlar (126)
default avatar
(75) -
Yeni seyrettim dün akşam.....Hiç yorumları okumadan ve konusu ile ilgili fikir sahibi olmadan seyrettim ve çok beğendim. Tam bir eğlencelik filim. Ben filimin komedi olduğunu düşünerek seyretmeye başladım ama karşıma bambaşka güzel bir filim çıktı. Hiç düşünmeden biran evvel görün derim.
8


avatar
(235) -
Farklı bir yorum yapayım. Bence kopya değil, kendi gerçekliği içinde bir tiye alma filmi. Şöyle ki: Böyle filmlerin amiral gemileri var. Örneğin çoğu yorumcularında bahsettiği gibi Denzel Washington'lu Equalzier (Adalet), Ben Affleck'li The Accountant (Muhasebeci) ve John Wick. Şimdi bu filmleri bakın nasıl tiye alıyor:
Saat hikayesi, Denzel abimiz saati kendi öldürme hızını ölçerken, filmdeki kahramanımız şiddet aracı olarak kullanıyor. Öyle kullanılmaz böyle kullanılır.
Tablo: The Accountant'da bay Wolf tablo hastalığı var. İşleri karşılığında değerli tabloları alıyor. Fazla ipucu vermeden filmdeki karakterimizin tabloyu nasıl aldığı ise bayağı komik bir sahne.
Hayvan edinme: Babayaga namı diğer John Wick köpek sahibi. Filmdeki karakterimizin hayvan sevgisi ise gerçekten zıt ve filmdeki dialogta ise gerçekten bir gönderme var. Şimdi diyeceksiniz ki ''hadi sende, oradan buradan almışsın''. Ama gerçekten diğer filmleri izlemişseniz bence siz de yakalayacaksınız. Özgün değil ama eğlenceli bir film. İyi seyirler...
6

Cevaplar (1)
avatar
(66) -
Saat ve Tablo kısımlarını unutmuştum. Çok güzel hatırlatma olmuş, teşekkür ederim.
8


2
| Bildir


avatar
(348) -
Film J.W'in yaşamak isteyip de yaşayamadığı hayatı konu almış sanki.
Rus mafyası, öcü adam vs. gibi benzer kavramları kullanmaları bu film için iyi olmamış J.W'in taklidi ya da çakması gibi eleştirilerin doğmasına sebep olmuşlar.
Film kötü değil; fakat kendi adıma iyi bulduğumu da söyleyemeyeceğim. Bunun en büyük sebebi de Hutch rolünü canlandıran aktörün John'un karizmasına sahip olmaması bana kalırsa.
İzlerken eğlendim mi, eğlendim; ama ne bileyim olmasa da izlememiş olmak büyük bir eksi değil bence.
5


avatar
(444) -
Türünü sevenler için ortalamanın bir tık üstünde bir film ama artık bu tarz filmlerin bir sınırı olmalı. Hikaye çok ama çok klişe. Bu filmin konusuna benzer filmleri neredeyse bütün Hollywood aktörleri çekti. Her defasında da izlerken şaşırmış ve heyecanlanmış numarası yapmak bazı izleyicileri ağır gelmeye başladı. İçinde bastırılmış şiddet duygusu biriktirenler arşivine alıp sıkıldıkça izlesinler ama geri kalanlar için izle unut tarzı bir film. Çok da şaapmayın bence.
5


avatar
(1723) -
başrol oyuncusunu daha iyi seçebilirlermiş yoksa güzel bir aksiyon macera, anlatım klişe ama dövüş sahneleri gerçekçi, temposu güzel, kamera açıları başarılı, finali de kendine yakışan ile yapmış...
7


avatar
(290) -
Hiç bu kadar aksiyon beklemiyordum benim için sürpriz oldu.John Wick tarzı bir yapım.Ben çok beğendim aksiyon severler kesin beğenir mutlaka tavsiye ederim.7.6
8


default avatar
(302) -
filmi beğenmemenizi anlayabilirim de yerden yere vurmak, yok efendim john wick taklidiymiş de yok efendim rambo'nun sol elinin kılıymış da... size söyleyecek söz bulamıyorum.
nobody, hem sosyal mesaj olarak hem de aksiyon olarak çok başarılı bir yapım. hele de son yıllarda uzun metraj kaliteli film yapılmazken...
ben seyrederken zevkten dört köşe oldum. liam neeson'ın intikam aldığı (charles bronson'un dead wish benzeri) filmlerinden sonra, ilk defa nobody beklentilerimi karşıladı.
8


default avatar
(47) -
Filmi izlerken her ne kadar karakter tiplemesi olarak biraz farklı olsa da aklıma ne hikmetse sürekli John Wick geldi, sanki her an bir sahnede kendini gösterecekmiş gibi bir his vardı içimde. Filmi izledikten sonra senaristini görünce anladım bunun nedenini çünkü iki filmin de senaristi aynı.
Filme gelicek olursam da ilk yarısı farklı ve güzel bir anlatıma sahipken ikinci yarısında özellikle sonlara doğru 'nedeennn'' dedirtecek kadar kötü, mantıksız ve bir o kadar da tutarsız sahneler izledim. İlk yarıya puanım 8, ikinci yarıya ise 3 (çünkü filmin ilk yarısında verilen beklentiyi asla karşılayamaması) .
5


default avatar
(21) -
İlk 15 dk'sı çok güzeldi. Aile ve toplumun babadan beklentileri. Babaya gelen baskı. ''Sen niye diğer babalar gibi değilsin?'' Güzel bir eleştiri ve felsefik bakış açısıyla başlamıştı. Keşke öyle devam etseydi, güzel bir dram filmi bile olurdu. Çok fazla mantık hatası vardı ve film de eksiklikler çok fazla özellikle dövüş sahneleri çok fazla oldu bittiye getirilmiş...
5


default avatar
(2) -
Filmi izlerken, biraz A History Of Violence, çokca da John Wick az da Walter White tadı geldi ... Bence çok hoş, izlenesi bir film çıkmış ortaya.. Bob Odenkirk yakışmış baby face ya da sert mizaçlı tiplerden gına gelmişti. Keyifli bir 90 dakika sizi bekliyor...
7


default avatar
(36) -
yani arkadaşalr tabii olumlu yorumlar da var ancak yaşlı John Wick izler gibi olduk. fena dövüş sahneleri yoktu ancak normaldi öyle aman aman bir film değildi. Özellikle filmin son sahnesinde yer alan bazı çatışma sahneleri filmde yer alan diğer kaliteli dövüş sahnelerine gölge düşürmüş. 5.5/10


default avatar
(9) -
Eskilerin keyif veren aksiyonlarını anımsatan bir film olmuş. Sıkılmadan zevkle izledik. İzledik diyorum çünkü çok film seçen 60'larında babam bile çok beğendi Gülücük Öyle çok beyin yakan bir senaryosu yok ancak tatmin edici düzeyde akışkan bir film. Tavsiye ederim
7


avatar
(231) -
İzle geç ertesi gün unut filmi olmuş ama sürükleyici. İzlettiriyor kendini. Müzikler slow motion'lar çok iyi.
7


avatar
(40) -
biraz joker, biraz rambo old blood, biraz john wick ile harmanlanmış basit eğlence filmi. ilgiyle izledim, eğlendim. daha ne 7/10.
7

Cevaplar (2)
avatar
(152) -
john wick benzetmeni anlayabiliyorum, rambo old blood hadi oda olsun ama joker ne alaka..


0
| Bildir
avatar
(40) -
Azıcık kafası çalışan anlardı.
7


0
| Bildir


avatar
(37) -
Sıfır mantık, eski Türk aksiyonlarından bile saçma sahneler ama harika hollywood teknikleri ile çekilmiş...Eğer John Wick 2 ve 3'ü sevdiyseniz bunu da seversiniz.
3


avatar
(293) -
Abartmadan izlenebilir bir aksiyon, tarz olarak John Wick ama hükümet tetikçisi versiyonu, kopya gibi olmasından 1 puan kırmak zorundayım çünkü özgünlük yok, izlenir mi? tabi ki.
6


default avatar
(5) -
Harika başlayan ancak sonlara doğru kalitesini kaybederek klasik abartılı Hollywood aksiyon filmine dönüşen bir film olduğunu düşünüyorum. Sonu da aynı kalitede olsaydı mükemmel bir aksiyon diyebilirdim ancak bu haliyle sadece iyi bir aksiyon diyebiliyorum. Yine de aksiyon sevenler kaçırmasın.
7


avatar
(242) -
John Wick'in daha yapmacık hali diyebiliriz. Boşa vakit kaybı bir filmdi. Aksiyonun dozunu kaçırıp saçmalamışlar malesef.
6


avatar
(294) -
Aslında bu hikayenin en güzel örneği History of Violence bana göre, senaryo matematiği neredeyse aynı. Sonradan bu senaryonun ufak tefek farklılıklarla örnekleri yapılmış olsa da, senaryonun nereye gideceğini filmin ilk sahneleri bir kenara daha fragmanda bile kestirebiliyor olsanız bile yine de eğlendirmeyi başarıyor film. Bu bile başlı başına bir başarı bence. Açıkçası "Bunu izleyeceğime gider X filmi izlerim" dedirtmedi bana, oturdum baştan sonra izledim ve çok eğlendim. Bob Odinkirk'e diyecek söz yok zaten, oturun izleyin, eğlencenize bakın, olmuş film, umarım devamı da gelir.
7


default avatar
(476) -
Uzun süredir yorum yapmıyordum ve film izlemiyordum ancak bu film bunlara değdi. John Wick 2-3 den daha gerçekçi(bana göre tabii), çok daha iyi kurgulara(ses,senaryo,çatışma sahneleri...koreograflar) sahip başka film daha izlemek keyif vericiydi. Yüzümde bir tebessüm sürekli vardı.
Bu filmde de görüldüğü üzere sadece sadece yapımcı ve yönetmen ve senarist koltuklarında aynı kişilerin oturması yetmiyor,film ekip işi olduğundan diğer departmanlarında layıkıyla, birlikte işi iyi yapması gerekiyor. John 2-3 ün bu filmden ve John Wick 1 den kötü yapmasının sebeplerinden ana nedeni bence budur.
8


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film