Giriş Kayıt
Yorumlar (100)
avatar
(416) -
Mitolojik orta dünya varlıkları günümüze uyarlamıp, ırklar savaşı ve yozlaşmış polisler fantastik bir şekilde anlatılmış. Will Smith her zaman izlenir, keyifli bir film olmuş ..
7


default avatar
(102) -
Uzun uzadıya analiz yapıp kasmak anlamsız. Filmin konusundaki boşlukları sebebi mükemmel bir sanat eseri değil, ama güzel bir fantastik film orta dünya mitolojisindeki bütün varlıkları günümüze uyarlayan oldukça eğlenceli, 2017'nin izlenebilir filmlerinden biri ben şahsen cumartesi gecesi açtım filmi cipsimle kolamla izleyip keyif aldım bazı filmler popcorn veya pizza ile eğlenmek için izlensin diye çekilir this is the end bu tarz bir filmdir mesela the babysitter'da öyle baby driver da böyle bir film. Bu da netflix izleyicileri pizza yerken izlensin diye çekilmiş ve bunu başarmış. çünkü eğlenceli film. çekilme amacına göre harika

netflix 2018 yılında 80 tane orjinal film çekip yayınlayacakmış. Aslında daha önceleri imdb'de 5.0'ı geçmeyen fimlerden ötürü umudum yoktu. 80 adet çöp film ile karşılacağımızı düşünüyordum fakat Gerald's Game, The Babysitter, 1922 gibi filmler ile artık filmlere de dizilere gösterdikleri özeni göstereceklerini gösterdiler. Daha detaylı anlatımla bright filminin devamının gelmesini kesinlikle isterim.

filmin iyi yanları: + Joel Edgerton ve Will Smith'i bir arada izlemek. + yaratıcı fikirler. + sıkıcı olmayan tempo. + başarılı makyajlar ve görsel efektler. Filmin kötü yanları: - kolayca unutulabilir olması. - senaryonun tahmin edilebilir olması. - elindeki potansiyeli elinin tersiyle itmesi. - alelacele biten final. Toplam puan: 6. 7/10
7


avatar
(160) -
Kesinlikle izlenmeyi hak eden iyi bir film. Org ve elfleri günlük hayatın keşmekeşi içinde görmek eğlenceliydi. Filmin daha iyi olabilirdi diyebileceğiniz mutlaka bazı yönleri çıkabilir ama bu haliyle bile yeteri kadar sürükleyici bir film olmuş.

Org da olsa insan insandır (Gülücük alt metni olan aksiyon dolu bu filmi beğendiyseniz 2009 yapımı ''District 9'' filmini şiddetle tavsiye ederim. District 9 filminde de insanların hayatına adapte olmaya çalışan, onlarla yaşayan uzaylıları izleyeceksiniz. District 9'da Bright kadar mizah unsuru olmasa da bence bir çok yönden Bright tan daha da iyi bir film.


avatar
(614) -
İzlerken çok eğlendim. Tuhaf ama bir o kadar da keyifli bir maceraydı. Orta Dünya karakterlerini günümüze taşıma fikri cidden ilginç. Güzel bir fantastik dünya yaratılmış. Will Smith yine formunda. Joel Edgerton’da yer yer kahkaha attırdı. Ama yine de çok daha sağlam bir senaryo ile çekilseydi de muhteşem bir yapım izleseydik demeden edemiyorum. Ama bu haliyle de keyifli saatler geçirtir. Sıkılmadan izleyebileceğiniz başarılı bir Netflix yapımı.
7


default avatar
(83) -
Filmde $90.000.000'lık ne vardı anlayamadım, gerçi biraz araştırınca sadece senaryoyu $3,5.000.000'a almışlar ki bence filmin en zayıf yanı senaryosuydu. Netfix Türkiye'nin yaptığı 2 dakikalık reklam filmini daha çok sevmiştim. Netfix'in en pahalı yapımı için zayıf olmuş.
Joel Edgerton'un oyunculuğu çok iyiydi.
6


default avatar
(100) -
Gerçekten böyle bir dünya varmış gibi inandırıcı film çekmişler. Sıkılmadan zevkle seyrettim.
8


default avatar
(467) -
Gayet güzel aksiyonu bol ufak espriler eklenmiş beğendim 7.
7


default avatar
(4) -
İzlerken keyif aldım güzel film.
8


avatar
(806) -
Günümüzün dünyasında elfler, orklar, insanlar ve perilerin olduğu fantastik bir dünyada geçen polisiye film. Filmin başında çok ilgimi çekmese de sonrasında aksiyon ve fantastik öğeler devreye girince biraz daha izme keyfi oluştu. Türünün meraklılarının boş vakitlerini doldurması pişman olmayacakları iyi bir alternatif olabilir.
6


avatar
(587) -
Keşke fragmanlarını izlemekle kalsaydım. Çünkü fragmanlar filmin kendisinden çok daha iyi. Ama yine de fena film sayılmaz.
6


avatar
(435) -
will smith ve konunun ilginçliği vasıtasıyla ilk defa bir netflix filmi izledim ve başarılı buldum. yönetmen alışık olduğu tarzda kirli polis gerilimini fantastikle harmanlanmış bir senaryoyla birleştirip parlak bir sonuç elde etmiş. son derece eğlenceli ve taze. getto kültürü ,rap müzik ,sokak jargonu ve sırıtmayan özel efektler tam kıvamında birarada. türkçe dublajını özellikle tavsiye ederim.
7


default avatar
(9) -
Tamamen zaman kaybı. Konu zayıf. Oyunculıklar zayıf. Kostümler zayıf. Uzun ve anlamsız dialoglar. Bu puanı haketmiyor.


avatar
(178) -
Daha kötüsü olamazdı..! Aylar öncesinden tanıtımını yaparak gözümüzü boyamayı başarıp, filmi servis ettiğinde yaşayacağımız bu hayal kırıklığını minimal seviyede tutmayı amaçladı sanırım Netflix. Devam filmine onay vermekse ayrı bir sansasyon.

Hiçbir albenisi olmayan, oldukça sıkıcı ve vasat bir filmdi bana göre. Öylesine sıkıldım ki izlerken iki güne böldüm ve sonunu getirebilmek adına mücadele vermem gerekti.
5


default avatar
(38) -
90 milyon doları nasıl çöp edebilirim sorusunun yanıtı
4


avatar
(146) -
Sıkılmadan izledim... Devamını bekliyorum


default avatar
(104) -
yüzüklerin efendisi bad boys la birleşmiş.
6


avatar
(444) -
Elfler, Orklar ve insanlar. Orta dünyanın kadim halklarını para uğruna modern dünyaya optmize etme denemesinin ne kadar başarısız olduğunu göstermeye yarayan muhteşem bir fırsat Bright. Alt yapıyı, başlangıçta gösterilen birkaç duvar yazısı ile anlatmaya çalışmak çok acemice. Yakında Lord Sauron'un şekilsiz gölgesi Los Angeles semalarında uçarsa hiç şaşırmam. Netflix, oluşumunu tamamlayamamış böyle fantastik filmlerle paranı çar çur etme evladım.
5


default avatar
(28) -
orkların bu kadar kötü yapılmasını beklemiyordum onun dışında film ağırdan bir an anda aksiyon dolu hatta durmaksızın sürekli bir koşuşturma içinde ama tahmin edilebilir ilerleyiş ve son la karşılaşıyorsunuz izlenmeyecek bir yapım değil herkes tat alabilir bence


default avatar
(236) -
Vermeye çalıştığı mesajı göze sokmaya çalışan bir film. Netflix 6 puandan fazla edecek film yapamıyor.


default avatar
(14) -
Netfilx, film yapmasın veya yaptırmasın... Filmler dizi bölümü kıvamında oluyor.
5


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film