Giriş Kayıt
Yorumlar (100)
avatar
(131) -
Yönetmenin End Of Watch filmini de izlemiştim. David AYER'in filmlerinde kendinizi karakterlerle birlikte yaratılan gerçekçi atmosferin tam ortasında hissedersiniz, bunu kullandığı gerçek mekanlar, efektlerin azlığı ve kullanılan hareketli kameralarla sağlıyor. Genelde arka mahallelerde, dibe vurmuşların mekanlarında geçiyor olaylar ve sıkmıyor. Bright filmi de yarattığı atmosfer ve kullanılan malzeme açısından yönetmenin tarzını yansıtsa da, farklı olmayı denemek açısından fantastik dünyayla birleşince bir anda ortaya 'her anlamda değişik' bir iş çıkmış. Bu da beğenide göreceliliğe neden olmuş. Yani bu filmi çok sevenler ve nefret edenler olacak, ortası zor. Kötü film mi, kesinlikle değil, ancak 10 karpuzun tamamını aynı koltukta taşımaya kalkınca böyle olmuş. Hırs yapmak yerine Will Smith'in içerisinde olduğu yeni bir End Of Watch yaratabilse, orada ırkçılık sorunlarını siyah bir polisin üzerinden ajitasyon yapmadan tüm gerçekliğiyle verebilse muhteşem olacakmış. Bu bakımdan Bright filmi benim açımdan kaçırılmış bir fırsat. Yine de eğlenceli vakit geçirmelik bir film olmuş, iyi seyirler...
6


avatar
(175) -
Tebrik ediyorum..Çok düşük beklentilerle izlediğimdenmidir bilmiyorum fakat filmi çok beğendim.. Netflix yönetmenlerinin tipik özelliği aksiyonu ve can alıcı sahneleri filmle yoğuramamak olduğunu düşünüyorum. Dizi olayında tamam süperler ama filmlerine bir bakın hep bu sorun var.. (1922, OKJA, dEATH nOTE, Wheelman) Bu filmin bir aksiyon başyapıtı olamamasının tek sebebini kurgu ve yönetmen olarak görüyorum. Fakat iyi bir filmdi ve devamıda gelecekmiş. Heyecanla bekliyorum Gülücük Film 7/10
6


avatar
(363) -
Sıkıldık. Sanırım sıkıldığımızı anladıkları için ırkçılığı bir de böyle işlediler. Ama aksiyon bol. Boş aksiyon sevenler için güzel film.
5


default avatar
(51) -
Film akici ve surukleyiciydi. Seri icin bence guzel baslangic.


default avatar
(41) -
Kötü yorumları okuduktan sonra biraz çekinerek başladım filme, ancak beklediğim aksine gayet akıcı, bol aksiyonlu bir filmdi. Büyülü değnek olayını daha güzel işleyecekleri devam filmleri olabilir.


avatar
(396) -
Sonuna kadar sıkılmadan izledim açıkçası, ancak son bulduğunda "bu mudur yani" dedim. Güç taşı, kötü karakter ve kahramanlar ile ilgili filmlere ork, elf vs. ekleyin böyle bir şey çıkar. Fazladan hiçbir şey vermiyor. Belki ırkçılık konusu var yalnızca. İzlenmesini çok da önermem.
Ork karakter de Drax'ı (Galaksinin Koruyucuları) andırıyor. Temiz, biraz da saf.
6


default avatar
(4) -
Yönetmen kim? Yazık ettin kendine Will.... Seyretmeye değmez. Bu kadar iyi br konu bu kadar kötü işlenir. Uzun ve küfürlü diyologlarsa işi iyice batırmış.


avatar
(1039) -
Konusu olarak ilginç bir filmdi, görsellik çok güzel olasada malesef çok basit bir film olmuş. Will Smith'in oyunculuğu filmi kurtarmaya yetmemiş malesef.


avatar
(110) -
Maalesef beğenmedim.. Sıkıldım.. Daha fazla aksiyon olbilirdi... Sadece Will Smith'i beğendim..


default avatar
(8) -
Keyifli bir film tavsiye derim.


default avatar
(13) -
Filmim yarıtıcılık ve görsellik alanında yakın zamanda izlediğim güzel filmlerden biriydi..
Yine iyilik ve kötülük arasında ki savaşı anlatıyordu. Her zamanki gibi seçilmiş vardı.Günümüzde bu savaşı canlandıran roller filme deki karakterlere uyarlanarak ekrana yansıtılmış..daha sı çok izleyin..
8


default avatar
(395) -
Fazla reklamı yapıldığı ve populetirisi artırıldığı için herkesi sinemaya çeken kişi beğenmese de yanında oturan film çıkışı ballandıra ballandıra tekrar sahneleri anlattığı için ister-istemez beğendim rolü yaptıran bir film. Film güzel ancak bazı şeyler eksik, filmin son sahnesine geliyorsun ancak başka şeyler bekliyorsuun, bahsedilen kötü lideri sadece duyduk görmedik hayal edemedik...
5


default avatar
(52) -
Filmi sıkılmadan izleyebilirsiniz, bittikten sonrada ''-eee ne vardı bu filmde'' triplerine gireceksiniz. İzle, unut filmlerden biri daha.
5


avatar
(882) -
Karışık bir kurgusu var ve bu yüzden ne aksiyonu ne de esprileri vs. sizi ekrana kilitleyemiyor. Bu kadar reklamı yapılacak kadar üstün bir film asla değil izle ve geç türünden.


default avatar
(10) -
Amerika'daki ırkçılığı farklı bir şekilde işlemişler. Fena değil. Boş zamanınızda izleyebilirsiniz. Filmdeki makyajlar için çok uğraşmışa benziyorlar.
6


default avatar
(37) -
Bu film için bu kadar tantana kopartılmasına gerek yok. Akılda kalıcı hiçbir yanı yok.Orklar ve elfler Karakter adı olarak kullanılmaktan öteye geçememiş. will smith var diyerek seyrettim ama vakit kaybı. bir pazarlama harikası


default avatar
(34) -
Donuk, yapmacık, klişelerle dolu ve 'Marvel' ürünleri havasında ama onların düzeyini yakalayamayan bir 'fantastik' film... İzlenir mi?.. Bir kez belki, ikinci kez asla.
5


avatar
(6202) -
Sinema tarihinde Orclarla İnsanları dost olarak göstermesiyle önemli bir mihenk taşı oluşturacak filmdir. Adamların ırkı çirkin diye illa düşman mı olmak zorundalar.Film Orkların, Perilerin, ve Elflerin günümüz zamanıyla harmanlandığı bir ütopya filmi olmuş. Sonuç olarak eğlenceli bir film ama
seçilen konunun klişelerle dolu olması filmi biraz boğmuş diyebiliriz ayrıca İlk filmin konusunun daha sade olmasını beklerdim yinede başından sonuna dek heyacanıyla,bir an bile düşmeyen temposuyla kendisini izllettirmeyi başaran bir film izleyin sıkılmazsınız....


avatar
(68) -
Sinema filmi kalitesinde, fakat filmde bir şeyler eksik. Konu bence muhteşem ama işleyiş olarak çok eksik kalmış. 6 puanlık izle geç tarzı bir film olmuş. Biraz daha iyi işlenebilse, çok daha iyi bir film olabilirmiş.


avatar
(164) -
Orta dünyada görmeye alıştığımız ırkları,günümüz toplum sınıflarına uyarlamak çok güzel bir fikir olmuş.Hem izlemesi keyifli hem de ilk kez karşılaştığımız bir dünya olduğu için ilgi çekici.Filmin aksaklıkları ,klişeleri var fakat göz ardı edilebilir düzeylerde.Özellikle ırkların arka planlarını ve geçmiş olayların da anlatıldığı bir devam filmi gelirse (ki gelecek gibi) çok güzel olur.
7


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film