Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Thekinger

 
Kayıt : 24 Aralık 2017
Son Yorumları
Top Gun: Maverick (2022)
26 Ağustos 2022
TopGun bizim ergenlik dönemimizin en önemli filmlerinden biridir. Gerek şarkıları gerekse rol model olan karakterleri ile gerçekten harika bir filmdi. Ben Tom Cruise hayranı birisi olarak tüm filmlerini kaliteli bulurum, gerekli duyguyu karaktere çok iyi yansıtan bir oyuncu. Sadece bir kaç filmi için vasat tabiri kullanırsam haksızlık etmiş olmam sanırım.

Gelelim Top Gun: Maverick filmine. Bence verilen puan gerçekten az olmuş. En az 9,5 puanı hakeden bir film olmuş. Herşey öyle dozunda yapılmış ve öyle yerli yerinde verilmişki sırıtan veya abartılan ya da mantık hatası diyebileceğiniz ve takılıp kalacağınız gri alanlar yok filmde. Hem romantizmi, hem sertliği, hem komediyi, hem aksiyonu hemde teknoojiyi bir arada harika işlemişler. Tom çok iyi oynamış. Yaşına rağmen çok formda. Evet Amerkan propogandası her zamanki gibi var ama zaten bu dünyanın gerçeği değil mi?

Film bana verdiği duygu itibariyle beni mutlu etti. Sinemada ilk geldiğinde izlemiştim. Dün de yüksek çözünürlükle izlenmeyi hakeden bir yapım olduğu için netten aldım izledim. Filmin bazı sahnelerinde ve diyaloglarında bana aktarılan duyguyla inanın gözlerim bile yaşardı. Belki bu benim duygusallığım ile ilgilide olabilir. Dediğim gibi herşeyiyle dozunda ve mükemmel bir yapım olmuş. İzleyin keyif alın ve izlettirin. Saygılarımla.
The Blacklist (2013)
08 Şubat 2021
Elizabeth karakterini ya derhal yeniden yazsınlar ya da artık diziden çıkarsınlar. Resmen diziden soğutuyor insanı ve kaliteyi düşürüyor.
Bu arada bir sorum olacak, 8. sezon NF den çıktımı?
Söz konusu platform tüm sezonu aynı anda yayınlıyordu çünkü?
Homeland (2011)
28 Nisan 2020
Çok güzel bir diziydi. Her türlü aksiyon, gerilim ve jasusluk. Final beklediğimden farklı oldu. Ancak genel olarak her sezonu soluksuz izlediğimiz bir diziydi. Çevirenlere ve emeğe geçenlere aonsuz teşekkürler.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film