Giriş Kayıt
Yorumlar (100)
avatar
(232) -
Başlarda olayı anlamadık falan diyebilirsiniz ama izlerken yavaş yavaş tüm detayları ile açıklıyorlar. Başarılı ve farklı olmuş.
7


avatar
(463) -
Fena değil, bir defa izle sil cinsinden, olumsuz yorumlara kanmayın.
7


avatar
(41) -
Orcs + Humans + Elfs + Magic + Will Smith + Polisiye Hepsi bir kaba konup karıştırılmış 117 dk gösteri sunulmuş. Warcraft tan aşina olduğumuz ırklarla yeni bir deneme yapmışlar. Seyrediliyor, hoş bir film ama tabi biraz da boş bir film. Mantık aranırsa çok cevaplanmamış soru çıkabilir. Açıklamak için bir film daha gerekebilir. Filmde orclar Amerikada yaşayan zencilerin yerine konmamış, çünkü Will zaten zenci Gülücük
7


default avatar
(36) -
Film vasatın üstündeydi. Az kalsın olumsuz yorumlara kanıp izlemekten vazgeçecektim. Kötü yorumlara bir şey diyemem ama bence izlemeye değer.


avatar
(35) -
Netflix'in güzel işlerinden biri daha. Dizilerinde ki kaliteyi filmlerinde de yakalamaya başladılar. Bright buna güzel bir örnek, aksiyonu yeterli, oyunculuk iyi,görüntü güzel vaktiniz varsa değerlendirin.
7


default avatar
(347) -
Bugüne kadar orclar, elfler ve perileri ormanlarda krallıkların olduğu dönemlerde yaşan canlılar olarak bildik ama bu filmle bu algı kırılıyor ve günümüzde daha bir çok canlı türü ile birlikte insanlarla birlikte yaşıyorlar ve bir nevi alt üst tabaka şeklinde statü durumu mevcut. Film genel olarak ortalamanın üstünde başlarda gereksiz diyaloglarla sıkıcı bir film gibi görünse de ilk 1 saatin sonunda tadında bir aksiyonla kendini izlettiriyor. Öyle aman aman bir konu yok o yüzden izledikten sonra pek akılda kalıcı bir film olamıyor.
6


avatar
(3699) -
Film başlarda biraz sıkıcı başladı gibi. Sonradan konu yerine oturunca izlemesi keyif verdi. Orkların yerine zencileri koyarsak günümüze uyarlamış oluruz gibi geldi bana. İyi seyirler.
5


avatar
(741) -
Bu tv filmi ise eğer adamlar gerçekten ayrı bir dünya.. Bizim sinema filmleri tv filmi ayarında bile değilken.. Oyunculuklar ve oluşturulan dünya çok hoştu film de.. Fikir ve işleyiş güzeldi
8


avatar
(71) -
Güzel, fantastik bir film olmuş bence... İzlerken sıkmadı, çok aman aman diyemem ama yozlaşmayı farklı bir şekilde anlatmışlar... Bence gayet izlemelik...
8


default avatar
(99) -
Bizim bildiğimiz ırkçılık eleştirisinin fantastik öğeler ile süslenmiş org versiyonu.Fena olmamış film yinede daha derin bir film beklerdim açıkçası.Keyifli bir seyri var tavsiye olunur izlemeyi düşünen arkadaşlara.
6


default avatar
(1) -
Yüzüklerin efendisinin günümüze uyarlanması gibi geldi bana. Karanlık lord geri dönüyor falan... Elfler, orklar... Ve bunlarla ima edilen milletler... Güç yüzüğü bu sefer değnek olarak çıkıyor karşımıza,koruyan da hobbit değil bir elf, bir ork ve siyahi bir insan.
7


default avatar
(1) -
İyi film. Ama kesinlikle Netflix'in en iyi filmi değil. Fikir ve yaklaşım güzel. Yönetmen seçimi yerinde. Suicide Squad'a yakınlığı var. Senaryo bazı noktalarda kısır döngüye giriyor, sanki bütçeyi aşmamak için bazı yerler öyle bırakılmış gibi. Filmin orta bölümü birkaç mekan arasında gidip geliyor. Bazı sahneler şansını fazla zorluyor. Ama tv filmi olarak baktığınızda çok çok iyi bile denebilir. Sinematografi, makyaj, müzik ve atmosfer başarılı.


default avatar
(1) -
Filmi seyrettim. Sanki biraz uzun tutulmuş bir dizi gibi geldi. Bazı sahneler daha dar açılarda çekilmiş. çok fazla mekan kullanılmamış. Film bittiğinde devamı yeni sezonda dermiş gibi bir his kalıyor. Kötü bir film miydi? bence hayır. Ortalama üstü bir filmdi. Will smith filmi seyrettiriyor bir kere. Vakit geçirmek için izlenebilir. Bundan çok daha kötü filmler de var. Tavsiye ederim. 6,5 gibi sitedeki puanı bence hakediyor.
7


default avatar
(100) -
Konuya hızlı girişini çok sevmedim biraz daha bilgi verilebilirdi.
İlk dakikalarda etkilemesede ilerledikçe kendini izletmeye başladı merakla seyretmeye başladım.. Sonuç olarak güzel izlenebilir Wink
6


avatar
(654) -
Ben çok beğendim ve IMDB puanına çok şaşırdım kesinlikle fazlasını hakediyor..
8


default avatar
(126) -
On numeroydu,bayılıyorum bu tarz filmlere.Az önce bitirdim izlemeyi yüzümde bir gülümsemeyle=)Bir sürü kötü yorum okudum,yahu fantastik film sevmiyorsanız izlemeyin kardeşim.Fantastik filmde her şey olabilir. İkinicisini sabırsızlıkla beklyiorum.Will Smith'e denecek bir şey var mı allasen müthiş bir oyuncu.Ortağının filmdeki naif karakterine de bayıldım=)
9


avatar
(77) -
Bence olmuş. Devam filmi gelirse veya en azından aynı evrende başka bir film gelirse zevkle izlerim.
Tabii ki daha efsanevi olabilecek şeyler vardı, tabii ki konu daha da ilerletilip büyütülebilirdi.

Bence çok daha büyük kapsamlı bir seri filmde, o evrene giriş filmi gibi olmuş.

Umarım bu evrende daha çok film olur. Her açısıyla oldukça ilgi çekici bir seri olabilir.
9


default avatar
(13) -
will smith'i cok severım ama bu filmi aynı derecede sevemedım. ''umdugumu bulamadım'' ne umuyordum ya =)


avatar
(62) -
Ben beğendim; gerek aksiyon dozu ile, gerekse de fantastik unsurlarıyla farklı lezzette,orijinal bir film olmuş. Günümüzde veya yakın tarihte olan ırkçılık problemine de dokunduran güzel bir film...
8


default avatar
(5) -
çok net olarak film olmamış.. çok sağlam bir konu üstün körü geçilmiş, klişelere boğulmuş. yazık.
5


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film