Giriş Kayıt
Yorumlar (100)
default avatar
(14) -
Netfilx, film yapmasın veya yaptırmasın... Filmler dizi bölümü kıvamında oluyor.
5


default avatar
(117) -
kötü değil ama pekte bir numarası yok.izle geç tarzı bir yapım
7


avatar
(302) -
Filim boyunca her 2-3 kelimenin arasına küfür yerleştirilmiş. Askerde bile bu kadar küfür duymadım. Birkaç güzel sahne izleyeceğiz diye bu kadar iğrençliğin lüzumu yok. Netfix'e hiç yakışmamış doğrusu.


avatar
(79) -
Hayatimda izledigim en kotu filmler listesine dikey bir giriş yapan ve hayatimdan dayanabildigim 40 dakikayi calan film. Izlemeyin izlettirmeyin
3


avatar
(907) -
Beklentim oldukça fazlaydı açıkcası. Netflix'in bu sene beklenen en bomba filmi olacağı söylenmişti. Çok fazla stereotipleme vardı ve hiç sevmedim filmin o yanını. 20. dakikadan filmin sonunda ne olacağını tahmin edebildim. Tamamen aksiyon dolu olsa da filme Ork ya da Elf'lerden ziyade tamamen bu filme özgü kurgu bir ırk yapsalarmış daha çok hoşuma giderdi. Silahlı aksiyon sahneleri güzel olsa da dövüş sahneleri oldukça basitti. Ben bu filmin bu kadar ucuz bir film olacağını düşünmemiştim. Film zaten en başından her ırkı kalıba sokarak ne kadar klişe olduğunu gösteriyor bize bence. Ve aynı şekilde ilerliyor hep. Bir süre sonra sıktı çünkü yine çok basit bir şekilde olayların çözüleceğine emin oldum. Daha iyi olabilirmiş. Pek tavsiye etmem ama kaçın diyecek kadar da uzak durun demem. Vasat bir filmdi.
5


default avatar
(76) -
Düşünce yapısı olarak güzel bir film yani iyi bir kurguya sahip.Uygulanış olarak ise o kadar da başarılı değil maalesef.Netflix'in şimdiye kadar çıkardığı en iyi yapıt sloganı boş bir söylemden başka bir şey değilmiş onu da görmüş olduk.Zaman geçirebileceğiniz tür de bir yapım olmakla berber büyük beklenti içinde olmamanız da fayda var.
6


avatar
(8404) -
Elfler sosyete, orklar nigga tayfası, insanlar her zaman olduğu gibi ırkçı!... Bu arada Will Smith harici galiba bir de striptizci hatun hariç filmde siyahi yoktu... Yozlaşmış polislerin harekete geçmesiyle aksiyon başlıyor ve sona kadar devam ediyor. Havası eski tarz polisiyelere benziyor. Hem klişe hem farklı bir film. Nasıl oluyor derseniz, izleyin derim. İyi seyirler olsun.


avatar
(1818) -
Mantık çok iyi.

Film büyük dikkat çekti bu belirgin bir gerçek ama o kadar da iyi bir işleniş yok. Türkiye'de bile ülkemize yönelik güzel bir fragman çıktı bu filmin. İnsan ister istemez daha bir dikkatle yaklaşıyor filme. Öncelikle filmin mantığını çok sevdim. Orta Dünya'yı bizim yok olmaya yakın dünyamıza yaklaştırmaları gayet başarılı. Alın size yaratıcı bir iş. Beni en çok üzen şey bu kadar iyi bir düşüncenin işlenişe yansıtılamaması. Az bir sönük kalıyor film olaylara. Alan darlığı olsun sinema tadının dizi havasından kurtulamaması olsun beklediğimi bulamadım. İçine yerleştirilen yersiz komedi unsurları da filmin puanını düşürüyor. Bu film sağlam bir senaryo eşliğinde seri sinema tadında çekilsin isterim. Bir Yüzüklerin Efendisi ya da Harry Potter gibi tarihi bir kalıntı haline gelebilir. Her türlü izlenilir bir çalışma olmuş. Bu dünyayı daha çok daha detaylı izlemek isterdim. Umarım Netflix akıllanıp bu işe var gücüyle sarılır.

İyi seyirler.
Saygılar
5


avatar
(23) -
Bu sıralar değişik bir tat almak isteyenler için biçilmiş bir kaftan. Seyretmesi güzel, efektleri ve oyunculuklar görece güzel bir film olmuş. Orta dünyanın günümüze uyarlanmış bir hali ve bunu bence güzel yansıtmışlar. Sadece, devam filminde bu dünyanın biraz daha açıklanması iyi olur. Başlangıç filmi olarak, hikayenin ortasından başlamış ve havada kalan birçok konu olmuş. Lakin seyir zevkini pek bozmuyor. Güzel bir filmdi, herkese iyi seyirler.
7


avatar
(27) -
Film için yaratılan dünya oldukça ilgi çekici bence, klasikleşen Amerikan polis ikililerine farklı bir renk katmış, devam filminde evren daha çok işlenir diye tahmin ediyorum, akıcılık üst düzeyde sıkılır mıyım diye merak etmeyin izleyin genel olarak başarılı buldum filmi bu arada Netflix Türkiye’nin twitter hesabında film ile ilgili çok keyifli bir video paylaşılmış izlemek isterseniz; https://twitter.com/netflixturkiye/status/944118318859997184?ref_src=twcamp%5Eshare%7Ctwsrc%5Eios%7Ctwgr%5Ecom.apple.mobilenotes.SharingExtension


avatar
(20) -
Fantastik ırkların bir arada yaşaması, yaşatılmaya çalışılması iyi fikir. Konu itibari ile ilgi çekici.
Will Smith yine hakkını vermiş işin. Sert polis havaları ve argolar yerinde.
Madem Orksun Alem korksun
8

Cevaplar (1)
default avatar
(1) -
Will Smith'i ben efsaneyim ile keşfettim. Adam ne oynasa yakışıyor.
Filmin devamı gelecek diye biliyorum güzel haber.
8


0
| Bildir


default avatar
(6) -
Gayet guzel, her ay TV'de ciksa her seferinde yine izlerim.
10


avatar
(165) -
Gayet keyifli sürükleyici sıkılmadan izlenen bir film.


avatar
(493) -
Hikayenin altyapısı üzerine neredeyse hiçbir şey verilmeden tabiri caizse bodozlama bir anlatımla aslında oldukça ilginç ve keyifli olabilecek bir konuyu biraz heba etmişler gibi hissettim. Ne karakterlerle empati kurabiliyorsunuz ne de konu siz sarıp sarmalıyor. Senaryo çok yetersiz. Herşey çok dağınık ve finali en baştan kestirilebilen bir klişe. Madem bu bir seri olacaktı keşke hikayeyi en başından sindire sindire anlatmayı seçselerdi. Will Smith ismi benim için iyi film demekti ama bu film olmamış. Umarım bir istisna olarak kalır. Filmi beğenenler eksi yağdıracak belki ama film ne bütçesinin hakkını veriyor ne de hikayesinin vaat ettiği şeyi.

Velhasıl kelam, araya fantastik sos serpiştirilmiş sıradan bir aksiyon izlemek isteyenler buyursun.
5

Cevaplar (1)
default avatar
(203) -
Biliyorsun muhakkak kenny c ,,
Yapımcıların düşüncesi hangi saçmalığı yaparsak yapalım insanlar seyredecektir.


0
| Bildir


avatar
(36) -
Aksiyon sahneleri çok iyiydi. Genel anlamda beğendim.
9


avatar
(198) -
Zamanında Amerikada yaşanan ırkçı gerilimi fantastik bir yolla anlatmışlar. Bunu yaparken araya biraz daha fantastik öğeler koyup aksiyonla birleştirmişler ve ortaya Bright çıkmış. Will Smith çok sevdiğim bir aktördür. Bu filmde de başarılı bir performans sergilemiş. Canlandırdığı karakterlerden olsa gerek Diğer oyunculardan Noomi Rapace ve Edgar Ramirez'in oyunculuklarını da beğendim. Filmin sonu tahmin edilebilir olsa da benim için oldukça etkileyiciydi.
7


avatar
(34) -
Aksiyon sahneleri çok hoşuma gitti nedense. İkinci filmine de onay çıktığına göre şans verin derim. Ben izlerken zevk aldım.


default avatar
(6) -
Büyük beklentiye girerseniz beğenmeyebilirsiniz. Bir kere izle unut tarzında bir film.
6


‹ Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film