Giriş Kayıt
Yorumlar (23)
default avatar
(110) -
Güzel filmdi. Baştan sona güzel giden, sizi bırakmadan ilerleyen türden
8


default avatar
(94) -
Film başlangıcında "bu kadar tesadüf çok fazla" diyorsunuz. Sonra uçak havalanınca "bu kadar aksilik çok fazla" oluyor. Hani neredeyse uçan uçağı düşürmek için ellerinden geleni yapıyor bizim gıcık çift. En sonda bir de denizde köpek balığı olsaydı, "haa, tamam" diyecektim. Ama heralde bütçe yetmemiş. Filmsizlikten denk geldi, yoksa zaman kaybı 4/10
4


avatar
(86) -
Film izleniyor, sürekli merak içindesiniz, hareket var ama kötü bir film yani, net. Hani mantık hatası olur filmlerde artık alıştık ama bu kadar da değil. İzleyince anlayacaksınız. Güzel imkanlarla kötü sonuç.
5


default avatar
(58) -
Çok basitti. Alışılageldik bir senaryo. Böyle olduğunu bilseydim herhalde seyretmezdim. Oyunculklar da iyi değildi. IMDB puanı yerinde, ama bizimkilerinki biraz fazla, diyorum. Kısacası tavsiye etmem, zaman kaybı.
4


avatar
(1330) -
Filmle ilgili genel yorumun çoğunlukla aynı fikirde; mantık hatası çok ama izlerken sıkmıyor... Gerilim severler ve film izlerken mantık kastırıp felsefe yapmayacaklar gönül rahatlığıyla izleyebilirler. Her film 10 dalda ödül için yarışacak diye birşey yok. Çok kötü bir film değil kesinlikle. Gerilimi de gayet güzeldi, izlerken hiç sıkılmamak da cabası. Kızımız A.Williams'ı nerden gözüm ısırıyor diyordum, Get Out 2017 gerilim filminde izlemişim kendisini. Bu film kimine göre izle geç, kimine göre izle sil filmi ama bence genel olarak "keyif filmi", yani vakit geçirmelik... 6/10
6


avatar
(198) -
Flight Simulator'de pusulasız uçuyorum hep. Filmdeki yön bulma yöntemleri yerindeydi. Onun dışında saçma sapan hatalar yapmaları göze batıyor. Sanki lövyenin başında ergen biri varmış gibi.
4


avatar
(290) -
Beklediğimden iyi çıktı.Aksiyon -aslında gerilim demek lazım-başlayınca sonuna kadar devam ediyor.Böyle uçak ve hayatta kalma filmlerini çok seviyorum.Efektler oldukça başarılıydı,oyunculuklarda ortalama.Bu tarz filmleri seviyorsanız şans verin sıkılmazsınız.5.6
6


avatar
(322) -
Süperman'i izleyip mantık hatası, fizik kuralı yanlışı bulmayıp 10 puan veren insanlar bu filmde 1 puan vermişler.

Ben şahsen filmin sizi sıkıp sıkmamasına bakıyorum. Film gayet akıcı. Oyunculuklarda fena değil. Yer yer sizi geriyor. Sonuçta vakit kaybı olarak görmüyorum boş zamanınızda gerilim filmi tadında izleyip unutulacak filmlerden.

Kötü yorumlara aldırmayın, zamanınız varsa bir şans verin derim.
10

Cevaplar (1)
avatar
(6203) -
Kataman bey sanırım yanlış yere yorum yaptınız.Bu sayfa dizi değil film için bilginiz olsun....Gülücük
4


0
| Bildir


default avatar
(58) -
Uçağın üzerine çıkmalar...arkadaş tek motorlu pır pır 300 km hızla gider en az,, nasıl çıkarsın üzerine, aynı zamanda oyunculuklar kötü dizi oyuncusu olmak ayrı filmde oynamak tamamen başka, sadece görsellik derseniz izlenebilir başkada bir şey yok!
4

Cevaplar (1)
avatar
(198) -
Uçağın dışına çıktığında hızı 120knotsun altına düştü bu da yaklaşık ~220km/s eder ki teknik olarak mümkün olabilir. Ona kadar takılacak çok şey var filmde ama genel olarak iyiydi bence.
4


1
| Bildir


avatar
(37) -
Kötü, amatörce gibi yorumlara aldanmadan izleyin. Bir an bile sıkılmadım izlerken, kimse 10/10'luk film demiyor ama kötü film de değil. Bazı sahnelerde gerim gerim geriyor. Sonu biraz zorlama olsa da ben sevdim.
6


avatar
(882) -
Amatörce çekilmiş, yok artık dedirten mantıksız sahnelerle donatılmış kötü bir film. Heyecan desen o da yok. Nereden tutsan elinde kalıyor.

Cevaplar (2)
avatar
(792) -
Böceğin 8 çizmesi bir anlam ifade ediyor mu?


0
| Bildir
avatar
(882) -
Etmiyor


0
| Bildir


avatar
(14) -
Tamam çok sayıda mantıksızlık içeriyor, olmayacak şeyler oluyor. Ama bunları boşvererek, mantık hatalarına kafamı takmayacağım diyerek oturup seyrederseniz keyif alabilirsiniz, hatta gerilebilirsiniz bile.
6


avatar
(6203) -
Öncelikle çok keyifle izlediğim The Last Kingdom dizisinin başrol oyuncusu olan Uhtred'i görmek heyecanlandırdı ama film için aynı şeyi söylemek çok zor. Aslında güzel başladı ama uçakta geçen uzun sahneler ve mantıksızlıklar bir süre sonra sıkıcı hale geliyor.İyiki güzel manzaralar ve aydınlık sahneler sayesinde sabırla izledim.Yer yer heyecanladırsada bana göre bekleneni vermediği kanısındayım.Kısa bir not : ''The Last Kingdom ''dizisini izlemeyenlere kesinlikle tavsiyemdir...
4


default avatar
(85) -
Bu filmi dün gece yarısı izledim ve bu film beni 80'li yılların filmlerinin atmosferinin içine fırlatıp attı! İnanılmaz harika bir deneyimdi benim için! Ben kendi adıma bu filmi çok sevdim. Oyuncuları, yönetimi ve özellikle teknik efektleri çok etkileyici buldum. Altın gibi bir şey buldum! İşte bu filmi buldum! Şimdi bu film benim hazinem! Filmlerde hiçbir zaman kusur aramadım. Farkettiğim kusurları da hep görmezden geldim. Çünkü az ya da çok her filmin bir kusuru olabilir.. Bu film için söylemiyorum ama filmlerde mantık hatası olabilir, abartı da olabilir. Varsın olsun... Önemli olan izlediğimiz filmlerin, insanın ruhunda bıraktığı etkileyici duygulardır ve bu filmde bende çok güzel izler bıraktı. Şimdi benim için bu film nadide bir parça oldu! Adeta çifte kavrulmuş hacıbekir lokumu!
10

Cevaplar (1)
avatar
(86) -
İroni değil mi? Gülücük
5


0
| Bildir


avatar
(614) -
Yükseklik veya uçak fobisi olan biri için izlemesi zor bir film. Bazı sahneler ciddi anlamda geriyor. Hayatta kalma filmlerini sevdiğimden bana hayal kırıklığı yaşatmadı. Gayet tadında sürükleyici bir gerilim filmiydi. Oscar'a yürümek veya gişeleri kasıp kavurmak gibi bir niyeti de olmadığı belli. O yüzden ben sevdim. Türün meraklılarına tavsiye ederim.
7

Cevaplar (2)
avatar
(220) -
Sizin ve Pulpy'nin yorumları sayesinde kötü denilen bir çok hoş filmi bir şans vererek izledim ve keyif aldım. Aydınlatıcı yorumlarınız için teşekkürler.
5


0
| Bildir
avatar
(614) -
İyi seyirler dilerim. Güzel yorumunuz için de teşekkür ederim. Gülücük
7


1
| Bildir


avatar
(56) -
Mantık hatalarıyla dolu ve oyunculukların rezil olduğu bir yapım. Daha önce bu kadar kötü bir Netflix filmi izlememiştim.
1


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film