Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Strathhmore

 
Kayıt : 26 Mayıs 2021
Son Yorumları
Atlas (2024)
01 Haziran 2024
Beklediğimden iyi çıktı. Yalnız Jennifer ablamız abartılı oyunculuğu iyi oyunculukla karıştırmış bu da izlerken bizleri yoran bir hale yokmuş. İkinci olarak kötü adam performansı berbat ve kendisinin amacı yeteri kadar işlenmemiş. Genel olarak kendini izletiyor. Ortalama üstü bir film.
Civil War (2024)
27 Mayıs 2024
Potansiyeli çok yüksek fakat senaryo olarak çok zayıf bir film var karşımızda. İzlerken sürekli içimden bu geçti. Her şeye hakimmişiz gibi içine daldırıyor ama ne, nedir, nedendir, kim kime derken bizi farklı yönde düşünmeye itmeye çalışan ama yetersiz senaryosuyla bunu başaramayan bir film olmuş. Sonuna kadar izletti, kötü değil ama üzerinde daha çok çalışılması gerekirdi. Alex Garland başarılı ve vizyon sahibi bir yönetmen fakat film dediğim gibi çok konuda geliştirilebilirdi. Bu yüzden yeteri kadar ses getiremedi zaten. Ek olarak yorumlarda bildiğin nefret söylemi yapılıyor. İzlediğiniz filmlerin %90'ı ABD yapımı, kullandığınız telefondan bilgisayara, bindiğiniz araçtan, kullandığınız ürünlere kadar bu ülkede yapılıyor, yapılmasa bile teknolojisinin büyük çoğunluğu yine bu ülkeden çıkıyor. Bir iç savaş çıksa orada da dünya bir silkelense şeklinde yorumlar var çok komik. Çıkardığı madenlerle değil ekonomi yönetimi, sömürü, teknoloji, siyaset ve daha bir çok yönden dünya ekonomisinin bel kemiği olan ülke kendi içinde böyle bir iç savaşa girse bakın bakalım dünya nasıl oluyor bizler için, tüm dünya krize girer ki sadece Barrack Obama başkan olmadan önceki zamanda ABD de olan ekonomik kriz bile tüm dünyada yıllarca etkisini gösterdi. Yani böyle bir ortamda olabilecek bir iç savaşta sen bile kendi ülkende işini gücünü kaybedebilirsin. Öyle olmuyor o işler. Eleştirilecek sayfalarca politikası olan, bize de çok zararı dokunan bir ülke fakat bazı gerçekler kapı gibi önümüzde duruyor.
Gojira -1.0 (2023)
06 Mayıs 2024
Filmin hikayesi güzeldi ama takıldığım çok önemli bir konu var, arkadaşlar bu film en iyi görsel efekt Oscar'ını aldı, evet yanlış okumadınız 2024 yılında çıkan tüm filmler içinde en iyi efekt Oscar'ı. Bu tamamen Japonya'yı onurlandırmak adına verilen politik bir ödül çünkü değil en iyi görsel efekti, film 20 sene önce çıksa bile bu nedir arkadaş derdim çok yerde, Godzilla sanki stop motion tekniğiyle yapılmış gibi, hareketleri asla doğal olmayan, donuk, hantal ve sanki kukla gibiydi, çoğu yerde deniz suyu efektleri basitlik akıyordu. Ha kötü mü, hayır izletti ama abi bu film nasıl en iyi efekt ödülü alır aklım almıyor. Oscar'ı geç, insan bilgisayar efektleri daha iyi olabilirdi şeklinde düşünüyor filmin genelinde.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film