Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(522) -
Çok fazla yorum yapabilmek zor, benzerleri var ama ufak farklar ile kurtarıyor kendini, arşivlik değil ama meraklısına izletiyor, daha iyi işlenebilecek bir konu, boş zamanda iyi gider, belki devamı bile gelebilir.
6


default avatar
(1) -
Son zamanlarda popüler olan insan beyninin sentetik beyne aktarılması benzeri bir konuyu ele alıyor ama sonrasında bir anda çok saçma ve normalde olması iyice imkansız şeyler yapıyorlar. Film genel olarak çok yapmacık olmuş.
Konusunu çok kalitesiz bir şekilde işlemiş. Hiçbir yenilik hiç bir heyecan yok, izleyen kişide hiçbir merak duygusu uyandırmıyor.
4


default avatar
(299) -
Filmin sokak tabiri adı çakmalar (yan sanayiler) şimdi böyle söyleyince ne oluyor diyebilirsiniz ama film de aynen böyle gibi sanki çok iyi bir film varmış ama bu film yan sanayisi gibi olmuş CGI bölümler çok kötüydü senaryo kısmen iyi ama oyunculuklar berbattı Keanu dahil film zamanında çok büyük beklentiyle anlatıldı bu film o anlatılan filmin yan sanayisi gibi olmuş çok güzel bir senaryoyu çok güzel bir sonla bitirebilirlermiş ama olmamış yapamamışlar. Eğer bolca mısır patlatıp akşamım iyi geçsin diyorsanız idare eder bir film ama yüksek beklentiniz kesinlikle olmasın.


Yorumlar (47)
avatar
(1723) -
basit bir senaryodan basitçe bir tv filmi çıkmış, keanu neden böyle vasat senaryolu filmlerde oynuyor gerçekten şaşırtıcı, aksiyon, dram, gizem, tempo hepsi eksik, böyle bir yemek olamaz, resmen saçmalanmış...
5


avatar
(998) -
İzle -unut filmlerden birisi olmuş. Konu güzel ama çok acemice ve alel acele işlenmiş gibi. Üzücü ama Keanu Reeves de Nicolas Cage gibi kalitesi git gide düşen yapımlarda rol almaya başladı
5


avatar
(319) -
kötüydü.. çok ruhsuz, basmakalıp bir bilim kurgu olmuş.. ayaküstü çekilmiş gibi hava var.. konu fena değil ama işleniş, oyuncular, sahneler sınıfta kalmış..
4


default avatar
(166) -
#BlackMirror bilim-kurgu seviyesini öyle yükseltti ki; artık hiçbir bilim kurgu filmi doyurmuyor biz izleyicileri.

Sürprizbozan: Göster


Evvela belirtelim filmde senaryoda atlamalar var. Ailesinin yasını bile yaşamıyor Foster kazadan sonra. Ve buna benzer başka atlamalar boşluklar yaratmış senaryo boyunca. Bir de Foster'ın kendi ailesinden 'Cesetler' diye bahsetmesi çok tuhaf geldi bana.

Oyunculukların ortalama olarak değerlendirilebileceği film boyunca, çocukken bize sık sık sorulan 'En çok kimi seviyorsun? X mi, Y mi?' durumu geldi aklıma Foster kızı Zoe'yı getirmekten vazgeçerken. Klasik Hollywood klişeleri de vardı filmde. Başrol oyuncusunun en zor zamanında aniden aydınlanma gelmesi ya da mutlu son ile bitmesi gibi.

Bilim kurgu dendiğinde ilk akla gelen aktörlerden biri olan #Reeves son yıllarda fark edildiği üzere film kalitesi olarak yokuş aşağı gidiyor zaten. Altı doldurulsa son derece ses getirme ihtimali olan film zaman zaman o kadar gerçeklikten kopuyor ki haliyle uzun vadede kült bir yapım olması mümkün görünmüyor. Çok kötü bir başlangıç yapıyor film, ortalarda biraz toparlar gibi oluyor ancak finalde yine klişelere gömülüyor. Yeni başlayanlar için iyi bir bilim kurgu filmi olabilir ancak benim gibi çok bilim-kurgu filmi izlediyseniz daha önce ve bu türün meraklısıysanız eğer sizi doyurmayacaktır. #iyiSeyirler.


default avatar
(28) -
Sanki Keanu Reeves in yeteneksiz klonunu oynatmışlar.Bikaç iyi yoruma kanıp izledim.Bilim kurgu tarzını sevenler işin film klişelerden ibaret. Alice eve in güzelliği bile filme çare olmamış...2 bile çok ama emek var sonuçta..
2


avatar
(1234) -
Keanu Reeves gördünüz diye Matrix beklemeyin hemen. Aslında güzel film ama oyunculardan senaryoya kadar orta halli. Bilim kurgu 'manyakları' bu filme kızarlar belki. Şahsen çok izlediğim bir tür değildir.
Ama biraz daha bişeyler olabilirmiş dedirtti bana.

Arşivlik efsane bir yapım aramıyorsanız çok sıkmadan yormadan izleyin derim. benden 6 puan.
6


default avatar
(23) -
her yönü ile zayıf kalmış diyebilirim zaman geçirmek için izlenebilir bence
6


avatar
(1239) -
Çok ama çok zengin insanların ölümsüz olma isteklerini bu tarz filmleri izleyerek rahatlıkla anlayabiliyoruz. İnsan klonlama , robotlaşıp hafızayı oraya yükleme vesayre gibi. Ancak ilerde her ne olursa olsun bu düşüncelerin gerçekleşeceğine hiç ihtimal vermiyorum. Tamam klon olabilir ama yapay zeka o seviye'ye gelemez. Gerçi bu film de asıl konu robota bilinç aktarma gibi bir durum söz konusu ama yine de yapay zeka o işlevi göremez. Belki bunun gibi olmasa da hafıza saklama gibi bir teknoloji geliştirilebilir.

Bence film başarılı. Sıkılmadan sonuna kadar rahatlıkla izledim. Her ne kadar benzerleri olmuş olsa da bence gayet izlenebilir olmuş.Kötü yorumlara çok fazla takılmayın ! İyi Seyirler ...
7


avatar
(430) -
kesinlikle bilim kurgu filmi olarak ve ciddi alınarak izlenmemesi gereken film.

karınca adamı, örümcek adamı falan ne kadar ciddiye alıp, bilim kurgu olarak görüyorsanız bunu da o kafayla izlemek gerekir. aksi takdirde illa ki bir sahnesinde: "hadi len ordan!" deyip kapatırsınız.

sonuç olarak; çok kötü değildi ama birazcık iyi olmaya bile yaklaşamadı. mantık hataları, cgi'ların iğrençliği, 2.sınıf oyunculuk, çocuk filmi tadında olayları herkes benim kadar hoş karşılamayabilir.

işin açıkçası; cool adamı oynamadığı rollerde oyunculuğu s.o.s. veren keanu reeves olmasa keşke izlemeseydim daha iyi olurdu diyebilirdim. ama şu anda her şeye rağmen kaybedilmiş zaman olarak görmüyorum, "izle ve unut çok da kurcalama" tadında bir film...
5


avatar
(319) -
Yüksek beklentilerle başlayıp umduğumu bulamadığım bir film oldu.Biraz daha fazla,biraz daha az sevilir zevke göre ama 5 puanlık bir film.
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(1031) -
Keanu Reeves filmleri sevilmese de ben bu adamın filmlerine genelde yüksek puan veriyorum. Bu da onlardan biri. Değişik bir konu. Fakat Keanu kötü oyunculuğuyla bile filmi batıramıyor. Seyri güzel bir film. Özellikle yarısından sonra bitene kadar yüksek tempo ve heyecanla geçiyor. Tavsiye ederim... 6/10...
6


avatar
(137) -
klişelerle dolu, keanu ya yakışmayan, ayrıca oynarken de içten oynamadığını gözlemlediğim bir filmdi , her şeyi ile tahmin edilebilir ilerleyişe pasif oyunculuklar da eklenince zorlayarak 5 puanı iyi kötü benden aldı.
5


avatar
(263) -
Konu çok güzel. Oyuncular zaten iyi. İşleyişi de harika ama filmin ortasından sonuna doğru bağlantılarda ciddi kopukluk var. Birinci kaliteden üçüncü kaliteye düşüyor.

Notum 2/10
2

Cevaplar (1)
default avatar
(311) -
hemde çok kopukluk var. olmamış


1
| Bildir


avatar
(68) -
Böylesine müthiş bir konu nasıl batırılabilir? Cidden anlamak mümkün değil. Umarım bu konuda çok daha aklı başında bir film yapılır. Konu müthiş, geri kalan her şey vasat.
5


avatar
(4) -
Keanu Reeves’dan Bilim-Kurguya Dönüş: Replikalar

"Kuşkusuz buna en büyük sebep, iyi bir çıkış noktasına sahip hikayenin, kötü bir senaryo ile heba edilmiş olması. İzleyicide oluşturulan beklentiler, neredeyse hiç karşılanmıyor. Film, bir türlü yaratmaya çalıştığı gerilim havasına izleyiciyi sokmayı başaramıyor. Özellikle, filmdeki mantık hataları göz ardı edilecek türden değil."
5


avatar
(301) -
Keanu'nun hiçbir zaman çok nitelikli ve güçlü bir oyuncu olduğunu düşünmedim. Ama bu filmdeki oyunculuğu gerçekten rezalet ötesi.

Sürprizbozan: Göster


Sanki film bitse de eve gitsem modunda. Ayrıca filmin bütçesi hiç 30 mio USD gibi değil. CGI sahneleri çok vasat.

Senaryo kesinlikle heba edilmiş.
3


default avatar
(7) -
Zamanın çoksa seyret ama zor valla sırf bilim kurgu yazdığı için seyretmeye çalıştım ama aklımda hiçbir sahnesi kalmadı ve seyrederken sarmadı beni en fazla 5 lik bir film o bile çok ama neyse. Daha fazla çok bilmişlik yapmayım kişisel fikrim budur
5


default avatar
(17) -
ımdb oyuna aldanmayın film kendini izlettiriyor
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(220) -
Filme acımamışlar, feci eleştirmişler ama o kadar da değil. Sanırım ahalimiz çok yüksek beklenti içerisinde izlemiş. Doğru, mükemmel bir yapım değil, fakat akıyor. Zaman kaybı mı? Hayır. Tam ''6''lık bir film. Keyifli seyirler.
6


default avatar
(15) -
Yorumlara bakınca aklıma şu ressamın hikayesi geldi. Hani şu eğitimini tamamladıktan sonra hocasından icazet isteyip hocasının da "git bu resmi şehrin kalabalık meydanına koy, yanına da bir kırmızı kalem bırak ve beğenmeyenlerin beğenmedikleri yere çarpı atmasını iste" diye devam eden hikaye. Herkes film yapımcısı olmuş anasını satıyım. Bi film de siz çekin de izleyelim bari. Bilim-kurgu, fantastik bir film işte. Detaylarda kaybolup gitmezsen şu film yokluğunda gayet güzel. Ne istiyorsunuz yani adam 1,5 saate ne kadar bilgi ve detay sığdırabilir? Film aslında 7 puanı hak ediyor bence. Diğerlerine inat daha yüksek puan verdim.
8

Cevaplar (1)
avatar
(6) -
Hay ağzına sağlık. Tamamen katılıyorum. İnsanın doğasında mı var bu anlamadım. Yorum yazabilecek bir alan görünce, prof. edasıyla atıp tutmalar, yerden yere vurmalar havada uçuşuyor.


1
| Bildir


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film